X

Avoimet työpaikat

LämpöYkkönen Oy on maanlaajuisesti toimiva yritys, joten kannattaa jättää hakemus vaikka paikka ei olisikaan avoinna juuri sillä paikkakunnalla jossa asut.

Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisiä, mahdollisimman kustannustehokkaita ja energiaa säästäviä lämmitys- ja viilennysjärjestelmiä. Yrityksen tuotevalikoima sisältää johtavat tuotemerkit, joissa laatu ja luotettavuus ovat etusijalla. Päätuotteitamme ovat ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, vesikiertoinen lattialämmitys ja LVI-suunnittelu.

LämpöYkkösen asiakkaita ovat kuluttajat, asunto-osakeyhtiöt, yritykset sekä julkinen sektori.​ Tarjoamme täyden palvelun sekä pieniin että suuriin kohteisiin, kuten omakotitalot, mökit, vapaa-ajan asunnot, rivitalot, kerrostalot, koulut, teollisuushallit, varastot  ja liikekiinteistöt.

Yrityksemme energia-asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen ja huoltoon – avaimet käteen periaatteella.

Tervetuloa menestymään kanssamme!

Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen seuraaville henkilöille sähköpostitse.

Myynti B2B: Sami Hautakoski
Myynti B2C: Hannu Hautakoski
Asennus ja projektinhallinta: Mauri Asikainen
Taloushallinto: Atte Elonsuo
Muut tehtävät: Veli-Matti Hautakoski

Sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@lampoykkonen.fi

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Lämpöpumppujen TALVIETU-KAMPANJA!HYÖDYNNÄ TARJOUKSET!
+

Lämpöpumppujen TALVIETU-KAMPANJA!

Tarjoukset voimassa niin kauan kuin pumppuja riittää! Laitteita rajoitettu määrä.