X

Ilmalämpöpumppuja, maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja...

Katso parhaat tarjouksemme!

Ilmalämpöpumppujen asennuksia vapaana vielä
tälle syksylle!

Pyydä tarjous!

ILMALÄMPÖPUMPUT | Viessmann Vitoclima 200-S ECO 35

Viessmann Vitoclima 200-S Eco 35 viilennykseen asennettuna hintaan 1 749 €

Tyylikäs ja hiljainen Vitoclima 200-S Eco 35 -ilmalämpöpumppu tarjoaa erinomaisen hinta-/laatusuhteen. Ekologinen R32-kylmäaine takaa tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden.

 

Tarjoamme edulliset rahoitusvaihtoehdot. Voit valita joko OP rahoituksen, jolloin voit ostaa tuotteen nyt ja maksaa sen 6kk päästä tai valitessasi Lämpörahan saat 18kk korotonta maksuaikaa.

 

Rajoitettu erä!

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Osta ilma-vesilämpöpumppu, saat 7 vuoden pidennetyn takuun!

Saat lisäksi 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa, eli tilaamalla nyt, maksat asennuksen ja laitteen vasta talvella.

 

Jos et halua korotonta ja kulutonta maksuaikaa, voit vaihtoehtoisesti valita jatkuvan 1,95 % koron + Handelsbanken Prime ja maksaa erissä.

ILMALÄMPÖPUMPUT | Viessmann Vitoclima 200-S Comfort 35

Viessmann Vitoclima 200-S Comfort 35 LÄMMITYKSEEN JA VIILENNYKSEEN 1 849 €

Uusi Vitoclima 200-S Comfort 35 -ilmalämpöpumppu tarjoaa edistyneitä toimintoja ja suorituskykyä, jotka tekevät siitä tehokkaan ympäri vuoden.

 

Tarjoamme edulliset rahoitusvaihtoehdot. Voit valita joko OP rahoituksen, jolloin voit ostaa tuotteen nyt ja maksaa sen 6kk päästä tai valitessasi Lämpörahan saat 18kk korotonta maksuaikaa.

 

Rajoitettu erä!

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

ILMALÄMPÖPUMPUT | TOSHIBA HAORI NORDIC DESIGN 25

Viilentävä ja lämmittävä Toshiba Haori Nordic DESIGN 25 asennettuna hintaan 2 499 €

Viilentävä ja lämmittävä Toshiba Haori Design on tyylikäs ilmalämpöpumppu, joka hivelee vaativankin sisustajan silmää. Kustomoi kotiisi sopivalla verhoilulla!

 

Tarjoamme edulliset rahoitusvaihtoehdot. Voit valita joko OP rahoituksen, jolloin voit ostaa tuotteen nyt ja maksaa sen 6kk päästä tai valitessasi Lämpörahan saat 18kk korotonta maksuaikaa.

 

Rajoitettu erä!

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.
Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Rahoitustarjous: 120 kk ja korko 1,95% (+ Handelsbanken Prime)

Päätös maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun ostosta on sijoitus elämänlaatuun, asumismukavuuteen ja ympäristön suojeluun.

 

Emme halua tämän päätöksen jäävän tekemättä rahoituksen puuttumisen vuoksi. Tarjoamme yhteistyökumppanimme Ecsterin edullista 1,95 % (+ Handelsbanken Prime) rahoitusta.

 

Kun tapaat LämpöYkkösen edustajan henkilökohtaisesti, niin voitte yhdessä sopia ja hakea edullista maksuaikaa Ecster -rahoitusta hyödyntämällä. Päätöksen saat saman tien. Ota yhteyttä!

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Saatavilla 10 vuoden kompressoritakuu kaikkiin ilma-vesilämpöpumppuihin ja maalämpöpumppuihin!

Etu voimassa 30.9. 2022. Kysy lisää myyjiltämme.

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Ilmalämpöpumppu tarjous – säästä rahaa ostamalla nyt!

Jos etsit ilmalämpöpumppua tarjoushinnalla, olet oikeassa paikassa. Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät rajoitetun erän edullisia ilmalämpöpumppuja sekä niiden tärkeimmät ominaisuudet.

Todellinen rahansäästö alkaa silloin, kun napsautat uuden ilmalämpöpumppusi käyntiin ensimmäisen kerran. Jos haluat ostaa ilmalämpöpumpun tarjoushintaan, ota yhteyttä meihin nyt!

 

Millaiseen asuntoon ilmalämpöpumppu sopii?

Ilmalämpöpumpun suosio perustuu siihen, että se tuottaa säästöjä asunnon alkuperäisestä lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Parhaat säästöt ilmalämpöpumpuilla saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä omakotitaloissa, joissa lämmityskustannukset laskevat n. 300–700 € vuodessa. Ilmalämpöpumput ovat helppoutensa vuoksi suosittuja myös puulämmitteisissä taloissa, sillä ne tarjoavat lämpöä tarpeen vaatiessa nopeasti. Kaukolämpökohteissa sekä kerrostaloissa ilmalämpöpumpun tuomat säästöt ovat maltillisempia, mutta toiveet viileästä asunnosta houkuttelevat monet kaupunkiasujatkin kesäisin lämpöpumppukaupoille.

Ilmalämpöpumpun sijainnilla on merkitystä, koska lämmön tulisi levitä tasaisesti joka puolelle rakennusta. Oikein mitoitettu ja asennettu laadukas ilmalämpöpumppu laskee sähkölämmitteisen talon energiankulutusta n. 30–40 % – mitä suuremman osan lämmityssähkö muodostaa sähkölaskusta, sitä suurempi on ilmalämpöpumpulla saavutettu säästö.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa ongelmitta niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Asuintilojen lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppua voi helposti hyödyntää esimerkiksi kesämökin tai autotallin ylläpitolämmityksessä.

 

Miten ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia?

Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät tällä hetkellä tarjouksessa olevat laitteemme. Tarjouksien hyödyntäminen kannattaa aina, mutta ilmalämpöpumpun elinkaaren aikana tuomat säästöt tulevat olemaan sinulle vielä merkittävämmät.

Kun ilmalämpöpumppua käytetään asunnon lämmittämiseen, laitteen hyötysuhdetta kuvaava SCOP-arvo vaikuttaa suoraan säästyvään rahamäärään. SCOP-arvo kertoo, kuinka monta kilowattia lämpöenergiaa ilmalämpöpumppu tuottaa yhtä kilowattia sähköä kohden. Suoran sähkölämmityksen SCOP-arvo on 1, kun taas laadukkaan ilmalämpöpumpun hyötysuhde voi olla yli 5. Pakkasella asunnon lämmittäminen ilmalämpöpumpulla on siis paljon halvempaa kuin sähköpattereilla tai sähköisellä lattialämmityksellä.

Mitä korkeampi SCOP-arvo on, sitä enemmän lämpöenergiaa saat samalla rahalla. Talvella -10°C pakkasilmaa pitää lämmittää paljon, ennen kuin ilmalämpöpumppu voi puhaltaa sen asunnon sisätiloihin. Korkean hyötysuhteen ilmalämpöpumppu lämmittää pakkasilman vähemmällä sähköllä, kuin sellainen ilmalämpöpumppu, jonka SCOP-arvo on pieni. Nykyaikaiset, laadukkaat ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä jopa -30°C pakkasilla, mutta kaikkien laitteiden lämmöntuottokyky pienenee selvästi -20°C jälkeen.

Ilmalämpöpumpulla viilentäminen maksaa alle 1 €/päivä. Viilennyskauden pituus Suomessa on vain noin 3–4 kk, joten viilennyksen vuosikustannukseksi tulee n. 30 €.

Tehokkainta viilentäminen on silloin, kun ilmalämpöpumppua pidetään käynnissä koko ajan ja pyyntilämpötilaksi on määritelty esimerkiksi +22°C tai jokin muu sopiva huonelämpötila. Jos laitetta sammutellaan usein ja asunnon lämpötila nousee korkeaksi, pitää ilmalämpöpumpun puhaltaa täydellä teholla, jotta tavoiteltu lämpötila saavutetaan jälleen. Kun ilmalämpöpumppu toimii kovalla teholla, se myös kuluttaa enemmän sähköä.

 

Ilmalämpöpumpun vaikutukset asumisen mukavuuteen

Vaikka saatkin suurimmat säästöt käyttämällä ilmalämpöpumppua tasaisesti ympäri vuoden, on yksi laitteen kiistattomista eduista kuitenkin nopeus. Jos tarvitset lisälämpöä tai jäähdytystä asuntoosi ripeästi, ilmalämpöpumppu reagoi tarpeeseesi hetkessä.

Lämmittämisen ja viilentämisen lisäksi ilmalämpöpumput myös kuivattavat sisäilmaa, joten kosteus- ja homeriskit asunnossa vähenevät. Ilmankosteuden laskiessa sisäilma pysyy raikkaampana. Monissa laadukkaissa ilmalämpöpumpuissa on hyödynnetty myös erilaisia suodattimia, jotka puhdistavat epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut huoneilmasta. Puhtaampi sisäilma tarkoittaa esimerkiksi vähemmän siitepölystä aiheutuvia allergiaoireita.

Katso, mikä ilmalämpöpumppu tarjous -sivulla esitellyistä malleista sopisi sinun käyttöösi parhaiten. Arvostatko eniten hiljaista laitetta, energiatehokkuutta vai hyviä viilennysominaisuuksia?

 

Osta ilmalämpöpumppu tarjoushinnalla ja pienennä sähkölaskujasi heti

Hyödynnä ilmalämpöpumppu tarjous nyt ja säästät lämmityskustannuksissa mahdollisimman nopeasti. Ota yhteyttä meihin, kun haluat keskustella sopivimman ilmalämpöpumpun valinnasta ammattilaisen kanssa ja pyytää tarjouksen poistohintaan!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti

Jätä tarjouspyyntö

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan ratkaisun valinnassa.​

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.