X

Ilma-vesilämpöpumpun Kuopion ja Pohjois-Savon alueella toimittaa, asentaa ja huoltaa LämpöYkkönen!

Jos olet hankkimassa ilma-vesilämpöpumppua Kuopion alueella, niin valitse sellainen toimija, joka sekä toimittaa, asentaa että huoltaa lämpöpumpun. Tällöin yhteistyö on suoraviivaista eikä välissä ole eri toimijoita, jolloin takuuasiat ovat kaikille selvät.

PYYDÄ TARJOUS

Saat ilma-vesilämpöpumpun avulla jopa 70 % vuosittaiset säästöt lämmityskustannuksissasi

Kun ilma-vesilämpöpumpun asentaa puu-, öljy- tai sähkölämmityksen tilalle tai rinnalle, niin voit odottaa jopa 70 % vuosittaisia säästöjä lämmityskustannuksissa. Se tarkoittaa jopa 2000 € vuosittaisia säästöjä.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee tyypillisesti 8 000 € – 20 000 € välillä, josta kotitalousvähennyksen jälkeen nettokustannukseksi jää 7 000 € – 18 000 €. Voit odottaa pumpun tuovan teille n. 1 000 € – 2 000 € vuosittaisia lisätuloja pienempien energialaskujen muodossa 20-30 toimintavuotensa ajan. Se on paljon rahaa.

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu sekä lisä- että päälämmönlähteeksi.

Jos hankitte ilma-vesilämpöpumpun osamaksulla, niin kuukausittaisen osamaksun sekä jopa 70 % pienentyneen energialaskun yhteenlaskettu summa on useassa tapauksessa pienempi kuin tämän hetkinen energialaskunne.

Useissa tapauksissa ilma-vesilämpöpumppuun satsatut investoinnit voi kattaa 100 % pumpun tuomilla energiasäästöillä.

Ilma-vesilämpöpumpun 5 suurinta hyötyä sinulle ovat:

1) Laite on äärimmäisen ympäristöystävällinen, koska se käyttää lämmitykseen auringon lämmittämää ulkoilmaa. Näin se pienentää kotitaloudesta koituvia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

2) Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskuluissa verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. Esimerkiksi 3000 euron sijaan lämmityskulu voi olla 900 euroa. Eli säästät 2100 euroa vuodessa! Se on paljon rahaa, eikö vain? Jos lämmitys maksoi aiemmin n. 300 €/kk, niin nyt se maksaa n. 80 €/kk.

3) Pumppu kasvattaa kotinne arvoa. Yli 40 % lämmitysjärjestelmänsä lähitulevaisuudessa uusivista kotitalouksista harkitsee ilma-vesilämpöpumpun hankkimista (HSY:n tutkimus).

4) Ilma-vesilämpöpumppu ei vie paljon tilaa. Päälämmönlähteenä toimiessaan sisäyksikön koko on jääkaapin kokoinen ja sivulämmönlähteenä vain sähkökaapin kokoinen. Se sopii siis hyvin pannuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai tekniseen tilaan.

5) Asumismukavuutenne paranee, koska lämmönsäätely on helppoa nykyaikaisen laitteen avulla. Saat pidettyä vaivattomasti teille sopivan lämpötilan – ympäristöä ja energiaa säästäen.

Jos haluat ilma-vesilämpöpumpun Kuopion alueella suoraan kotiisi asennettuna, niin ota meihin yhteyttä. Hintamme ovat alkaen 190 € / kk, ja se sisältää asennuksen sekä 24/7 asiakaspalvelun. Et jää pumppusi kanssa yksin, vaan autamme sinua kaikissa tilanteissa!

Ilma-vesilämpöpumpulla jopa 50% säästöt – Energiansäästöä Vlogi#4
Energiansäästöä kiinteistöön ilma-vesilämpöpumpulla
Forskullan kartanossa energiansäästöä ilma-vesilämpöpumpulla

Millainen toimintaperiaate ilma-vesilämpöpumpussa on?

Ilma-vesilämpöpumpun toiminta perustuu auringon lämmittämään ulkoilmaan. Pumppu kerää ilmaa ja varastoi sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kodin lämmitysjärjestelmän lisäksi kerätyllä lämmöllä voi lämmittää myös käyttövettä, minkä ansiosta säästösi kasvavat entisestään.

Talon seinustalla sijaitseva pumpun ulkoyksikkö kerää ulkoilmaa ilma-vesilämpöpumpun höyrystimen läpi, jolloin laitteen kylmäaine höyrystyy. Kun höyry puristetaan kokoon kompressorissa, niin sen lämpötila nousee merkittävästi. Näin syntyy lämpöenergiaa ja se varastoituu talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilma-vesilämpöpumput eivät sovellu sisäilman jäähdyttämiseen, vaan viilennykseen kannattaa hankkia ilmalämpöpumppu. Senkin voit tilata meiltä.

Sopiiko ilma-vesilämpöpumppu sinun kotiisi?

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu periaatteessa mihin tahansa pientaloon, jossa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä lattian tai pattereiden kautta kiertävällä lämmönjaolla. Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä vaihtoehto maalämmölle, mikäli maalämpöpumppua ei voida asentaa kohteeseen.

Kaikki myymämme ilma-vesilämpöpumput pärjäävät Suomen olosuhteissa loistavasti. Suurin osa (noin 85%) kotitalouksien lämmitysenergiasta kulutetaan silloin kun ulkolämpötila on -15C – +10C. Ilma-vesilämpöpumppu on tuossa haarukassa äärimmäisen kustannustehokas lämmitysratkaisu.

Miksi valita LämpöYkkönen yhteistyökumppaniksi?

Olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin. Riippumattomana toimijana valikoimassamme on vain meidän hyväksi toteamia laitteita, joita käytämme myös itse. Saat hankittua ilma-vesilämpöpumpun asennettuna meiltä ”yhden luukun” -periaatteella, jolloin teet sopimukset sekä huolto- ja takuukirjat vain meidän kanssamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24 h vuoden jokaisen päivänä.

Olemme asentaneet lämpöpumppuja Hankoon, Utsjoelle ja tuhansiin suomalaisiin kotitalouksiin siltä väliltä. Siksi voit olla varma, että me löydämme sinun kotiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Ilma-vesilämpöpumput Kuopion alueelta saat:

Leväsentie 2, 70700 KUOPIO

Vaihde 020 742 4103 (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, niin kuulet, miten muut ovat hyötyneet ilma-vesilämpöpumpuista sekä palveluistamme. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Se on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Kartoituskäynnillä selvitämme, minkä kokoinen ilma-vesilämpöpumppu sopii kotiisi parhaiten, paljonko se maksaa ja millaisia säästöjä voit odottaa. Saat myös tarjouksen, jota voit harkita rauhassa.

Pyydä kartoituskäynti täältä ilman maksua tai jatkositoumuksia.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset