Daikin ilmalämpöpumppu on energiatehokas

Daikin on yksi maailman suurimmista ilmalämpöpumppuvalmistajista. Daikinin uusi tuotevalikoima tarjoaa mukavan sisäilman erinomaisella energiatehokkuudella.

Daikin ilmalämpöpumpuissa on saatavilla sekä lämmitys, että jäähdytys- toiminnoilla varustettuja lämpöpumppuja. Näiden lisäksi laitteissa on useita sisäilmaa parantavia toimintoja

Daikin ilmalämpöpumppu on mainio lisä varsinaisen päälämmönlähteen rinnalle. Esimerkiksi takkatoiminnolla saadaan takan lämpöä siirrettyä laajemmalti kiinteistöön.

Daikin ilmalämpöpumpun Flash Steamer -tekniikka ja Saranet-suodatin parantavat ilmanlaatua toimistossa, kotona ja myymälässä.

Toimii myös takan kanssa hyvin yhteen, levittäen takan lämpöä laajemmalle alueelle.

Daikin ilma- vesilämpöpumppu sopii sekä pieniin että suuriin koteihin

Daikin ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ja taloudellinen vaihtoehto uuden talon lämmitysjärjestelmäksi.

Toisin kuin ilmalämpöpumppu, Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kodin tarvitseman lämmön lisäksi myös lämpimän käyttöveden.

Daikin ilma-vesilämpöpumppu on ohjattavissa älypuhelimella oman Daikinin applikaation kautta. Seuraa kotisi olosuhteita etänä, muuta lämpötiloja ja tee vaikka loma-ajastus.

Daikin ilma-vesilämpöpumppu voi myös jäähdyttää kodin oleskelutiloja tai maakuuhuoneita.
Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumppu ei tarvitse rinnalleen jäähdyttävää ilmalämpöpumppua, vaan viilennys hoidetaan Daikinin puhallinkonvektoreilla.

Daikin – jo lähes 100 vuotta korkealaatuisia tuotteita

Daikin on jo lähes 100 vuotta tuottanut korkealaatuisia lämmitys, puhallus ja jäähdytys-tuotteita. Daikinin valikoimaan kuuluu nykyisin laadukkaat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput sekä erilaisia jäähdytys- ja ilmanpuhdistin-tuotteita.