Siirry sisältöön

“Yhdessä onnistuminen on positiivisen energian hienoin muoto”

Mitä missiomme “Muutamme maailmaa positiivisella energialla” tarkoittaa sinulle, Johannes Koivisto?

“Ihastuin energiansäästöalaan jo urani alussa, reilut 10 vuotta sitten. Olen siitä lähtien ilolla seurannut, miten ihmiset haluavat yhä enemmän kiinnittää huomiota energiatehokkaisiin ratkaisuihin.

Minua motivoi suuresti se, kun saan aikaan ahaa-elämyksiä asiakkaille ja kun he näyttävät, miltä heistä tuntuu. Se fiilis vastaa minulle sitä, mitä koin nuorempana joukkueurheilun parissa, kun tehtiin maali tai voitettiin peli.

Näen asiat mahdollisuuksina ja uskon, että kaikkeen löytyy ratkaisu. Tällä asenteella lähestyn myös asiakkaitamme. Parasta on, kun yhdessä kollegojen kanssa saamme ratkaistua asiakkaamme ongelman. Siinä annetaan kehut jokaiselle ja lyödään kädet yhteen. Monia liikuttaviakin hetkiä on koettu yhdessä.

Sytyn siitä, kun minulle hymyillään ja tullaan esittelemään joku huippuidea ja samaa teen itsekin. Positiiviset kohtaamiset ovat minulle erittäin tärkeitä – olivatpa ne sitten töissä tai vapaalla. Viime viikolla asiakkaani kiitti minua niin sydämellisesti, että se tuntuu pitkään. Yleensähän me myyjät kiittelemme asiakkaita hyvästä valinnasta ja yhteistyöstä, mutta tällä kertaa asiakas ehti ensin. Olin todella otettu.

Työnantajani ja minä jaamme samanlaisen ajatusmaailman. Haluamme aidosti löytää parhaan ratkaisun ja herättää asiakkaissa samat innostuksen tunteet energiansäästöä kohtaan kuin mitä meillä on.

Tuntuu uskomattomalta, että työpaikka voi olla tällainen – kiitos siitä kuuluu yrityksen perustajille. Työ on niin iso osa arjesta, ja täällä tiimihenki on niin hieno. Olen erittäin onnellinen, että olen juuri tässä.”

Johannes Koivisto, myynnin tuki

Katso myös: Meille töihin