Myymme ja huollamme mainiot lämpöpumput

Myymme ja huollamme seuraavat todistettavasti mainiot lämpöpumput:

Vertaile lämpöpumppuja

Tarjoamme asiakkaillemme energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämpöpumppuratkaisuja lämmitykseen ja viilennykseen. Palvelemme sekä kotien että kiinteistöjen omistajia suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Tavoitteenamme on että saat maksimaalisen edun järjestelmistä – koko laitteiston elinkaaren ajan.

Päätuotteitamme ovat ilmalämpöpumput, maalämpö, ilma-vesilämpöpumput, vesikiertoinen lattialämmitys, lämpöverkko- ja käyttövesiremontit. Palvelemme sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Yrityksen tuotevalikoima sisältää johtavat tuotemerkit, joissa laatu ja luotettavuus ovat etusijalla.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on nykyään lähes joka kodin laite, koska se tekee asumisesta miellyttävämpää niin kesällä kuin talvella. Se toimii loistavasti ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana parantaen asumismukavuutta kesähelteillä ja säästäen energiakuluja talven pakkasilla.

Ilmalämpöpumpuissa edustamme johtavia tuotemerkkejä, kuten

Ilmalämpöpumppuvalikoimastamme löydät hiljaiset, laadukkaat ja energiatehokkaat ratkaisut sekä kotien että kiinteistöjen lämmitykseen ja viilennykseen.

Huollamme ja korjaamme lähes kaikki ilmalämpöpumput, tuotemerkistä riippumatta ympäri Suomen!

Maalämpöpumput

Maalämpö on ylivoimaisesti edullisin, ja yksi suosituimmista lämmitysmuodoista kun kodissasi on vesikiertoinen lämmitys.

Toimitamme, huollamme ja asennamme maalämpöpumpuja eri puolilla Suomea!

Tutustu maalämpöön alla olevista linkeistä:

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on noussut viime vuosina erittäin suosituksi ratkaisuksi vesi-kiertoisen lämmityksen omaaviin kohteisiin. Sen avulla voidaan säästää lämmityskuluissa jo lähes yhtä paljon kuin maalämmöllä, eikä ratkaisuun tarvita erikseen energiakaivoa. Myös kokonaishinta on edullisempi kuin maalämmössä.

Korjaamme, asennamme ja toimitamme ilma-vesilämpöpumput koko maassa!

Tutustu ilma-vesilämpöön alla olevista linkeistä:

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti – avaimet käteen periaatteella.

Toimitamme tuotteita asennettuna lähes koko maahan. Asentajamme ovat LVIJ-alan ammattilaisia, joiden ammattitaitoa kehitetään ja ylläpidetään jatkuvasti kouluttamalla.

Lämpöpumpun rakenne ja toiminta pähkinänkuoressa:

Lämpöpumppu toimii päinvastaisella periaatteella kuin jääkaappi – lämpö otetaan talteen sisälle ja kylmä viedään ulos. Yleisesti ottaen kaikki sellaiset laitteet, joissa jonkinlaisessa putkistossa kiertää lämpöä siirtävä välittäjäaine, ovat lämpöpumppuja. Viime vuosina julkisuuden huomio on keskittynyt tavallisten pientalojen lämmityspumppuihin, mutta perinteisesti raskaassa energia- ja prosessiteollisuudessa on käytetty lämpöpumppuja jo vuosikymmenien ajan.

Lämpöpumppuja on tekniikaltaan hyvin monenlaisia. Kallistuneen öljyn ja sähkön myötä suurimman suosion ovat maassamme saavuttaneet tavallisista ilmastointilaitteesta pohjoisen olosuhteisiin kehitetyt ilmalämpöpumput, sekä maalämpöpumput. Niiden käyttö on vilkastunut Suomessa ripeimmin verrattuna kaikkiin muihin lämpöpumpputyyppeihin.

1. lauhdutin (lämmin puoli)
2. paisuntaventtiili
3. höyrystin (kylmä puoli)
4. kompressori.

Putkiston kylmäaineena toimii ympäristöystävällinen kaasu- ja  nesteseos.

Ilmalämpöpumppuja asennetaan vuosittain noin 50 000 kpl ja maalämpöpumppuja noin 7 000 kpl ja ilma-vesilämpöpumpuja noin 5 000 kpl. Kaikkiaan lämpöpumppuja on asennettu Suomeen jo yli miljoona kappaletta. Asennusmäärä kertoo selvää kieltä siitä, että lämpöpumppuratkaisut ovat toimineet hyvin ja asiakkaat ovat siksi äänestäneet kukkarollaan – lämpöpumppujen puolesta. Lämpöpumppu pienentää merkittävästi lämmityskustannuksia, jotka ovat yksi suurimmista kuukausittain toistuvista kulueristä.

Lue myös:

Kartoitetaanko sinulle sopivin vaihtoehto?