X

Verkkokauppa - LÄmpöpumppujen huollot ja varaosat

LämpöYkkönen huoltaa lähes kaikkia markkinoilla olevia merkkejä.

Meillä on kokemusta yli 30 000 laitteen asennuksesta sekä huollamme vuosittain noin 5 000 lämmitys- ja viilennyslaitetta.

Kaikki huollot ja varaosat

Rajaa

Lämpöpumppujen huollot ja varaosat

Yleisesti ajatellaan edelleen, että lämpöpumput ovat huoltovapaita laitteita. Ne kestävätkin yleensä suhteellisen pitkään ilman huoltoja. Vuosien käytön jälkeen laitteen teho kuitenkin huomaamatta hiipuu ja näinollen myös säästöt jäävät pienemmiksi. Säännöllisellä huollolla laite on huomattavasti parempi investointi ja laite kestää huomattavasti pidempään.

Lisäksi ilmalämpöpumppu kerää sisäilmasta epäpuhtauksia. Mm. pölyä, rasvaa ja lemmikkieläimien karvaa. Viilennyskäytöllä laitteen kenno kostuu, jolloin lika ja pöly paakkuuntuu kennostoon ja voi pahimmassa tapauksessa päästä muodostamaan home- ja mikrobikasvustoa.

Suosittelemme huoltoväliksi ilmalämpöpumppuihin 2-4 vuotta.

Maa- ja ilmavesilämpöpumppu tulisi huoltaa viimeistään ensimmäisen lämmityskauden jälkeen. Huoltoon kuuluu myös laitteen Optimointi. Optimoinnissa käydään laitteiston asetuspuoli ammattilaisen toimesta läpi ja tarvittaessa säädetään. Suurin osa lämpöpumpuista asennetaan siten, että laitteessa on tehdasasetukset koko elinkaarensa ajan.

Jokainen talo on kuitenkin yksilö ja laite tulisi säätää toimimaan nimenomaan kyseisissä olosuhteissa. Optimoinnin tavoitteena on pidentää laitteen elinkaarta, parantaa laitteen hyötysuhdetta sekä havaita mahdollisia riskejä mm. kompuran rikkoutumiselle. Optimoinnilla voidaan parantaa myös laitteen käyttömukavuutta, kuten käyttöveden riittäyvyyttä sekä huonekohtaisia lämpötilan säätöjä.

LämpöYkkösen missiona on

Optimoida asiakkaan investoinnin hyödyt

Asiakkaidemme kokemuksia

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Pyydä tarjous huollosta

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan ratkaisun valinnassa.​

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset