X

LämpöYkkönen

Olemme alan edelläkävijäyritys, joka toimittaa energiatehokkaita, ympäristöystävällisiä ja uusinta teknologiaa hyödyntäviä lämmitys-, viilennys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.

Asiakkainamme on sekä yksittäisiä kuluttajia että kiinteistöpuolen toimijoita. Toteutamme energiaratkaisuja muun muassa pientaloihin, taloyhtiöihin, teollisuushalleihin, varastorakennuksiin, liike- ja toimistokiinteistöihin sekä kuntasektorin kiinteistöihin kuten päiväkoteihin ja kouluihin.

Tärkein vahvuutemme on ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstö. Asennus-, huolto-, myynti-, suunnittelu- ja projektinjohtohenkilöstömme on jo nyt Euroopan mittakaavassa alan huippua.

Toimintamme perustuu luotettavuuteen, kokonaisvaltaiseen elinkaariajatteluun sekä asiakaslähtöisesti räätälöityihin tuote- ja palvelukokonaisuuksiin. Edustamme johtavia tuotemerkkejä ja etsimme asiakkaillemme aina eniten arvoa ja hyötyä tuovan ratkaisun. Emme jätä asiakasta laitteen hankinnan jälkeen yksin, vaan huolehdimme laitteen huollosta ja maksimaalisesta energiatehokkuudesta tarvittaessa koko sen elinkaaren ajan. Hintamme ja aikataulumme pitävät.

Tärkein vahvuutemme on ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstö. Asennus-, huolto-, myynti-, suunnittelu- ja projektinjohtohenkilöstömme on jo nyt Euroopan mittakaavassa alan huippua. Missiomme onkin selvä – haluamme olla tulevaisuudessa maailman paras lämmitysalan asennus- ja huoltopalveluita tuottava yhtiö.

Myös ympäristövastuullisuus on meille tärkeä arvo. Laitteemme ovat huolellisesti testattuja, EU-sertifikaatit täyttäviä ja Tukesin hyväksymiä laitteita, joissa on mahdollisimman pienet päästöarvot. Edellytämme ympäristövastuuta myös kumppaneiltamme.

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia asia. Mittautamme asiakkaiden tyytyväisyyttä jatkuvasti, voidaksemme parantaa toimintaamme. Tällä hetkellä 93 % asiakkaistamme suosittelee meitä myös tuttavilleen.

 

Haluatko tietää, miksi muut asiakkaat valitsivat LämpöYkkösen – ja mikä heidän kokemuksensa oli valinnan jälkeen? Lue tästä tuoreen asiakasarvokyselyn analyysi >>

Näitä lämmitysratkaisujen tuomia hyötyjä asiakkaamme eniten arvostavat. Lue artikkeli >>

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti