X

Tervetuloa Lämpökompassin lukijaksi!

Silmiesi edessä on LämpöYkkösen uutiskirjeen ensimmäinen numero. Kirjeestä voit lukea toimintaamme ja asiakkaisiimme liittyviä tarinoita.

 

Tullaan tutuiksi

nettikoko_mv_veli-matti_hautakoski

Saatat jo tunteakin yrityksemme, mutta varmuuden vuoksi alkuun pieni esittely. Toimimme lämmitys- ja viilennysratkaisujen parissa, ja meidät tunnetaan haastavalla ja kasvavalla alalla luotettavana toimijana.

Kulmakivemme on osaava henkilökunta. Olemme pyrkineet luomaan LämpöYkkösestä halutun työpaikan. Tänä vuonna olemme palkanneet jo yli 15 uutta alan huippuosaajaa. Haluamme olla toimialallamme suunnannäyttäjä ja yritys, joka tunnetaan esimerkillisestä toiminnastaan.

 

Asiakkaan luona

Toimimme valtakunnallisesti, paikallisten toimipisteiden kautta. Olemme rakentaneet jokaiselle toimialueellemme paikallisen myynti-, asennus- ja huoltoverkoston. Näin pystymme takaamaan asiakkaalle hyvän kokonaispalvelun.

 

Luotettava kumppani

Yrityksemme on taloudellisesti vakaalla pohjalla. LämpöYkkösen asiakkaana voit olla varma, että kaikki menee kuten sovitaan. Emme lupaa liikoja, esimerkiksi energiansäästössä haluamme mieluummin yllättää positiivisesti.

Energiansäästön saavutamme huolellisella suunnittelulla, laadukkaalla asennuksella ja käyttämällä edistyksellisintä tekniikkaa. Yhden merkin edustamisen sijaan etsimme asiakkaalle hänen tilanteeseensa parhaiten sopivan ratkaisun.

 

Myös suurissa kiinteistöissä

Taloyhtiöt ja suurempien kiinteistöjen omistajat ovat heränneet miettimään energiaratkaisujaan. Se on ilahduttavaa. Aiemmin öljyllä lämmittäneet kiinteistöt vaihtavat maalämpöön ja saavuttavat sen myötä merkittäviä energiasäästöjä. Yksittäisen ihmisen tärkein ympäristöteko onkin usein oman kotinsa energiaratkaisujen hoitaminen kuntoon.

 

Akuuttien ongelmien ratkaisuja

Meillä muistetaan asiakkaan olemassaolo myös kauppojen jälkeen. Yksi esimerkki tästä on 24/7-periaatteella toimiva Help Desk, josta asiakkaamme hädän tullen tavoittavat meidät huoltoon liittyvissä asioissa joka päivä, kaikkina kellonaikoina. Tästä tuleekin mieleeni eräs itsenäisyyspäivän ilta. Saimme puhelun lähes 90-vuotiaan leskirouvan pojalta. Hänen äitinsä kotitalosta olivat lämmöt katkenneet, ja ulkona paukkui pakkanen. Talo kylmeni kovaa vauhtia. Pääsimme nopeasti paikalle ja muutamassa tunnissa lämmöt oli taas saatu aktivoitua. Rouva oli todella tyytyväinen.

 

Osallistu lehdentekoon

Toivottavasti löydät Lämpökompassista sinua kiinnostavia juttuja. Jos haluat, niin voit lähettää meille kirjeeseen liittyvää palautetta ja jutun aiheita. Tarkoituksemme on kehittää Lämpökompassista toimintaamme monipuolisesti ja mielenkiintoisesti kuvaava uutiskirje.

 

Kesäisin terveisin

Veli-Matti Hautakoski

Toimitusjohtaja

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Outlet-tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Outlet-lämpöpumpputarjoukset!