X

Verkkokauppa - maalämpöpumput

Maalämmön avulla saat jopa 80 % säästöt lämmityskuluihisi, minkä lisäksi maalämpö on suurimpia ekotekoja, joita voit tehdä

Kaikki maalämpöpumput

Rajaa

Miksi valita maalämpöpumppu?

1. Ekologisuus – maalämpö on uusiutuvaa aurinkoenergiaa, joten se ei rasita luontoa tai aiheuta yhtä paljoa saasteita verrattuna fossiilisia energialähteitä käyttäviin lämmitysmuotoihin. Joidenkin arvioiden mukaan maalämpö pienentää omakotitalon lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä vuosittain 70-80 %. Se vastaa 30 000 henkilöauton ajokilometristä koituvia päästöjä.

2. Rahalliset säästöt – maalämpö mahdollistaa jopa 80 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa. (omakotitalossa vuosittain säästämäsi summat ovat yleensä arviolta 2 000 – 3 000 €)

3. Toimintavarmuus – maalämpöpumppu toimii yksinkertaisella periaatteella ja on lähes huoltovapaa laite. Laitteen käyttöikä on muiden lämmitysjärjestelmien tapaan noin 20-30 vuotta.

4. Kompakti koko – maalämpöpumppu on erittäin kompakti, jääkaapin kokoinen laite, joten se ei aiheuta taloon tai kiinteistöön hukkaneliöitä.

5. Kodin arvonnousu – maalämpöpumpun hyötyjen ansiosta säästätte rahaa ja samalla nostatte kotinne arvoa n. investointinne verran, koska maalämpö on haluttu lämmitysmuoto. Yli 50 % lämmitysjärjestelmien uusijoista aikoo vaihtaa maalämpöön (HSY).

Voit keskustella sinulle sopivasta lämmitys- tai viilennysratkaisusta ja pyytää tarjouksen puhelimitse p. 020 742 4100 tai täyttämällä alla olevan tarjouspyyntölomakkeen. Jättäessäsi tarjouspyynnön, otamme yhteyttä mahdollisimman pian mikäli tarvitsemme tarkennusta tarjousta varten.

Asiakkaidemme kokemuksia

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Pyydä tarjous maalämpöpumpusta

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan ratkaisun valinnassa.​

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset