Takuuhuolto

Takuuhuolto on turvanasi silloin, kun lämpöpumppusi tai aurinkopaneelisi tulee huoltaa asianmukaisesti. Myönnämme tuotteillemme kattavat takuut, jotka varmistavat, että voit käyttää laitetta huolettomasti.  

Takuuhuoltomme kattaa:  

  • Ilmalämpöpumput
  • Ilma-vesilämpöpumput
  • Maalämpöpumput
  • Aurinkopaneelit   

Takuuhuoltomme huoltaa LämpöYkkösen takuun piiriin kuuluvia laitteita 

Huoltopyyntö on sinulle nopein ja helpoin tapa saada yhteys takuuhuoltokäsittelijään, joka arvioi tarpeen tullen asentajan aikataulutuksen kohteelle sekä tarvittaessa antaa puhelimessa teknistä neuvontaa laitteistoon liittyen. Panostamme asiakaspalveluun ja voit luottaa siihen, että laitteesi huolto hoidetaan luottamuksellisesti ja ammattimaisesti. Mikäli olet hankkinut laitteesi muualta, tai LämpöYkkösen takuu ei ole enää voimassa, voit jättää huoltopyynnön täältä.

Jos laitteesi vaatii takuuhuoltoa:

  • Jätä huoltopyyntö tai soita 020 742 4100. 
  • LämpöYkkösen takuunalaisen laitteen akuutissa tilanteessa soita 020 749 7820.*
  • Käsittelemme akuutin huoltopyynnön mahdollisimman pian, muissa tapauksissa käsittelyaika on muutamasta tunnista kolmeen arkipäivään.  

*Akuutteja tilanteita ovat esimerkiksi vesivahingot ja talon kylmeneminen talvella. 

**Huom! Jos talo kylmenee, tarkistathan että maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumpussasi on sähkövastussäädin päällä! Tämä estää talon jäätymisen. 

Huolenpitosopimuksella saat pitkän lisätakuun laitteistoille ja asennukselle  

Tarjoamme ilmalämpöpumpuille sekä niiden asennustyölle 5–7 vuoden lisätakuun huolenpitosopimuksen yhteydessä. Ilma-vesi- ja maalämpöpumpuille asennuksineen voit saada meiltä jopa 7 vuoden lisätakuun, sekä 10 vuoden takuun kompressorille. Aurinkopaneeleille asennuksineen tarjoamme 5–10 vuoden lisätakuun.