Tyylikkäitä ilma-vesi- ja ilmalämpöpumppuja

Samsungin ilmalämpöpumput ovat varma valinta tyylikkyydessä kuin tehokkuudessakin

Samsung NRAC-ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä energiatehokkaasti ja viilentävät kotiasi tasaisesti – mukavuudesta tinkimättä.

Samsung Nordic Wind-free Geo -ilmalämpöpumpun suunnittelussa on lähdetty liikkeelle pohjoisiin haasteisiin vastaamisesta. Laite sekä lämmittää kotisi talvella että pitää sen viileänä kuuminakin kesinä.

Samsung Nordic Wind-free Geo -ilmalämpöpumppu myös ylläpitää miellyttävän lämpötilan ilman vetoa.

Mallin puhallusilma levittää ilmaa jopa 15 m asti.

Samsung Nordic Geo -ilmalämpöpumpun  tekoälyteknologia lämmittää ja viilentää kotisi nopeasti tehokkaan ilmavirran ansiosta.

Lämpöpumpun saat kytkettyä Samsungin SmartThings-sovellukseen ja sen avulla  voit säätää ja hallita virrankulutusta myös etänä.

Samsung Nordic Airise -ilmalämpöpumppu on suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon. Ilmalämpöpumpun mallit: Nordic Airise 25 ja 35 lämmittävät talvella ja viilentävät kesällä.

Mallissa on aiempaa suurempi puhallin, leveämpi ilmanottoaukko ja leveämpi ilmanohjain, mikä auttaa ilmaa leviämään laajemmalle alueelle.

Samsungin ilma- vesilämpöpumppu on tyylikäs ratkaisu

Tutustu Samsungin tyylikkäisiin ilma-vesilämpöpumppuihin. Laitteet ovat muotoilussa edelläkävijöitä ja miellyttävät vaativaakin makua.

Malli EHS Mono R290 käyttää uutta R290-kylmäainetta, jonka GWP (Global Warming Potential) on paljon muita kylmäaineita käyttäviä laitteita pienempi.

Samsung Mono HT Quiet -ilma-vesilämpöpumpun tyylikäs musta tumma väri ja muotoilu sopivat vaativampaankin makuun.

Laitteen lämmöntuottokyky kylmissä olosuhteissa on poikkeuksellisen hyvä – se lukeutuu kokoluokkansa parhaimmistoon. Lisäksi mallissa on kiinnitetty erityistä huomiota matalaan sisä- kuin myös ulkoyksikön äänentasoon.

Samsung EHS-Split -ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ja älykäs laite lämmittämään kotiasi.

Mallissa on sisään integroitu lämminvesisäiliö, mikä tekee siitä hyvän valinnan erityisesti pieneen tilaan.

Samsung EHS Mono R290 -ilma-vesilämpöpumppu toimii uudella R290-kylmäaineella, mikä GWP-arvo on pienempi kuin muita kylmäaineita käyttävillä ilma-vesilämpöpumpuilla.

Mallin ehdoton etu on sen kompakti koko ja laaja tehovalikoima:

Samsung EHS Mono R290 tehovalikoima:
5 kW, 8 kW, 12 kW ja 16 kW.

5 kW:n ja 8 kW:n yksiköt ovat 850 mm korkeita, kun suuremmat 12 kW:n ja 16 kW:n yksiköt ovat nekin vain 1000 mm korkeudeltaan.

Samsung valmistajana

Samsung kiinnittää suunnittelussaan erityistä huomiota ympäristöasioihin. Samsung pyrkii tuottamaan koteihin laadukkaita ja ympäristöystävällisiä ilmastointijärjestelmiä.