Viessmann ilmalämpöpumppu on hyvä päätös

Viessmann on yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys,- teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista. Me LämpöYkkösellä olemme asentaneet hurjan määrän näitä laadukkaita Viessmannin ilmalämpöpumppuja.

Useissa Viessmann ilmalämpöpumpuissa on käytettävissä sekä lämmitys, että jäähdytys-toiminto. Tämän lisäksi on toimintoja sisäilman kosteuden poistamiseen ja ilman puhdistamiseen.

Viessmann ilmalämpöpumppu on mainio lisä varsinaisen päälämmönlähteen rinnalle. Esimerkiksi takkatoiminnolla saadaan takan lämpöä siirrettyä laajemmalti kiinteistöön.

Viesmmann ilmalämpöpumppu on investointina melko edullinen verrattuna esimerkiksi kattavaan lämmitysremonttiin. Asennus on nopeaa ja hoituu yhdellä kertaa käyttövalmiiksi.

Viessmann maalämpöpumppu – monikäyttöinen lämmönlähde

Laadukkaat ja luotettavat Viessmann maalämpöpumput soveltuvat hyvin lämmityssaneerauksiin ja uudisrakennuksiin.

Viessmann maalämpöpumput ovat hyvin kompaktin kokoisia ja sopivat hyvin myös pieniinkin tiloihin. Lämpöpumput ovat erittäin helppokäyttöisiä ja voit käyttää niitä myös matkapuhelimella.

Viessmann maalämpöpumppu on käyttökustannuksiltaan hämmästyttävän edullinen.

Viessmann maalämpöpumppuja on asennettu Pohjolan kylmiin oloihin jo melkoisen paljon. Sen toiminta onkin tehokasta korkean maalämpötilan ansiosta.

Viessmann maalämpöpumpulla onnistuu myös kiinteistön viilennys. Maaviileän käyttö kesällä on ekologinen ja energiatehokas jäähdytysmuoto.

Viessmann ilma- vesilämpöpumppu soveltuu kaikkiin talotyyppeihin

Viessmann ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Pohjolan vaativiin olosuhteisiin, joten ne toimivat moitteitta kovissa -30°C asteen pakkasissakin.

Viessmann lämpöpumput ovat moninkertaisia testimenestyjiä useissa erilaisissa testeissä ja vertailuissa. Menestyksen taustalla ovat mm. korkea energiatehokkuus, hiljainen käyntiääni ja järkkymätön käyttövarmuus.

Viessmann ilma-vesilämpöpumppu on helpohkosti jälkiasennettavissa lähes kaikkiin talotyyppeihin. Tämä VILP on hyvä vaihtoehto vesikiertoisen lämmityksen lämmönlähteeksi.

Viessmann ilma-vesilämpöpumppu on investointina edullisempi kuin esimerkiksi maalämpö. Näin investointikustannus jää suhteellisen maltilliseksi.

Viessmann – laadukas saksalainen lämpöpumppujen valmistaja

Viessmann on vuonna 1917 perustettu lämmitystekniikan valmistaja. Nykyisin Viessmann kuuluu Carrieriin ja on yksi maailman johtavista tehokkaiden ilmastoratkaisujen (lämmitys, vesi ja ilmanlaatu) ja uusiutuvien energiaratkaisujen toimittajista. Viesmannin visio ja vastuu on “Elintilojen luominen tuleville sukupolville”.