X

Talvietu-kampanja

Tällä sivulla olevat lämpöpumpputarjoukset voimassa vielä:

PÄIVÄÄ
TUNTIA
MINUUTTIA
SEKUNTIA
Tarjoukset ilmalämpöpumpuista!

Alla esimerkkejä ilmalämpöpumpputarjouksista. Kysy tarjousta myös muista laitteista.

 

Alla esimerkkejä Talvietu-laitteista. Laitteita lisää muitakin malleja!

 

Pyydä nyt kampanjatarjous alla olevasta linkistä!

Tarjoukset voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Tuotteita rajoitettu erä!

DAIKIN SENSIRA 25

Etusi 350 €

1 749,00 €

1 399,00 €

Daikin Perfera 30 H 2022

Etusi 310 €

2 549,00 €

2 239,00 €

Toshiba Aurora - LämpöYkkönen

TOSHIBA AURORA 35

Etusi 300 €

2 049,00 €

1 749,00 €

Daikin Stylish 30 H 2022

Etusi 350 €

2 849,00 €

2 499,00 €

Daikinin lämmittäviin uutuuksiin H 2022 (Perfera ja Stylish) 5 vuoden huolenpitosopimus kaupan päälle!
Kysy tarjousta myös muista laitteista!

Ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput

Kun tilaat 25.1 mennessä, saat vuoden lämmityssähköt kaupan päälle!

EDUT erissä maksuun - Korko alk. 0 %

Energiansäästöraha on suosituin maksutapamme. Voit maksaa ensimmäisen laskun halutessasi vasta KEVÄÄLLÄ 2022. Kulut 0 eur ja korko 0 % ensimmäisen 6kk ajan. Halutessasi voit maksaa koko laskun kerralla tai erissä.

Tämän sivun kautta tarjouksen pyytäneiden kesken arvomme laadukkaan ilmalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun!

Ilmalämpöpumppuarvonnassa palkintona pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu Toshiba Premium Plus ilmalämpöpumppu ja ilmavesilämpöpumppuarvonnassa energiatehokas Viessmann 222-S ilma-vesilämpöpumppu.

 

Arvonta päättyy 31.3.2022. Voittajalle ilmoitetaan arvonnan voitosta puhelimitse tai sähköpostilla 15.4.2022 mennessä. 

Tilaa uutiskirje - saat lisätietoa lämpöpumpuista!

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uusista tarjouksista sekä arvokasta tietoa lämpöpumppuihin liittyen.

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö ei vielä sido sinua mihinkään! Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä puhelimitse ja auttaa sopivan lämpöpumpun valinnassa.

Mietitkö vielä, sopiiko lämpöpumppu sinulle? Katso asiakkaidemme kokemuksia alta.

Ilmalämpöpumppu Krista Pärmäkoskelle

Öljystä maalämpöön - Timon ilmastotalkoot

Ilma-vesilämpöpumppu öljylämmityksen tilalle

Design-ilmalämpöpumppu Eeville ja Teemulle

Öljyn tilalle ilma-vesilämpöpumppu Kestilässä

Ilmalämpöpumppu Marita Taavitsaiselle

Ilmalämpöpumppu Eino Gröhnille

Öljysäiliön purkaminen

Ilma-vesilämpöpumppu - miten se toimii?

Ilmalämpöpumppu tarjous – säästä rahaa ostamalla nyt!

Jos etsit ilmalämpöpumppua tarjoushinnalla, olet oikeassa paikassa. Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät rajoitetun erän edullisia ilmalämpöpumppuja sekä niiden tärkeimmät ominaisuudet.

Todellinen rahansäästö alkaa silloin, kun napsautat uuden ilmalämpöpumppusi käyntiin ensimmäisen kerran. Jos haluat ostaa ilmalämpöpumpun tarjoushintaan, ota yhteyttä meihin nyt!

 

Millaiseen asuntoon ilmalämpöpumppu sopii?

Ilmalämpöpumpun suosio perustuu siihen, että se tuottaa säästöjä asunnon alkuperäisestä lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Parhaat säästöt ilmalämpöpumpuilla saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä omakotitaloissa, joissa lämmityskustannukset laskevat n. 300–700 € vuodessa. Ilmalämpöpumput ovat helppoutensa vuoksi suosittuja myös puulämmitteisissä taloissa, sillä ne tarjoavat lämpöä tarpeen vaatiessa nopeasti. Kaukolämpökohteissa sekä kerrostaloissa ilmalämpöpumpun tuomat säästöt ovat maltillisempia, mutta toiveet viileästä asunnosta houkuttelevat monet kaupunkiasujatkin kesäisin lämpöpumppukaupoille.

Ilmalämpöpumpun sijainnilla on merkitystä, koska lämmön tulisi levitä tasaisesti joka puolelle rakennusta. Oikein mitoitettu ja asennettu laadukas ilmalämpöpumppu laskee sähkölämmitteisen talon energiankulutusta n. 30–40 % – mitä suuremman osan lämmityssähkö muodostaa sähkölaskusta, sitä suurempi on ilmalämpöpumpulla saavutettu säästö.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa ongelmitta niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Asuintilojen lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppua voi helposti hyödyntää esimerkiksi kesämökin tai autotallin ylläpitolämmityksessä.

 

Miten ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia?

Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät tällä hetkellä tarjouksessa olevat laitteemme. Tarjouksien hyödyntäminen kannattaa aina, mutta ilmalämpöpumpun elinkaaren aikana tuomat säästöt tulevat olemaan sinulle vielä merkittävämmät.

Kun ilmalämpöpumppua käytetään asunnon lämmittämiseen, laitteen hyötysuhdetta kuvaava SCOP-arvo vaikuttaa suoraan säästyvään rahamäärään. SCOP-arvo kertoo, kuinka monta kilowattia lämpöenergiaa ilmalämpöpumppu tuottaa yhtä kilowattia sähköä kohden. Suoran sähkölämmityksen SCOP-arvo on 1, kun taas laadukkaan ilmalämpöpumpun hyötysuhde voi olla yli 5. Pakkasella asunnon lämmittäminen ilmalämpöpumpulla on siis paljon halvempaa kuin sähköpattereilla tai sähköisellä lattialämmityksellä.

Mitä korkeampi SCOP-arvo on, sitä enemmän lämpöenergiaa saat samalla rahalla. Talvella -10°C pakkasilmaa pitää lämmittää paljon, ennen kuin ilmalämpöpumppu voi puhaltaa sen asunnon sisätiloihin. Korkean hyötysuhteen ilmalämpöpumppu lämmittää pakkasilman vähemmällä sähköllä, kuin sellainen ilmalämpöpumppu, jonka SCOP-arvo on pieni. Nykyaikaiset, laadukkaat ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä jopa -30°C pakkasilla, mutta kaikkien laitteiden lämmöntuottokyky pienenee selvästi -20°C jälkeen.

Ilmalämpöpumpulla viilentäminen maksaa alle 1 €/päivä. Viilennyskauden pituus Suomessa on vain noin 3–4 kk, joten viilennyksen vuosikustannukseksi tulee n. 30 €.

Tehokkainta viilentäminen on silloin, kun ilmalämpöpumppua pidetään käynnissä koko ajan ja pyyntilämpötilaksi on määritelty esimerkiksi +22°C tai jokin muu sopiva huonelämpötila. Jos laitetta sammutellaan usein ja asunnon lämpötila nousee korkeaksi, pitää ilmalämpöpumpun puhaltaa täydellä teholla, jotta tavoiteltu lämpötila saavutetaan jälleen. Kun ilmalämpöpumppu toimii kovalla teholla, se myös kuluttaa enemmän sähköä.

 

Ilmalämpöpumpun vaikutukset asumisen mukavuuteen

Vaikka saatkin suurimmat säästöt käyttämällä ilmalämpöpumppua tasaisesti ympäri vuoden, on yksi laitteen kiistattomista eduista kuitenkin nopeus. Jos tarvitset lisälämpöä tai jäähdytystä asuntoosi ripeästi, ilmalämpöpumppu reagoi tarpeeseesi hetkessä.

Lämmittämisen ja viilentämisen lisäksi ilmalämpöpumput myös kuivattavat sisäilmaa, joten kosteus- ja homeriskit asunnossa vähenevät. Ilmankosteuden laskiessa sisäilma pysyy raikkaampana. Monissa laadukkaissa ilmalämpöpumpuissa on hyödynnetty myös erilaisia suodattimia, jotka puhdistavat epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut huoneilmasta. Puhtaampi sisäilma tarkoittaa esimerkiksi vähemmän siitepölystä aiheutuvia allergiaoireita.

Katso, mikä ilmalämpöpumppu tarjous -sivulla esitellyistä malleista sopisi sinun käyttöösi parhaiten. Arvostatko eniten hiljaista laitetta, energiatehokkuutta vai hyviä viilennysominaisuuksia?

 

Osta ilmalämpöpumppu tarjoushinnalla ja pienennä sähkölaskujasi heti

Hyödynnä ilmalämpöpumppu tarjous nyt ja säästät lämmityskustannuksissa mahdollisimman nopeasti. Ota yhteyttä meihin, kun haluat keskustella sopivimman ilmalämpöpumpun valinnasta ammattilaisen kanssa ja pyytää tarjouksen poistohintaan!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti

Jätä tarjouspyyntö

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan ratkaisun valinnassa.​

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

DAIKIN SENSIRA 25

1 749,00 €

1 399,00 €

Etusi 350 €

Asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä tarjouspyyntösi jälkeen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Daikin Perfera 30 H 2022

2 549,00 €

2 239,00 €

Etusi 310 €

Asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä tarjouspyyntösi jälkeen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TOSHIBA AURORA 35

2 049,00 €

1 749,00 €

Etusi 300 €

Asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä tarjouspyyntösi jälkeen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Daikin Stylish 30 H 2022

2 849,00 €

2 499,00 €

Etusi 350 €

Asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä tarjouspyyntösi jälkeen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.