Tutustu meihin

Hyväksy evästeet nähdäksesi piilotettu sisältö.

Muutamme maailmaa positiivisella energialla

Visiomme on tuottaa yhdessä asiakkaidemme kanssa suuren ydinvoimalan verran uusiutuvaa energiaa vuoteen 2030 mennessä.

Roolimme hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamiseksi on merkittävä ja olemme ylpeitä siitä.

Keitä olemme?

LämpöYkkösen ydinosaamista ovat kestävät lämmitys- ja viilennysratkaisut, jotka edistävät uusiutuvan energian käyttöä. Tarjoamme asiakkaillemme merkittävän roolin hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisessa. Teemme energiaremonttisi toteuttamisen helpoksi tarjoamalla täydellisen kokonaispalvelun aina hankkeen suunnittelusta asennukseen. 

Asiakkaitamme palvelee yli 200 ammattilaista. Tärkein vahvuutemme luotettava henkilöstö, jonka ammattitaito on Euroopan mittakaavassa alan huippua.

Toimintamme perustana on luotettavuus. Emme jätä asiakasta hankinnan jälkeen yksin, vaan huolehdimme järjestelmän huollosta ja energiatehokkuudesta tarvittaessa sen koko elinkaaren ajan. Hintamme, aikataulumme ja takuumme ovat pitäviä. Kuulumme niihin 2,5 prosenttiin suomalaisyrityksistä, joille on myönnetty korkein AAA-luokitus.

Arvot

Tavoittelemme jatkuvaa kehittymistä tarjotaksemme tinkimätöntä laatua ja palvelua, asettaen ihmisen tarpeet aina ensimmäiseksi.

  • Intohimona kehittyminen
  • Tinkimättömyys
  • Palveluhenkisyys
  • Rehti toiminta
  • Ihminen ensin

Positiivista energiaa

Sloganimme positiivista energiaa kiteyttää koko LämpöYkkösen ytimen. LämpöYkkönen syntyi aikoinaan halusta luoda meille itsellemme paras työpaikka. Sellainen, jossa aidosti välitetään, kannustetaan, iloitaan yhdessä ja pidetään huolta – ja autetaan suomalaisia tekemään kestäviä valintoja.

Vuosien varrella olemme kasvaneet vauhdilla, mutta tuo sama positiivinen energia on säilynyt ja levittäytynyt kanssamme ympäri Suomea. Mahtavinta on, että tällä mainiolla porukalla, yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme muuttaa maailmaa.

Vaikutuksemme on suuri, sillä LämpöYkkösen valinneita suomalaisia on jo kymmeniä tuhansia. Mitä useampi suomalainen valitsee helpon ja mukavuutta lisäävän lämpöpumppuratkaisumme, sitä lähempänä olemme tavoitettamme tuottaa suuren ydinvoimalan verran uusiutuvaa energiaa vuoteen 2030 mennessä. 

Työntekijämme kiteyttivät, mitä missiomme “Muutamme maailmaa positiivisella energialla” merkitsee heille: