X

Energiatehokkuutta modernilla inverterteknologialla

Pohjolan kylmiin olosuhteisiin optimoitu HUIPPU-UUTUUS!

  • Invertteriohjattu maalämpöpumppu 1,7 – 8,6 kW tai 2,4 kW – 11,4 kW, sopeutuu täydellisesti rakennuksen energiantarpeeseen
  • Erittäin hiljainen uuden äänenvaimennuskonseptin ansiosta
  • Lämpimän käyttöveden tuotto yli 300 litraa (40C asteista vettä). Todella tehokas käyttöveden lämmitys alentaa käyttökustannuksia.
  • Erittäin korkea SCOP 5,4 (vuosihyötysuhde) mahdollistaa pienet lämmityslaskut
  • Integroiduilla ohjaustoiminnoilla tehokasta aurinkosähkön hyödyntämistä
  • Etäohjausmahdollisuus internetin kautta ViCare-sovelluksen ja tarvikkeena toimitettavan Vitoconnect tiedonsiirtoyksikön
    avulla.

Tehokkuuksilla 1,7 – 11,4 kW. Varaajan tilavuus 220 litraa. Sopii täydellisesti sekä saneerauskohteisiin että uudisrakentamiseen.

Integroitu lämminvesivaraaja 220 l varmistaa lämpimän käyttöveden saatavuuden. Tästä voidaan uudella tekniikalla tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä!

Korkea tehokkuus – matalat energiakustannukset

Tehokkuuden säätelyn lisäksi RCD-järjestelmä (Refrigerant Cycle Diagnostic) huolehtii kylmäpiirin tarkasta ja nopeasta säätämisestä elektronisen paisuntaventtiilin avulla. Energiaa säästävät korkeatehoiset liuospiirin ja lämmityspiirin kiertopumput pienentävät energiantarvetta ja kustannuksia.

Mahtuu pieneenkin tilaan

Vähäisen tilantarpeen vuoksi Vitocal 333-G inverter sopii sijoitettaviksi myös ahtaisiin paikkoihin. Laite on 600 mm leveä, 680 mm syvä ja 2000 mm korkea.

Erittäin helppokäyttöinen ja aina tavoitettavissa

Laitteessa on erittäin helppokäyttöinen Vitotronic-säätölaite. Jos olet epävarma laitteen säätämisestä, pelkkä apupainikkeen painaminen riittää. Lämpöpumppua voidaan myös etäohjata ja etävalvoa ViCare sovelluksen ja Vitoconnect 100 tiedonsiirtoyksikön avulla. Lataat vain sovelluksen puhelimeen tai tabletille ja voit ohjata helposti laitteen toimintaa.

LATAA ESITE: Vitocal 333-G Inverter (pdf)

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset