X

Maalämpö on kannattava sijoitus

maalampo_rivitalo

Avara Oy toteaa, että maalämpöön siirtyminen on ollut oikea päätös. Se on vahvistanut Avaran tavoitetta toimia sekä ympäristöä että energiaa säästäen.

Asumispalveluja tuottavan Avara Oy:n liiketoiminnassa on erityisen tärkeää, että arvioidut investointilaskelmat pitävät paikkansa. Maalämpö tuo ilmaisenergiaa ja pitää asumiskulut kohtuullisina, myös pitkällä aikavälillä. Hyvä kustannusten ennustettavuus luo toimintaan varmuutta ja kohentaa osaltaan vuokraustoiminnan kannattavuutta ja pitää ylläpitokulut kohtuullisena. Vuokralaisille se tarkoittaa parempaa kilpailukykyä, eli Avara voi tuottaa tasokkaampia asuntoja.

Säästöja heti ja huomenna

Johtaja Matti Himmanen Avarasta kertoo tarkemmin Espoon Kotitorpanpuisto-nimisen kiinteistön siirtymisestä maalämpöön. – Jo ensimmäisenä vuonna operaatio tuotti säästöjä lämmityskuluissa yli 60 %, rahassa mitaten noin 30 000 euroa.

– Laskimme, että maalämmön hankintakulu on maksettu noin kuuden vuoden aikana sen tuottamilla säästöillä. Kun maalämmön ikä on 20-30 vuotta, tämä sijoitus on kannattava.

LämpöYkkönen osaa

-Tämä oli onnistunut projekti kaikilta osiltaan. LämpöYkkönen hoiti hankkeen meidän kannaltamme kiitettävästi. Arvostamme LämpöYkkösen asiantuntemusta, kokemusta ja hankkeen läpivientikykyä tällaisissa suuremmissa hankkeissa, sanoo Matti Himmanen.

-Tulemme siirtymään maalämpöön jatkossa entistä enemmän.

Lisätietoja tuotteista Pyydä tarjousTilaa uutiskirje
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset