X

LämpöYkkönen

 

LämpöYkkönen on energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin keskittyvä yritys. Teemme energiaremontin toteuttamisen helpoksi tarjoamalla täydellisen kokonaispalvelun aina hankkeen suunnittelusta asennukseen.

Työllistämme yli 150 ammattilaista. Tärkein vahvuutemme on ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstö. Henkilöstömme ammattitaito on Euroopan mittakaavassa alan huippua.

Toimintamme perustana on luotettavuus. Emme jätä asiakasta hankinnan jälkeen yksin, vaan huolehdimme järjestelmän huollosta ja energiatehokkuudesta tarvittaessa koko sen elinkaaren ajan. Hintamme ja aikataulumme ovat pitäviä.

Ympäristövastuullisuus on meille tärkeä arvo. Tuotteemme ovat huolellisesti testattuja, EU-sertifikaatit täyttäviä ja Tukesin hyväksymiä laitteita ja komponentteja, joissa on mahdollisimman pienet päästöarvot. Edellytämme ympäristövastuuta myös kumppaneiltamme.

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Mittautamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä jatkuvasti, voidaksemme parantaa toimintaamme. Olemme toteuttaneet yli 40 000 energiaremonttia, joista 93% suosittelee meitä tuttavilleen.

Asiakkainamme on sekä kuluttajia että yrityksiä. Toteutamme energiaratkaisuja muun muassa pientaloihin, taloyhtiöihin, teollisuushalleihin, varastorakennuksiin, liike- ja toimistokiinteistöihin sekä kuntasektorin kiinteistöihin kuten päiväkoteihin ja kouluihin.

Haluatko tietää, miksi muut asiakkaat valitsivat LämpöYkkösen – ja mikä heidän kokemuksensa oli valinnan jälkeen? Lue tästä tuoreen asiakasarvokyselyn analyysi >>

Näitä lämmitysratkaisujen tuomia hyötyjä asiakkaamme eniten arvostavat. Lue artikkeli >>

 

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti

Jätä tarjouspyyntö ja voita Tesla käyttöösi viikoksi!

Arvomme kaikkien tarjouspyynnön jättäneiden kesken Teslan viikon ajaksi käyttöön syyskuulle 2022.