X

Ilmalämpöpumppuja, maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja, aurinkopaneeleita...

Katso parhaat tarjouksemme!

ILMALÄMPÖPUMPUT | Daikin Stylish 30 H

Daikin Stylish 30 H lämmitykseen ja viilennykseen 5 vuoden täystakuulla asennettuna hintaan  2499 €

(normaali hinta asennettuna 2 719 €)

Daikin Stylish yhdistää tyyliikkään muotoilun huippuluokan teknologiaan. Se takaa täydellisen lämmityksen ja jäähdytyksen kaikkiin tiloihin. Vain 189 mm paksuinen Stylish on omassa luokassaan markkinoiden ohuimpia ilmalämpöpumppuja. Innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta Stylish on mukava, energiatehokas, luotettava ja helposti hallittava.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

ILMALÄMPÖPUMPUT | Toshiba Premium+

Toshiba Premium+ 25 lämmitykseen ja viilennykseen 5 vuoden täystakuulla asennettuna hintaan  2 289 €

(normaali hinta asennettuna 2 689 €)

Toshiba Premium+ ilmalämpöpumppu on Toshiba-ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen. Laitteen ympärivuotisesta tehosta kertova SCOP-arvo on luokkansa korkein 5.3. Luotettava toimivuus pohjoisen talvessa jopa 30 asteen pakkasessa varmistaa suurimmat säästöt kotisi lämmityskuluissa.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

ILMALÄMPÖPUMPUT | Viessmann Comfort 35

Viessmann Comfort 35 lämmitykseen ja viilennykseen 5 vuoden täystakuulla asennettuna hintaan 1 699 €

(normaali hinta asennettuna 1 899 €)

Taloudellinen ja hiljainen Viessmann Vitoclima 200-S Comfort 35 -ilmalämpöpumppu on lämmitykseen ja viilennykseen suunniteltu premium-tason ilmalämpöpumppu. Laitteessa on kaikki edistykselliset toiminnot, mukaan lukien sisäinen wifi sekä sähkösuodatus.
 

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Tilaa ilma-vesi- tai maalämpöpumppu, ja saat Viessmann Eco -ilmalämpöpumpun kaupan päälle vain asennuksen hinnalla!

Laitteen arvo 1 299 €. Etu voimassa 30.9.2023 asti. Jätä tarjouspyyntö ja kysy lisää myyjiltämme. Asennus syyskuussa. Tarjous voimassa 1.9.2023 jälkeen tehdyille tilauksille.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Kun tilaat aurinkopaneelit 30.9. mennessä, saat Solar takuun puoleen hintaan.

LämpöYkkösen Solar takuu tuo mielenrauhaa.

 

Lämpöykkösen Solar takuuseen kuuluu, että jos tuotetta ei voida korjata paikan päällä vaihdamme vastaava tuotteen tilalle ja viemme vanhan korjattavaksi. Näin ei huoltoprosessi on vaivaton ja vikatilanteen sattuessa ei ole huolta, että jäisi aurinkosähköä saamatta. Solar takuuseen kuuluu siis myös komponenttien vaihdot jotka eivät yleensä kuulu aurinkosähköjärjestelmien takuiden piiriin.

 

5 vuoden Solar takuu on myös laajennettavissa myöhemmin 10 vuoteen. Ehtona LämpöYkköseltä tilattu huolto ja tarkastuskäynti ennen kuin 5 vuoden takuu umpeutuu.

 

Takuun arvo 400 €. Etu voimassa 30.9.2023 asti. Jätä tarjouspyyntö, ja olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Nordea Joustorahoitus -kampanja

Avaamalla uuden Joustorahoituksen 8.8.–30.9.2023 saat ensiostolle jopa 50 kk maksuaikaa pelkällä tilinhoitomaksulla!

Jaa tämä tarjous

Pvä.
Tun.
Min.
Sek.

Haluatko joustoa lämpöpumppuhankintasi maksuun?

Rahoituksen avulla siirrät eräpäivän jopa 6 kk päähän asennuksesta tai maksat energiatehokkaan lämmitys- tai viilennysratkaisusi sopivan kokoisina kuukausierinä.

Jaa tämä tarjous

Ilmalämpöpumppu tarjous – säästä rahaa ostamalla nyt!

Jos etsit ilmalämpöpumppua tarjoushinnalla, olet oikeassa paikassa. Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät rajoitetun erän edullisia ilmalämpöpumppuja sekä niiden tärkeimmät ominaisuudet.

Todellinen rahansäästö alkaa silloin, kun napsautat uuden ilmalämpöpumppusi käyntiin ensimmäisen kerran. Jos haluat ostaa ilmalämpöpumpun tarjoushintaan, ota yhteyttä meihin nyt!

 

Millaiseen asuntoon ilmalämpöpumppu sopii?

Ilmalämpöpumpun suosio perustuu siihen, että se tuottaa säästöjä asunnon alkuperäisestä lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Parhaat säästöt ilmalämpöpumpuilla saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä omakotitaloissa, joissa lämmityskustannukset laskevat n. 300–700 € vuodessa. Ilmalämpöpumput ovat helppoutensa vuoksi suosittuja myös puulämmitteisissä taloissa, sillä ne tarjoavat lämpöä tarpeen vaatiessa nopeasti. Kaukolämpökohteissa sekä kerrostaloissa ilmalämpöpumpun tuomat säästöt ovat maltillisempia, mutta toiveet viileästä asunnosta houkuttelevat monet kaupunkiasujatkin kesäisin lämpöpumppukaupoille.

Ilmalämpöpumpun sijainnilla on merkitystä, koska lämmön tulisi levitä tasaisesti joka puolelle rakennusta. Oikein mitoitettu ja asennettu laadukas ilmalämpöpumppu laskee sähkölämmitteisen talon energiankulutusta n. 30–40 % – mitä suuremman osan lämmityssähkö muodostaa sähkölaskusta, sitä suurempi on ilmalämpöpumpulla saavutettu säästö.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa ongelmitta niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Asuintilojen lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppua voi helposti hyödyntää esimerkiksi kesämökin tai autotallin ylläpitolämmityksessä.

 

Miten ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia?

Ilmalämpöpumppu tarjous -sivultamme löydät tällä hetkellä tarjouksessa olevat laitteemme. Tarjouksien hyödyntäminen kannattaa aina, mutta ilmalämpöpumpun elinkaaren aikana tuomat säästöt tulevat olemaan sinulle vielä merkittävämmät.

Kun ilmalämpöpumppua käytetään asunnon lämmittämiseen, laitteen hyötysuhdetta kuvaava SCOP-arvo vaikuttaa suoraan säästyvään rahamäärään. SCOP-arvo kertoo, kuinka monta kilowattia lämpöenergiaa ilmalämpöpumppu tuottaa yhtä kilowattia sähköä kohden. Suoran sähkölämmityksen SCOP-arvo on 1, kun taas laadukkaan ilmalämpöpumpun hyötysuhde voi olla yli 5. Pakkasella asunnon lämmittäminen ilmalämpöpumpulla on siis paljon halvempaa kuin sähköpattereilla tai sähköisellä lattialämmityksellä.

Mitä korkeampi SCOP-arvo on, sitä enemmän lämpöenergiaa saat samalla rahalla. Talvella -10°C pakkasilmaa pitää lämmittää paljon, ennen kuin ilmalämpöpumppu voi puhaltaa sen asunnon sisätiloihin. Korkean hyötysuhteen ilmalämpöpumppu lämmittää pakkasilman vähemmällä sähköllä, kuin sellainen ilmalämpöpumppu, jonka SCOP-arvo on pieni. Nykyaikaiset, laadukkaat ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä jopa -30°C pakkasilla, mutta kaikkien laitteiden lämmöntuottokyky pienenee selvästi -20°C jälkeen.

Ilmalämpöpumpulla viilentäminen maksaa alle 1 €/päivä. Viilennyskauden pituus Suomessa on vain noin 3–4 kk, joten viilennyksen vuosikustannukseksi tulee n. 30 €.

Tehokkainta viilentäminen on silloin, kun ilmalämpöpumppua pidetään käynnissä koko ajan ja pyyntilämpötilaksi on määritelty esimerkiksi +22°C tai jokin muu sopiva huonelämpötila. Jos laitetta sammutellaan usein ja asunnon lämpötila nousee korkeaksi, pitää ilmalämpöpumpun puhaltaa täydellä teholla, jotta tavoiteltu lämpötila saavutetaan jälleen. Kun ilmalämpöpumppu toimii kovalla teholla, se myös kuluttaa enemmän sähköä.

 

Ilmalämpöpumpun vaikutukset asumisen mukavuuteen

Vaikka saatkin suurimmat säästöt käyttämällä ilmalämpöpumppua tasaisesti ympäri vuoden, on yksi laitteen kiistattomista eduista kuitenkin nopeus. Jos tarvitset lisälämpöä tai jäähdytystä asuntoosi ripeästi, ilmalämpöpumppu reagoi tarpeeseesi hetkessä.

Lämmittämisen ja viilentämisen lisäksi ilmalämpöpumput myös kuivattavat sisäilmaa, joten kosteus- ja homeriskit asunnossa vähenevät. Ilmankosteuden laskiessa sisäilma pysyy raikkaampana. Monissa laadukkaissa ilmalämpöpumpuissa on hyödynnetty myös erilaisia suodattimia, jotka puhdistavat epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut huoneilmasta. Puhtaampi sisäilma tarkoittaa esimerkiksi vähemmän siitepölystä aiheutuvia allergiaoireita.

Katso, mikä ilmalämpöpumppu tarjous -sivulla esitellyistä malleista sopisi sinun käyttöösi parhaiten. Arvostatko eniten hiljaista laitetta, energiatehokkuutta vai hyviä viilennysominaisuuksia?

 

Osta ilmalämpöpumppu tarjoushinnalla ja pienennä sähkölaskujasi heti

Hyödynnä ilmalämpöpumppu tarjous nyt ja säästät lämmityskustannuksissa mahdollisimman nopeasti. Ota yhteyttä meihin, kun haluat keskustella sopivimman ilmalämpöpumpun valinnasta ammattilaisen kanssa ja pyytää tarjouksen poistohintaan!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti

Jätä tarjouspyyntö

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan ratkaisun valinnassa.​

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.