Ratkaisumme energian säästä­miseksi

Energian säästäminen on fiksua ympäristölle, lompakolle ja kotisi arvolle. Yksi tärkeimpiä keinoja asumisen energiansäästössä on valita lämmitysratkaisuja, jotka ovat energiatehokkaita. 

Meiltä saat tehokkaat lämpöpumppuratkaisut, joiden avulla voit säästää energiaa satojen tai jopa tuhansien eurojen arvosta. 

Lue tämän sivun sisältö, niin tiedät kaiken tarvittavan energian säästämisestä.

Asumisen energian ­­säästäminen kannattaa kohdentaa lämmityks­een 

Energiansäästämisen lämmityksessä kannattaa, sillä energiakuluista suurimmaksi syöpöksi on todettu lämmitys ja toiseksi suurimmaksi käyttöveden lämmittäminen. 

Asumismukavuudesta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä saavuttaakseen tuntuvaa energiansäästöä. Voit järjestää energiatehokkaan lämmityksen lämpöpumpulla ja samalla lisätä asumismukavuutta. 

Lämpö­pumppu on tehokas ratkaisu energian säästämiseen

Kustannustehokkain ja nopein ratkaisu energian säästämiseen on asennuttaa energiatehokas ilmalämpöpumppu jo olemassa olevan päälämmitysjärjestelmän rinnalle. Ilmalämpöpumppu tehostaa päälämmitysjärjestelmän toimintaa vähentämällä sen lämmitystarvetta ja puhaltamalla lämpimän ilmamassan tasaisesti koko tilaan. 

Mikäli suurempi panostus energiansäästöihin on mahdollista ovat ympäristöystävälliset lämpöpumppuratkaisumme parhaat vaihtoehdot korvaamaan esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitysjärjestelmää hybridinä tai jopa kokonaan. 

Säästä energiaa lämpöpumppuratkaisuilla:  

 • Hanki ilmalämpöpumppu pää­lämmitys­järjestelmän rinnalle lisäämään energiatehokkuutta. Oikein käytettynä ilmalämpöpumppu säästää vuosittain energiaa jopa 20–30 %. 
 • Asenna vesikiertoisen lämmönjakojärjestelmän rinnalle tai korvaa vanha päälämmitysjärjestelmäsi maa- tai ilmavesilämpöpumpulla. Säästät vuosittain keskimäärin 60–80 % energiankulutuksesta maalämmöllä. 
 • Hanki maa- tai ilmavesilämpöpumpullesi Älykäs ohjaus -palvelun sisältävä huolenpitosopimus, joka pitää huolen energiatehokkuudesta ja lisää säästöjä entisestään 5–25 %. 

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme ratkaisuihin! 

Kuinka säästää energiaa?

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas laite vähentämään muiden lämmönlähteiden käyttöä, mikä tekee siitä erinomaisen energiansäästäjän.

Ilmalämpöpumpun edut:

 • Säästää laskee vuosittaisia lämmityskuluja jopa 20–30 %
 • Merkittävä ja energiatehokas lisälämmön lähde
 • Lisää energiatehokkuutta tasaamalla lämpöä puhallintoiminnollaan koko huoneistoon
 • Lisää asumismukavuutta.

Lue lisää

Vuodenajoista riippumatta aina energiatehokas maalämpö on yksi suosituimpia ratkaisuja omakotitalojen ja taloyhtiöiden päälämmön sekä käyttöveden lämmitykseen. Maalämpö voidaan asentaa minkä tahansa vesimassalla toimivan lämmitysjärjestelmän korvaajaksi.

Maalämpöpumpun edut:

 • Säästää energiaa jopa 50–80 %
 • Lämpö omalta tontilta/vesistöstä
 • Lämmittää talon sekä käyttöveden
 • Energiatehokas ja toimintavarma ympärivuoden
 • Voi hyödyntää myös viilennykseen erillisen sisäyksikön kautta.

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumpulla voit lämmittää kiinteistöä sekä käyttövettä energiatehokkaasti ja toimintavarmasti. Laitteen hyötysuhde on poikkeuksellisen hyvä eli se pystyy tuottamaan yhdellä kilowatilla sähköä noin neljä kilowattia sähköenergiaa.
Ilma-vesilämpöpumpun hyödyt:

 • Laskee lämmityskuluja jopa 50–70 %
 • Voidaan asentaa pienellekin tontille
 • Nopea lupakäsittely
 • Energiatehokas ja toimintavarma.

Lue lisää

Maalämpö vai ilma-vesilämpöpumppu?

Asentamalla aurinkopaneelit saat oman aurinkovoimalan, jonka avulla leikkaat tuntuvasti vuosittaista energian kokonaiskulutustasi. Teet välittömästi energiasäästöä, kun sinun ei tarvitse ostaa sähköä toiselta sähkötuottajalta.

Aurinkosähkön kausiluonteinen saatavuus riittää kattamaan koko vuoden energiakuluista merkittävän osuuden, koska kesäaikaan aurinkoenergiaa on rajattomasti saatavilla ja voit myös varastoida sitä.

Voit myös myydä ylijäämäsähköä verkkoon, jolloin olet osaltasi tuottamassa uusiutuvaa energiaa muidenkin saataville.

Lue lisää

Älykäs ohjaus -palvelulla voit säästää vuosittaisesta energiankulutuksesta jopa 5–25 %.

Palveluun liitetty lämpöpumppu toimii aiempaakin energiatehokkaammin, kun ohjaus keskittää pumpun toiminnan automaattisesti edullisen sähkön tunneille, samalla kotisi tarpeet ja sääolosuhteet huomioiden.

Lue lisää

Haluatko säästää energiaa? 

Saat meiltä ratkaisut, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä saat alan parhaat aurinkopaneelit ja akustot sekä lämpöpumput asennettuna. Ota rohkeasti yhteyttä, yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. 

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)