X

Avoimet työpaikat

LämpöYkkönen Oy on maanlaajuisesti toimiva yritys, joten kannattaa jättää hakemus vaikka paikka ei olisikaan avoinna juuri sillä paikkakunnalla jossa asut.

Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisiä, mahdollisimman kustannustehokkaita ja energiaa säästäviä lämmitys- ja viilennysjärjestelmiä. Yrityksen tuotevalikoima sisältää johtavat tuotemerkit, joissa laatu ja luotettavuus ovat etusijalla. Päätuotteitamme ovat ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, vesikiertoinen lattialämmitys ja LVI-suunnittelu.

LämpöYkkösen asiakkaita ovat kuluttajat, asunto-osakeyhtiöt, yritykset sekä julkinen sektori.​ Tarjoamme täyden palvelun sekä pieniin että suuriin kohteisiin, kuten omakotitalot, mökit, vapaa-ajan asunnot, rivitalot, kerrostalot, koulut, teollisuushallit, varastot  ja liikekiinteistöt.

Yrityksemme energia-asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen ja huoltoon – avaimet käteen periaatteella.

Tervetuloa menestymään kanssamme!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Hyödynnä lämpöpumpuista poikkeukselliset KUUMAT PÄIVÄT -erikoistarjoukset!HYÖDYNNÄ TARJOUKSET!
+

KUUMAT PÄIVÄT ERIKOISTARJOUKSET!

Hyödynnä lämpöpumpuista poikkeukselliset KUUMAT PÄIVÄT -erikoistarjoukset!