X

Ilmalämpöpumppuja, maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja...

Katso parhaat tarjouksemme!

5-vuoden huolenpitosopimus kaupan päälle Toshiban, Daikinin ja Viessmannin ilmalämpöpumppuihin.

Vain helmi- maaliskuun asennuksiin. Tarjous on voimassa 1. - 28.2.2023 aikana tehtyihin tilauksiin.

Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään.

ILMALÄMPÖPUMPUT | TOSHIBA SEIYA 10

Toshiba Seiya 10 viilennykseen asennettuna hintaan 1 499 €

(normaali hinta asennettuna 1 959 €) RAJOITETTU ERÄ!

SEIYA on hiljainen ratkaisu, joka käyttää Toshiban invertteri- ja kompressoriteknologiaa sekä R32-kylmäainetta tarjotakseen A++ -jäähdytystehoa.

 

SEIYAn hinta-laatusuhde tekee siitä markkinoilla ainutlaatuisen tuotteen. Tuotevalikoiman jäähdytysteho on A++, mikä tarkoittaa optimaalista mukavuutta ja erityisen alhaista energiankulutusta.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Supertarjous!
Alennus 460 €

ILMALÄMPÖPUMPUT | Viessmann Comfort 35

Viessmann Eco 35 viilennykseen asennettuna 1 699 €

(normaali hinta asennettuna 1 999 €)

Uusi Viessmann Vitoclima 200-S Eco 35 -ilmalämpöpumppu on ihanteellinen kerrostaloasujille, koska siinä yhdistyvät erinomainen suorituskyky, tehokkuus ja hiljaisuus sekä tyylikäs muotoilu.
 

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

ILMALÄMPÖPUMPUT | Daikin Comfora 25

Daikin Comfora 25 lämmitykseen ja viilennykseen asennettuna hintaan  2199 €

(normaali hinta asennettuna 2 449 €)

Daikin Comfora 25 on Daikinin taattua energiatehokasta ilmalämpöpumppumallistoa. Vanhan talon saneeraajalle Daikin Comfora on erinomainen valinta. Alle 30 senttiä korkea sisäyksikkö on helppo sijoittaa vaikkapa oven yläpuolelle.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

ETUSI JOPA 1000 €!

3kk lämmityssähköt kaupan päälle ilmavesi- tai maalämpöpumpputilauksesta!

 

Säästö lasketaan laskennallisen vuosikulutuksen mukaan, joka perustuu LämpöYkkösen mitoitusohjelmaan.

 

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Haluatko joustoa lämpöpumppuhankintasi maksuun?

Rahoituksen avulla siirrät eräpäivän jopa 6 kk päähän asennuksesta tai maksat energiatehokkaan lämmitys- tai viilennysratkaisusi sopivan kokoisina kuukausierinä.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Ilmalämpöpumppu tarjous – säästä rahaa ostamalla nyt!

Jos etsit ilmalämpöpumppua tarjoushinnalla, olet oikeassa paikassa. Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät rajoitetun erän edullisia ilmalämpöpumppuja sekä niiden tärkeimmät ominaisuudet.

Todellinen rahansäästö alkaa silloin, kun napsautat uuden ilmalämpöpumppusi käyntiin ensimmäisen kerran. Jos haluat ostaa ilmalämpöpumpun tarjoushintaan, ota yhteyttä meihin nyt!

 

Millaiseen asuntoon ilmalämpöpumppu sopii?

Ilmalämpöpumpun suosio perustuu siihen, että se tuottaa säästöjä asunnon alkuperäisestä lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Parhaat säästöt ilmalämpöpumpuilla saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä omakotitaloissa, joissa lämmityskustannukset laskevat n. 300–700 € vuodessa. Ilmalämpöpumput ovat helppoutensa vuoksi suosittuja myös puulämmitteisissä taloissa, sillä ne tarjoavat lämpöä tarpeen vaatiessa nopeasti. Kaukolämpökohteissa sekä kerrostaloissa ilmalämpöpumpun tuomat säästöt ovat maltillisempia, mutta toiveet viileästä asunnosta houkuttelevat monet kaupunkiasujatkin kesäisin lämpöpumppukaupoille.

Ilmalämpöpumpun sijainnilla on merkitystä, koska lämmön tulisi levitä tasaisesti joka puolelle rakennusta. Oikein mitoitettu ja asennettu laadukas ilmalämpöpumppu laskee sähkölämmitteisen talon energiankulutusta n. 30–40 % – mitä suuremman osan lämmityssähkö muodostaa sähkölaskusta, sitä suurempi on ilmalämpöpumpulla saavutettu säästö.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa ongelmitta niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Asuintilojen lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppua voi helposti hyödyntää esimerkiksi kesämökin tai autotallin ylläpitolämmityksessä.

 

Miten ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia?

Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät tällä hetkellä tarjouksessa olevat laitteemme. Tarjouksien hyödyntäminen kannattaa aina, mutta ilmalämpöpumpun elinkaaren aikana tuomat säästöt tulevat olemaan sinulle vielä merkittävämmät.

Kun ilmalämpöpumppua käytetään asunnon lämmittämiseen, laitteen hyötysuhdetta kuvaava SCOP-arvo vaikuttaa suoraan säästyvään rahamäärään. SCOP-arvo kertoo, kuinka monta kilowattia lämpöenergiaa ilmalämpöpumppu tuottaa yhtä kilowattia sähköä kohden. Suoran sähkölämmityksen SCOP-arvo on 1, kun taas laadukkaan ilmalämpöpumpun hyötysuhde voi olla yli 5. Pakkasella asunnon lämmittäminen ilmalämpöpumpulla on siis paljon halvempaa kuin sähköpattereilla tai sähköisellä lattialämmityksellä.

Mitä korkeampi SCOP-arvo on, sitä enemmän lämpöenergiaa saat samalla rahalla. Talvella -10°C pakkasilmaa pitää lämmittää paljon, ennen kuin ilmalämpöpumppu voi puhaltaa sen asunnon sisätiloihin. Korkean hyötysuhteen ilmalämpöpumppu lämmittää pakkasilman vähemmällä sähköllä, kuin sellainen ilmalämpöpumppu, jonka SCOP-arvo on pieni. Nykyaikaiset, laadukkaat ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä jopa -30°C pakkasilla, mutta kaikkien laitteiden lämmöntuottokyky pienenee selvästi -20°C jälkeen.

Ilmalämpöpumpulla viilentäminen maksaa alle 1 €/päivä. Viilennyskauden pituus Suomessa on vain noin 3–4 kk, joten viilennyksen vuosikustannukseksi tulee n. 30 €.

Tehokkainta viilentäminen on silloin, kun ilmalämpöpumppua pidetään käynnissä koko ajan ja pyyntilämpötilaksi on määritelty esimerkiksi +22°C tai jokin muu sopiva huonelämpötila. Jos laitetta sammutellaan usein ja asunnon lämpötila nousee korkeaksi, pitää ilmalämpöpumpun puhaltaa täydellä teholla, jotta tavoiteltu lämpötila saavutetaan jälleen. Kun ilmalämpöpumppu toimii kovalla teholla, se myös kuluttaa enemmän sähköä.

 

Ilmalämpöpumpun vaikutukset asumisen mukavuuteen

Vaikka saatkin suurimmat säästöt käyttämällä ilmalämpöpumppua tasaisesti ympäri vuoden, on yksi laitteen kiistattomista eduista kuitenkin nopeus. Jos tarvitset lisälämpöä tai jäähdytystä asuntoosi ripeästi, ilmalämpöpumppu reagoi tarpeeseesi hetkessä.

Lämmittämisen ja viilentämisen lisäksi ilmalämpöpumput myös kuivattavat sisäilmaa, joten kosteus- ja homeriskit asunnossa vähenevät. Ilmankosteuden laskiessa sisäilma pysyy raikkaampana. Monissa laadukkaissa ilmalämpöpumpuissa on hyödynnetty myös erilaisia suodattimia, jotka puhdistavat epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut huoneilmasta. Puhtaampi sisäilma tarkoittaa esimerkiksi vähemmän siitepölystä aiheutuvia allergiaoireita.

Katso, mikä ilmalämpöpumppu tarjous -sivulla esitellyistä malleista sopisi sinun käyttöösi parhaiten. Arvostatko eniten hiljaista laitetta, energiatehokkuutta vai hyviä viilennysominaisuuksia?

 

Osta ilmalämpöpumppu tarjoushinnalla ja pienennä sähkölaskujasi heti

Hyödynnä ilmalämpöpumppu tarjous nyt ja säästät lämmityskustannuksissa mahdollisimman nopeasti. Ota yhteyttä meihin, kun haluat keskustella sopivimman ilmalämpöpumpun valinnasta ammattilaisen kanssa ja pyytää tarjouksen poistohintaan!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti

Jätä tarjouspyyntö

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan ratkaisun valinnassa.​

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.