Tilaa sinäkin parhaat tarjoukset ja vinkit sähköpostiisi!

LämpöYkkösen uutiskirjeen tilaajana saat käytännöllisiä vinkkejä ja merkittäviä tarjouksia lämpöpumppuihin liittyen.

Markkinointilupa

Tilaamalla uutiskirjeemme, osallistut myös automaattisesti kuukausittaiseen tuotearvontaamme.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa ja poistaa myöntymyksen markkinoinnin vastaanottamisesta.

LämpöYkkönen voi kysyä haluatko päivittää myöntymyksesi koskien eri kommunikaatiomuotoja, joilla LämpöYkkönen voi olla sinuun yhteydessä.

LämpöYkkönen käsittelee uutiskirjetilaukseen liittyvää dataa, asiakasprofiilistani saatuja tietoja, sekä tietoja ostoksistani ja kiinnostuksen kohteistani, sekä tietoja käyttäytymisestäni LämpöYkkösen verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen minulle ajankohtaisia ja sopivia tarjouksia ja kampanjointia LämpöYkköseltä tai LämpöYkkösen yhteistyökumppaneilta.

Olet myös kuukausittain mukana Viessmann Comfort 35 -ilmalämpöpumpun arvonnassa!

Tilaamalla LämpöYkkösen-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista sekä parhaista lämpöpumppujen käyttö- ja huoltovinkeistä.

Uutiskirjeemme tilaajana osallistut myös automaattisesti kuukausittain arvottavan ilmalämpöpumpun arvontaan. Arvonta suoritetaan joka kuun 15. päivä ja palkintona on Viessmann Comfort 35 -ilmalämpöpumppu (arvo 999 €)!

Ilmalämpöpumppu Viessmann Vitoclima 200-S Comfort 35 (Viessmann Comfort 35)

Uusi Vitoclima 200-S Comfort -ilmalämpöpumppu tarjoaa edistyneitä toimintoja ja suorituskykyä, jotka tekevät siitä tehokkaan ympäri vuoden.

 • Lähes äänetön: 24 dB(A)
 • Ekologinen ja tehokas: A++
 • Etähallinta vakiona

Viessmannin uusi ilmalämpöpumppu on yhdistelmä erinomaista tehokkuutta ja hiljaisuutta pakattuna tyylikkääseen ulkomuotoon. Vitoclima 200-S Comfort tarjoaa useita ympäristöä suojelevia ominaisuuksia, kuten pienemmän hiilijalanjäljen ja paremman energiatehokkuuden. Uudet tehokkaat mallit saavuttavat jopa 7,0 SEER*- lukeman jäähdytyksessä ja jopa 4,0 SCOP**- lukeman lämmityksessä (A++ / A+). Se takaa energiasäästöjä ympäri vuoden.

Sisäyksikkö edistyneillä toiminnoilla

Tyylikäs sisäyksikkö tarjoaa useita toimintoja. 3D-puhalluksella ja kaukosäätimen kiinteällä lämpötila-anturilla varustettu laite takaa tasaisen lämpötilan hallitulla ilmavirtauksella. Quiet-toiminnon ansiosta ilmavirtausta ja -nopeutta voidaan alentaa, jolloin laite toimii lähes äänettömästi. Laitteessa on myös vakiona etähallinta, jonka avulla voit säätää laitetta mistä haluat.

Tehokas ulkoyksikkö

Vitoclima 200-S Comfort -laitteen ulkoyksikkö on suunniteltu tuottamaan tehoa, joka takaa todellista käyttömukavuutta niin jäähdytys- kuin lämmitystilassakin. Ulkoyksikön muotoilu helpottaa asennusta ja huoltoa.

Lue lisää: Viessmann Comfort 35 -ilmalämpöpumppu

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken kuukausittain 999 € arvoisen Viessmann Comfort 35 -ilmalämpöpumpun.

Arvonnan säännöt:

 1. Arvonnan järjestäjä: Lämpöykkönen Oy, Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä, Y-tunnus: 2155807-0, asiakaspalvelu: info@lampoykkonen.fi, p. 020 742 4100
 2. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistutaan tilaamalla LämpöYkkösen sähköinen uutiskirje toimivaan sähköpostiosoitteeseen.  Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat yksityishenkilöt, pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat henkilöt.
 3. Kampanja-aika: Kuukausittain (Mikäli päivä osuu pyhäpäivälle, suoritetaan arvonta sitä seuraavana arkipäivänä.).
 4. Palkinnon arvonta-aika ja voittajalle ilmoittaminen: Arvonta suoritetaan joka kuun 15. arkipäivä kaikkien uutiskirjeiden tilanneiden kesken. Mikäli päivä osuu pyhäpäivälle, suoritetaan arvonta sitä seuraavana arkipäivänä. Voittaja kontaktoidaan LämpöYkkösen toimesta henkilökohtaisesti hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. LämpöYkkönen sopii voittajan kanssa palkinnon toimittamiseen liittyvistä järjestelyistä. LämpöYkkösellä on oikeus julkaista voittajan nimi verkkosivuillaan sekä LämpöYkkösen sosiaalisen median kanavissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden (5) arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, LämpöYkkösellä on oikeus arpoa uusi voittaja.
 5. Palkinto ja palkinnon toimittaminen: Palkintona on Viessmann Comfort 35 -ilmalämpöpumppu (arvo 999 €). Palkinto on tuotepalkinto, eikä sisällä ilmalämpöpumpun asennusta. Palkinnon toimittaminen sovitaan erikseen voittajan kanssa. Toimitus tapahtuu kuitenkin viimeistään kolmen (3) arvontaa seuraavan kuukauden aikana.
 6. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu: Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Palkinto on tuotepalkinto, eikä se sisällä asennusta.
 7. Järjestäjän vastuu: Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.
 8. Arvonnan säännöt ja niiden noudattaminen: Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.