LämpöYkkösellä on vuosien kokemus maalämpöjärjestelmien suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta. Asennamme ja huollamme maalämpöpumppuja Tampereen seudulla. Asiantuntemuksellamme varmistamme, että saat korkealaatuisen ja luotettavan maalämpöjärjestelmän, joka on suunniteltu juuri sinun kohteeseesi.

Miksi maalämpö?

Maalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita, sillä ne hyödyntävät maaperään varastoitunutta lämpöä. Maalämmöllä saat huomattavia säästöjä lämmityskustannuksissa verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin, kuten öljy-, puu- tai sähkölämmitykseen. Vaikka maalämpöpumpun hankinta- ja asennuskustannukset ovat korkeammat, investointi maksaa itsensä takaisin alhaisempina energiakustannuksina keskimäärin 10 vuodessa.

Maalämpö­pumpun asennus Tampereella

Asennamme maalämpöpumput Tampereella avaimet käteen -periaatteella. Emme jätä asiakasta hankinnan jälkeen yksin, vaan huolehdimme lämpöpumpun huollosta ja energiatehokkuudesta sen koko elinkaaren ajan. Myymme ja asennamme tunnetuimpia maalämpöpumppumerkkejä: Viessmann, Nibe ja Oilon.

Toimi näin, jos haluat maalämpöpumpun asennettuna Tampereen seudulle:

 1. Pyydä tarjous lomakkeella tai soita numeroon 020 742 4100.
 2. Sovimme kanssasi kartoituskäynnin ajankohdan.
 3. Teemme mitoituslaskelman ja tarjouksen kartoituksen perusteella.
 4. Kun tarjous on hyväksytty, teemme puolestasi toimenpidelupahakemuksen porakaivoa varten.
 5. Kaivo porataan, maalämpöpumppu asennetaan ja annamme käyttöopastuksen. Poraus ja asennus vie kaikkineen noin 3 päivää.
 6. Nauti lopputuloksesta!
 7. Tarjoamme maalämpöpumpullesi elinkaaripalvelut: 24/7 asiakaspalvelu, tekninen tuki ja huoltopalvelu.

Maalämpö­pumpun hinta Tampereella

Tyypillisesti omakotitalon maalämpöpumppuprojekti Tampereen seudulla on hinnaltaan asennettuna noin 15 000–25 000 euroa, riippuen kohteesta. Uudiskohteen rakentamisen yhteydessä asennettu maalämpöpumppu on hinnaltaan yleensä edullisempi kuin remontoitavan kohteen maalämpö.

Maalämpöpumpun ja sen asennuksen hintaan vaikuttaa mm.:

 • Purkutöiden laajuus
 • Pumpun merkki, malli ja kompuran koko
 • Hybridi- vai täysjärjestelmä
 • Hybridin kytkentäpaketti
 • Asennustöiden laajuus (sähköt, muut LVI-kytkennät)
 • Porakaivon/maapiirin pituus

Maalämpö­pumpun huolto Tampereella

Huollamme Tampereella ja lähialueilla kaiken merkkiset maalämpöpumput, myös muiden toimijoiden asentamat. Maalämpöpumpun ensihuolto olisi hyvä tehdä viimeistään 2 vuoden kuluttua maalämpöpumpun asennuksesta. Sen jälkeen tarkastus- ja optimointihuolto säännöllisesti muutaman vuoden välein.

Miksi maalämpöpumppu kannattaa huoltaa muutaman vuoden välein?

Säännöllisellä huollolla ja optimoinnilla varmistat, että maalämpöpumppu toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla. Epäpuhtaudet tai komponenttien kulumat voivat heikentää laitteen suorituskykyä ja lisätä energiankulutusta. Optimoimalla järjestelmä esimerkiksi vuodenaikojen mukaan voidaan varmistaa, että se toimii tehokkaasti kaikissa olosuhteissa.

Kun maalämpöpumppu toimii optimaalisesti, se kuluttaa vähemmän energiaa, mikä pienentää lämmityksen sähkölaskua. Pitämällä laite hyvässä kunnossa, vältetään myös kalliit korjauskustannukset, jotka saattavat syntyä yllättävistä laiterikoista. Säännöllinen huolto voi pidentää laitteen käyttöikää, mikä tarkoittaa pidempää ajanjaksoa ilman suuria investointeja uusiin laitteisiin.

Säännöllinen huolto auttaa ennakoimaan ja ehkäisemään mahdollisia vikoja ennen niiden eskaloitumista suuremmiksi ongelmiksi. Tämä vähentää riskiä yllättävistä laiterikoista, jotka voivat aiheuttaa merkittäviä häiriöitä lämmitykseen. Toimintavarmuus on erityisen tärkeää talvikuukausina, jolloin lämmitystarve on suurin ja järjestelmän täytyy toimia luotettavasti.

Kun maalämpöpumppu toimii tehokkaasti, se käyttää vähemmän sähköä, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Monet maalämpöpumppujen asentajat vaativat säännöllistä huoltoa lisätakuiden ehtona. Säännöllinen huolto varmistaa, että lisätakuu pysyy voimassa ja voit hyödyntää sen tarjoamat edut, jos järjestelmässä ilmenee vikoja.

Toimi näin, jos haluat maalämpöpumpun huollon Tampereen seudulle:

 1. Jätä huoltopyyntö lomakkeella tai soita numeroon 020 742 4100.
 2. Teemme huoltotarjouksen tietojesi perusteella.
 3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme sinulle sopivan huoltoajan.
 4. Maalämpöpumppu huolletaan ja toimitamme sinulle huollosta raportin.
 5. Nauti lopputuloksesta!

Maalämpö­pumpun huoltohinta Tampereella

Tarjoamme Tampereen seudulla maalämpöpumpuille tarkastus- ja optimointihuoltoa hintaan 399 euroa. Huolto sisältää kattavasti säätöjen optimoinnin, laitteen kunnon tarkastuksen, sihdin puhdistuksen ja tarvittaessa nesteiden ja paineiden lisäykset. Huollon tavoitteena on pidentää laitteiston elinkaarta, lisätä asumismukavuutta sekä parantaa laitteen hyötysuhdetta. Teemme myös maalämpöpumppujen korjaushuoltoja sekä tarkastuskäyntejä.

Maalämpöpumpun korjaushuollon hintaan vaikuttaa mm.:

Pienet viat, kuten tiivisteiden tai suodattimien vaihto, ovat yleensä edullisempia kuin suuret viat, jotka vaativat laajempaa korjausta tai komponenttien vaihtoa. Esimerkiksi maalämpöpumpun kompressorin vaihto on usein kalliimpaa kuin pienemmän osan, kuten anturin, vaihtaminen.

Maalämpöpumpun varaosien hinta voi vaihdella suuresti komponentin mukaan. Jos tarvittavat varaosat ovat harvinaisia tai vaikeasti saatavilla, niiden hankkiminen voi lisätä kustannuksia.

Maalämpöpumpun korjaustyön kestoon vaikuttaa vian laajuus ja monimutkaisuus. Pitkät ja monimutkaiset korjaukset vaativat enemmän työaikaa ja ovat siten kalliimpia.

Jos sinulla on voimassa oleva huoltosopimus, jotkin korjaukset saattavat sisältyä sopimukseen tai niistä voi saada alennusta.

Korjausten kysyntä voi vaihdella vuodenajan mukaan. Esimerkiksi talvikuukausina, kun lämmitysjärjestelmien käyttö on korkeimmillaan, maalämpöpumpun korjaushuollot voivat olla kalliimpia korkean kysynnän vuoksi.

Jos maalämpöpumppu on vielä takuun piirissä, takuu voi kattaa kaikki tai osan korjauskustannuksista, mikä pienentää asiakkaan maksettavaa osuutta.

Eri huoltoliikkeiden hinnat voivat vaihdella. On hyvä vertailla eri toimittajien hintoja ja palveluja ennen päätöksen tekemistä. Tunnettujen ja kokeneiden huoltoliikkeiden hinnat voivat olla korkeampia, mutta ne voivat tarjota luotettavampaa ja laadukkaampaa palvelua.

Asiakas­kokemuksia Tampereen seudulta:

Pyydä tarjous maalämpö­pumpun asennuksesta tai huollosta Tampereen seudulla!

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista(Pakollinen)
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)