Siirry sisältöön

“Jaan positiivista energiaa ympärilleni asenteellani”

Mitä missiomme “Muutamme maailmaa positiivisella energialla” tarkoittaa sinulle, Joel Autio?

“Me ihan aidosti pyritään tekemään muutos, joka vaikuttaa kaikkien elämään ja tulevaisuuteen. Autamme muuttamaan lämmitysmuotoja oikeaan, vihreämpään suuntaan ja oikeanlaisella asenteella. Meillä on koko ajan pilke silmäkulmassa, kun tehdään töitä ja ollaan yhdessä.

Itse pyrin palvelemaan jokaista asiakasta niin hyvin kuin ikinä osaan. Käytän jokaiseen juuri sen verran aikaa, kun asia vaatii. Meille hyvä asiakaskokemus ja asiakkaan hyvä mieli on todella tärkeitä. On hienoa, että saan tehdä töitä tuotteiden kanssa, jotka tuovat asiakkaalle asumismukavuutta ja ihan konkreettisia säästöjä.

Itsekin haluan jakaa positiivisuutta ympärilleni omalla mahtavalla asenteellani, sillä se on se, mikä näkyy eniten ulospäin. Annamme tiimissämme palautetta – sekä rakentavaa että positiivista – ja teemme töitä sen eteen, että kaikilla olisi hyvä olla. Elämänasenteeni on muutoinkin optimistinen. Ajattelen, että ei ole sellaista asiaa, joka ei lopulta järjestyisi.

Kun uusia tyyppejä tulee mukaan porukkaan, on tärkeää, että he jakavat samanlaisen asenteen, sillä vain siten hyvä ilmapiirimme voi kasvaa ja työmme laatu pysyä korkealla.

On mahtavaa, että tunnen joka päivä itseni arvostetuksi työssä. Jos nostan jonkin asian esille, minua kuunnellaan ja asiaan tartutaan.

Arvostan suuresti LämpöYkkösessä sitä vapautta, minkä se minulle antaa. Luottamusta on puolin ja toisin, mikä lisää motivaatiota ja juuri sitä positiivista energiaa.”

Joel Autio, myyntipäällikkö

Katso myös: Meille töihin

Lämpöykkönen