Siirry sisältöön

“Positiivinen energia on meidän työyhteisömme liima”

Mitä missiomme “Muutamme maailmaa positiivisella energialla” tarkoittaa sinulle, Henriikka Karvonen?

“Me tarjoamme asiakkaille ratkaisuja, jotka tuovat säästöjä ja arjen mukavuutta. Asiakkaidemme saavuttama kumulatiivinen CO₂-päästövähenemä on 1,22 miljoonaa tonnia eli se vastaa 453 000 polttomoottoriauton vuosittain tuottamia liikennepäästöjä. Huikeaa! Työskentelen yrityksessä, joka tekee näin konkreettisia toimenpiteitä yhteisen hyvän eteen. Olen todella onnellinen, että saan olla osa yhteisöä, jonka kanssani omat arvoni kohtaavat.

Meille erinomainen asiakastyytyväisyys on todella korkea prioriteetti ja kunnia-asia. Seuraamme sen kehitystä viikoittain ja analysoimme tuloksia, mikä antaa työkaluja omaan työhöni. Parasta on, kun asiakkaan ilo tarttuu myös itseen. Kun olen vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, koen olevani osa tärkeää yhteisöä ja voin vaikuttaa asioihin.

Pyrin aina huomioimaan jokaisen yksilönä: tervehdin kaikkia ja osallistun keskusteluihin positiivinen pilke silmäkulmassa. Tykkään myös hassutella, sillä nauru pidentää ikää. Meidän tiimin yhteiset kahvihetket aamuisin ovat loistava startti päivään. Olemme tiivis ja hyväntuulinen yhteisö. Koen, että omaa osaamistani arvostetaan joka päivä ja pyrin jakamaan samaa tunnetta myös muille.

Meillä on huima tiimihenki ja jokainen kunnioittaa toistensa osaamista. Tämä kulttuuri rakentuu yhtiön johdosta saakka, sillä yrityksen perustajat halusivat tehdä LämpöYkkösestä itselleen parhaan työpaikan. Nyt tämä on paras työpaikka jo sadoille osaajille.”

Henriikka Karvonen, asiakaspalveluvastaava

Katso avoimet työpaikkamme: Meille töihin