X

Toimitusjohtajan tervehdys!

LämpöYkkönen on keskittynyt energiaa ja ympäristöä säästävien lämmitys-, lämmön talteenotto- ja viilennysratkaisujen asentamiseen.

Tässä uutiskirjeessä esittelemme lyhyesti yrityksemme toimintaa erilaisissa kiinteistökohteissa – asiakkaan näkökulmasta ja asiakkaidemme kertomana.

 

 

velimatti_varikuva

Toimimme haastavalla alalla, jossa projektit ovat pitkiä, vaativat erikoisosaamista ja ovat aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä. LämpöYkkönen on aina panostanut voimavarojaan erityisesti asiakaslähtöisen konseptin kehittämiseen ja henkilökuntansa asiakaspalveluhenkisen toiminnan edistämiseen.

Ilman jatkuvaa asiakastyytyväisyystutkimusta puhe asiakastyytyväisyydestä on pelkkää puhetta, joten päätimme tänä vuonna toteuttaa ensimmäisen kerran asiakastyytyväisyystutkimuksen. Tutkimukseen osallistui yli 500 asiakastamme. Tulokset olivat rohkaisevia, 94% asiakkaistamme suosittelee LämpöYkköstä yhteistyökumppaniksi myös tuttavilleen!

Miksi asiakkaamme ovat näinkin tyytyväisiä? Tässä asiakaslupauksemme lyhyesti ja ytimekkäästi.

Luotettavuus

Sovitaan mitä tehdään ja tehdään mitä on sovittu.
Meillä sovitut aikataulut pitävät. Yrityksemme on taloudellisesti vakaalla pohjalla. LämpöYkkösen asiakkaana voit olla varma, että kaikki menee niin kuin sovitaan.

Vaivattomuus

Teemme asiakkaan toiminnan helpoksi.
Vahvan projektinhallinnan lisäksi meillä muistetaan asiakkaan olemassaolo myös kauppojen jälkeen. Yksi esimerkki tästä on 24/7-periaatteella toimiva Help Desk, josta asiakkaamme hädän tullen tavoittavat meidät huoltoon ja tekniseen tukeen liittyvissä asioissa joka päivä, kaikkina kellonaikoina.

Ammattimaisuus

Teemme asiat oikein.
Asentajamme ovat alan huippuammattilaisia. Energiansäästön saavutamme huolellisella suunnittelulla, laadukkaalla asennuksella ja käyttämällä edistyksellisintä tekniikkaa. Yhden merkin edustamisen sijaan etsimme asiakkaalle hänen tilanteeseensa parhaiten sopivan ratkaisun.

Hyvä vastine rahalle

Tuotamme todellista lisäarvoa sovittuun hintaan.
Kaikki asiakkaamme hakevat energiansäästöä. Emme lupaa liikoja, esimerkiksi energiansäästössä haluamme mieluummin yllättää positiivisesti. Esimerkkinä tästä on TRT-testaus, josta lisää uutiskirjeen artikkeleissa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Veli-Matti Hautakoski
Toimitusjohtaja

 

Lisätietoja tuotteista Pyydä tarjousTilaa uutiskirje

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset