X

Saat ilmalämpöpumput Vaasan ja Pohjanmaan alueella helpoiten LämpöYkköseltä! Toimitamme laitteen ja asennamme sen paikalleen.

Onko sinulla sähkö-, öljy- tai puulämmitys? Silloin voit saada ilmalämpöpumpun avulla 300-500 € vuosittaiset säästöt lämmityskustannuksissa, minkä lisäksi saat viilennettyä kesäisin asuntosi viileäksi vain n. 0,5-1 € päivähintaan.

Tarjoamme uudelle ilmalämpöpumpullesi jopa 5 vuoden takuun.

Löydät tältä paikkakuntakohtaiselta ilmalämpöpumppu Vaasa -sivultamme kattavasti tietoa ilmalämpöpumpuista, niiden tuomista säästöistä sekä muista hyödyistä.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Voit viilentää sisäilmaa kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä)

2.

Voit lämmittää ja kierrättää esimerkiksi takan lämmittämää sisäilmaa talvella ympäri taloa

3.

Säästät talvisin kotisi lämmityskuluissa n. 20 % – 30 % (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu on edullinen lämmittäjä ja viilentäjä

Yleinen harhaluulo on, että ilmalämpöpumpulla viilentäminen olisi kallista. Se on kuitenkin kaikkea muuta kuin kallista. Jos ilmalämpöpumpun napsauttaa kesäkuun ensimmäinen päivä päälle ja sammuttaa vasta elokuun viimeinen päivä, niin hintaa lystille tulee vain n. 60 € – 90 €.

Jos tarvitse ilmalämpöpumpun Vaasan alueella, niin ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta, lomakkeella tai tule vaikka käymään!

Saat meiltä asiantuntijan avun sopivan ilmalämpöpumpun valitsemiseen. Sopiva ilmalämpöpumppu tarkoittaa, että se on juuri oikean kokoinen neliöihin nähden, ja siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet (esim. etäohjaus).

Kun ilmalämpöpumppu on valittu, niin tulemme asentamaan sen sovittuna päivänä paikalleen, jonka jälkeen opastamme sinua sen käytössä. Lisäksi saat takuukirjat sekä ohjeet laitteen käyttöön kirjallisena. Kun tarvitset ilmalämpöpumpun Vaasan alueella, niin meidän kauttamme saat sen kätevästi avaimet käteen -periaatteella!

Tässä yhteystietomme Vaasan seudulla:

Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Mikäli ilmalämpöpumput ovat sinulle ennestään tuttuja ja tiedät jo varmuudella, minkä pumpun haluat, niin tilaa se kätevästi verkkokaupastamme. Soitamme sinulle muutaman päivän kuluessa ja sovimme asennusajankohdan.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Millainen yritys LämpöYkkönen on?

Me teemme asumisestasi mukavampaa energiatehokkaiden lämmitys- ja viilennysratkaisujen avulla. Saat meiltä siis avaimet käteen -periaatteella ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput suoraan kotiisi asennettuna.

Omaamme alalta pitkän kokemuksen ja olemme tehneet lämmitys- ja viilennysremontteja Utsjoelta Hankoon, joten voit olla varma, että löydämme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun myös sinun kotiisi.

Meidän kanssamme toimiminen on yksinkertaista ja olemme aina puhelinsoittosi päässä. Et jää laitteesi kanssa koskaan yksin.

Asiakaskokemuksia ilmalämpöpumppujen käytöstä omakoti- ja rivitaloasunnoissa

Katso videolta asiakaskokemus siitä, miten ilmalämpöpumppu toi arjen vaivattomuutta kaukolämmityksellä toimivan yrittäjäperheen rivitaloasuntoon.

Toisesta asiakaskokemuksestamme näet, miten ilmalämpöpumppu toi helppoutta puulämmitteiseen omakotitaloon. Vaikka ilmalämpöpumppu tuo selkeitä säästöjä lämmityksessä, niin monesti ostamisen syy on ilmalämpöpumpun tuoma helppous. Takkaa tai öljykattilaa ei tarvitse olla jatkuvasti vahtimassa, kun ilmalämpöpumppu tuottaa ja jakaa lämpöä ympäri asuntoa.

Jos haluat samanlaista arjen luksusta omaan asuntoosi, niin tilaa ilmalämpöpumppu Vaasan alueella täyttämällä tältä sivulta löytyvä lomake.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Lunasta maksuton puhelinkartoitus tai pyydä tarjous

Pyydä tarjous, niin olemme sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisään!

Soita meille niin teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Se on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi.

Käytä ilmalämpöpumpun ostamisessa hyväksesi aina aihepiiriin koulutettua asiantuntijaa. Liian pieni ilmalämpöpumppu ei jaksa lämmittää tai viilentää asuntoasi, kun taas liian isosta maksat turhaa liikaa.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta Vaasan alueella!

 

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset