Siirry sisältöön
Oilon

Cube 8 EasyAce

Oilon CUBE  -maalämpöpumppu on Oilonin lämpöpumppu-malli, jossa on sisäänrakennettu lähes 200 litran varaaja. CUBE sopii erinomaisesti niin pieniin kuin suuriin kohteisiin.

9 239,25 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 9 239,25 .

Lähetettävissä heti

Kotimaiset Oilon maalämpöpumput on tehty kestämään ja tuottamaan energiaa taloudellisesti. Laitteiden laadukkaat komponentit takaavat, että lämpöä saadaan tuotettua tehokkaasti ja varmasti. Oilonin maalämpöpumpuilla on 5 vuoden takuu.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Äänenpainetaso
Asennuspaikka

Omakotitalo

EAN
Energialuokka

A++

Etäohjaus

Kyllä

Kategoria

Maalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys

Käyttöveden tuotto
Kompressorin tyyppi

Scroll

Kylmäaine

R-410A

Lämmitysteho Max (kW)
Merkki

Oilon

Nimellislämpöteho (kw)

7,4

Paino (kg)

244

Sähkösuodatus
SCOP

5,6

SEER
Sisäyksikkö
Sisäyksikön mitat

korkeus 1910mm, leveys 600mm, syvyys 630mm

Suositusneliöt min
Suositusneliöt max
Takkatoiminto
Toimintaalue
Tyyppi
Ulkoyksikkö
Varaaja

Kyllä

Varaajan tilavuus (l)

190

Varaajan tyyppi

RST

Viilennysteho Max (kW)
Ylläpito-ominaisuus
Lämpöykkönen