X

Ilmalämpöpumppuja, maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja...

Katso parhaat tarjouksemme!

Asennusaikoja hyvin saatavilla kesä-elokuulle 2022!

Saimme lisäerän ilmalämpumppuja. Pyydä tarjous!

ILMALÄMPÖPUMPUT | Daikin Sensira 35

Viilentävä Daikin Sensira 35 asennettuna hintaan 1 899 €

Daikin Sensirassa on siro sisäyksikkö, joka sopii erityisesti kerrostaloasuntoihin.

 

Handelsbankenin myöntämällä Ecster-rahoituksella maksat kuukausierää 61,00 € 36 kk ajan tai 164,00 € 12 kk ajan.

 

Rajoitettu erä!

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Osta ilma-vesilämpöpumppu, saat 7 vuoden pidennetyn takuun!

Saat lisäksi 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, eli tilaamalla nyt, maksat asennuksen ja laitteen vasta syksyllä.

Jos et halua korotonta ja kulutonta maksuaikaa, voit vaihtoehtoisesti valita jatkuvan 0,99 % koron ja maksaa erissä.

ILMALÄMPÖPUMPUT | Daikin Stylish 30

Pohjoisiin oloihin suunniteltu viilentävä ja lämmittävä Daikin Stylish 30 asennettuna hinta 2 549 €

Daikin Stylish ilmalämpöpumpussa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja energiatehokkuus.

 

Handelsbankenin myöntämällä Ecster-rahoituksella maksat kuukausierää 83,00 € 36 kk ajan tai 222,00 € 12 kk ajan.

 

Rajoitettu erä!

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

ILMALÄMPÖPUMPUT | Daikin Comfora 25

Viilentävä ja lämmittävä Daikin Comfora 25 asennettuna hintaan 2 169 €

Daikin Comforalla saat energiatehokkaan lämmityksen ja viilennyksen. Toimii myös takan kanssa hyvin yhteen, levittäen takan lämpöä laajemmalle alueelle.

 

Handelsbankenin myöntämällä Ecster-rahoituksella maksat kuukausierää 70,00 € 36 kk ajan tai 188,00 € 12 kk ajan.

 

Rajoitettu erä!

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Pvä.
Tun.
Min.
Sek.
Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Viessmann VITOCONNECT 100 tiedonsiirtoyksikkö kaupan päälle

Kaikkiin 30.6. mennessä tilattuihin Viessmann ilma-vesi- ja maalämmityslaitteisiin Viessmann VITOCONNECT 100 tiedonsiirtoyksikkö kaupan päälle.

Tiedonsiirtoyksiköllä hallitset ja etäohjaat kätevästi lämpöpumppua ja lämmitysjärjestelmää. Arvo uusille asiakkaille 300 €.

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Saatavilla 10 vuoden kompressoritakuu kaikkiin ilma-vesilämpöpumppuihin ja maalämpöpumppuihin!

Etu voimassa 30.6. 2022. Kysy lisää myyjiltämme.

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Ecsterin edullista 0,99 % rahoitusta

Päätös ilmalämpöpumpun ja/tai lämmitysjärjestelmän ostosta on sijoitus elämänlaatuun, asumismukavuuteen ja ympäristön suojeluun.

 

Emme halua tämän päätöksen jäävän tekemättä rahoituksen puuttumisen vuoksi. Tarjoamme yhteistyökumppanimme Ecsterin edullista 0,99 % rahoitusta.

 

Kun tapaat LämpöYkkösen edustajan henkilökohtaisesti, niin voitte yhdessä sopia ja hakea edullista maksuaikaa Ecster -rahoitusta hyödyntämällä. Päätöksen saat saman tien. Ota yhteyttä!

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Ilmalämpöpumppu tarjous – säästä rahaa ostamalla nyt!

Jos etsit ilmalämpöpumppua tarjoushinnalla, olet oikeassa paikassa. Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät rajoitetun erän edullisia ilmalämpöpumppuja sekä niiden tärkeimmät ominaisuudet.

Todellinen rahansäästö alkaa silloin, kun napsautat uuden ilmalämpöpumppusi käyntiin ensimmäisen kerran. Jos haluat ostaa ilmalämpöpumpun tarjoushintaan, ota yhteyttä meihin nyt!

 

Millaiseen asuntoon ilmalämpöpumppu sopii?

Ilmalämpöpumpun suosio perustuu siihen, että se tuottaa säästöjä asunnon alkuperäisestä lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Parhaat säästöt ilmalämpöpumpuilla saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä omakotitaloissa, joissa lämmityskustannukset laskevat n. 300–700 € vuodessa. Ilmalämpöpumput ovat helppoutensa vuoksi suosittuja myös puulämmitteisissä taloissa, sillä ne tarjoavat lämpöä tarpeen vaatiessa nopeasti. Kaukolämpökohteissa sekä kerrostaloissa ilmalämpöpumpun tuomat säästöt ovat maltillisempia, mutta toiveet viileästä asunnosta houkuttelevat monet kaupunkiasujatkin kesäisin lämpöpumppukaupoille.

Ilmalämpöpumpun sijainnilla on merkitystä, koska lämmön tulisi levitä tasaisesti joka puolelle rakennusta. Oikein mitoitettu ja asennettu laadukas ilmalämpöpumppu laskee sähkölämmitteisen talon energiankulutusta n. 30–40 % – mitä suuremman osan lämmityssähkö muodostaa sähkölaskusta, sitä suurempi on ilmalämpöpumpulla saavutettu säästö.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa ongelmitta niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Asuintilojen lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppua voi helposti hyödyntää esimerkiksi kesämökin tai autotallin ylläpitolämmityksessä.

 

Miten ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia?

Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät tällä hetkellä tarjouksessa olevat laitteemme. Tarjouksien hyödyntäminen kannattaa aina, mutta ilmalämpöpumpun elinkaaren aikana tuomat säästöt tulevat olemaan sinulle vielä merkittävämmät.

Kun ilmalämpöpumppua käytetään asunnon lämmittämiseen, laitteen hyötysuhdetta kuvaava SCOP-arvo vaikuttaa suoraan säästyvään rahamäärään. SCOP-arvo kertoo, kuinka monta kilowattia lämpöenergiaa ilmalämpöpumppu tuottaa yhtä kilowattia sähköä kohden. Suoran sähkölämmityksen SCOP-arvo on 1, kun taas laadukkaan ilmalämpöpumpun hyötysuhde voi olla yli 5. Pakkasella asunnon lämmittäminen ilmalämpöpumpulla on siis paljon halvempaa kuin sähköpattereilla tai sähköisellä lattialämmityksellä.

Mitä korkeampi SCOP-arvo on, sitä enemmän lämpöenergiaa saat samalla rahalla. Talvella -10°C pakkasilmaa pitää lämmittää paljon, ennen kuin ilmalämpöpumppu voi puhaltaa sen asunnon sisätiloihin. Korkean hyötysuhteen ilmalämpöpumppu lämmittää pakkasilman vähemmällä sähköllä, kuin sellainen ilmalämpöpumppu, jonka SCOP-arvo on pieni. Nykyaikaiset, laadukkaat ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä jopa -30°C pakkasilla, mutta kaikkien laitteiden lämmöntuottokyky pienenee selvästi -20°C jälkeen.

Ilmalämpöpumpulla viilentäminen maksaa alle 1 €/päivä. Viilennyskauden pituus Suomessa on vain noin 3–4 kk, joten viilennyksen vuosikustannukseksi tulee n. 30 €.

Tehokkainta viilentäminen on silloin, kun ilmalämpöpumppua pidetään käynnissä koko ajan ja pyyntilämpötilaksi on määritelty esimerkiksi +22°C tai jokin muu sopiva huonelämpötila. Jos laitetta sammutellaan usein ja asunnon lämpötila nousee korkeaksi, pitää ilmalämpöpumpun puhaltaa täydellä teholla, jotta tavoiteltu lämpötila saavutetaan jälleen. Kun ilmalämpöpumppu toimii kovalla teholla, se myös kuluttaa enemmän sähköä.

 

Ilmalämpöpumpun vaikutukset asumisen mukavuuteen

Vaikka saatkin suurimmat säästöt käyttämällä ilmalämpöpumppua tasaisesti ympäri vuoden, on yksi laitteen kiistattomista eduista kuitenkin nopeus. Jos tarvitset lisälämpöä tai jäähdytystä asuntoosi ripeästi, ilmalämpöpumppu reagoi tarpeeseesi hetkessä.

Lämmittämisen ja viilentämisen lisäksi ilmalämpöpumput myös kuivattavat sisäilmaa, joten kosteus- ja homeriskit asunnossa vähenevät. Ilmankosteuden laskiessa sisäilma pysyy raikkaampana. Monissa laadukkaissa ilmalämpöpumpuissa on hyödynnetty myös erilaisia suodattimia, jotka puhdistavat epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut huoneilmasta. Puhtaampi sisäilma tarkoittaa esimerkiksi vähemmän siitepölystä aiheutuvia allergiaoireita.

Katso, mikä ilmalämpöpumppu tarjous -sivulla esitellyistä malleista sopisi sinun käyttöösi parhaiten. Arvostatko eniten hiljaista laitetta, energiatehokkuutta vai hyviä viilennysominaisuuksia?

 

Osta ilmalämpöpumppu tarjoushinnalla ja pienennä sähkölaskujasi heti

Hyödynnä ilmalämpöpumppu tarjous nyt ja säästät lämmityskustannuksissa mahdollisimman nopeasti. Ota yhteyttä meihin, kun haluat keskustella sopivimman ilmalämpöpumpun valinnasta ammattilaisen kanssa ja pyytää tarjouksen poistohintaan!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti

Jätä tarjouspyyntö

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan ratkaisun valinnassa.​

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.