Siirry sisältöön

“Nauru on keino jakaa positiivista energiaa”

Mitä missiomme “Muutamme maailmaa positiivisella energialla” tarkoittaa sinulle, Santra Bernitz?

“No ainakin sitä, että me teemme töitä aina tosissaan mutta ei vakavissaan – meillä on aina hauskaa yhdessä. Tiimissämme huumorintaju ja arvot tuntuvat käyvän hyvin yksiin, mikä on mahtavaa.

Olen aika positiivinen tyyppi enkä ota asioita liian vakavasti. Välillä hauskuutan muita, ja sainkin Vuoden nauru -palkinnon työntekijöidemme gaalassa. Olen monesti kuullut kollegoilta, että jos en ole toimistolla, niin heillä on ollut ikävä minua ja nauruani. Sellaista on tosi kiva kuulla – tunnen itseni tärkeäksi ja kaivatuksi.

Pienet asiat lämmittävät mieltäni tosi paljon. Esimerkiksi kun kollega kiittää minua jostain asiasta, joka oli minulle ihan pikkujuttu. Siitä tulee tosi hyvä fiilis itselle, että voin olla avuksi.

Tiimissämme on tosi helppo ottaa asioita puheeksi matalalla kynnyksellä, ja tsemppaamme toisiamme. Työkaverit ovatkin ihan parasta: kaikki ovat mukavia toisilleen ja jos tarvitsee apua, niin sitä saa aina. Itsellekin tulee ikävä työkavereita, jos ei hetkeen pääse toimistolle heidän seuraansa.

Uskon, että tämä hyvä fiiliksemme näkyy kaikille asiakkaillemme parempana palveluna.”

Santra Bernitz, työnjohtaja

Katso myös: Meille töihin