Siirry sisältöön
Viessmann

Viessmann Inverter 333-G 2,4-11,4kW

Invertteriohjattu maalämpöpumppu 1,7 – 8,6 kW tai 2,4 kW – 11,4 kW, sopeutuu täydellisesti rakennuksen energiantarpeeseen. Erittäin hiljainen uuden äänenvaimennuskonseptin ansiosta. Lämpimän käyttöveden tuotto yli 300 litraa (40C asteista vettä). Todella tehokas käyttöveden lämmitys alentaa käyttökustannuksia. Integroiduilla ohjaustoiminnoilla tehokasta aurinkosähkön hyödyntämistä. Etäohjausmahdollisuus internetin kautta ViCare-sovelluksen ja tarvikkeena toimitettavan Vitoconnect tiedonsiirtoyksikön avulla.

Lähetettävissä heti

Laadukkaat ja luotettavat Viessmann maalämpöpumput soveltuvat hyvin lämmityssaneerauksiin ja uudisrakennuksiin.

Viessmann maalämpöpumput ovat hyvin kompaktin kokoisia ja sopivat hyvin myös pieniinkin tiloihin. Lämpöpumput ovat erittäin helppokäyttöisiä ja voit käyttää niitä myös matkapuhelimella.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Äänenpainetaso

Min. 30 dB(A)

Asennuspaikka

Omakotitalo

EAN
Energialuokka

A+++

Etäohjaus

Lisävaruste

Kategoria

Maalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys

Käyttöveden tuotto
Kompressorin tyyppi

Inverter

Kylmäaine

R410A

Lämmitysteho Max (kW)

11,40

Merkki

Viessmann

Nimellislämpöteho (kw)

2,4-11,4

Paino (kg)

244

Sähkösuodatus
SCOP
SEER
Sisäyksikkö
Sisäyksikön mitat

korkeus 2000mm, leveys 600mm, syvyys 680mm

Suositusneliöt min

80

Suositusneliöt max

11,4

Takkatoiminto
Toimintaalue
Tyyppi
Ulkoyksikkö

A+++

Varaaja

Kyllä

Varaajan tilavuus (l)

220

Varaajan tyyppi

RST

Viilennysteho Max (kW)
Ylläpito-ominaisuus
Lämpöykkönen