X

Tilaa ilma-vesilämpöpumppu Helsingin ja muun PK-seudun alueella avaimet käteen -periaatteella

Jos harkitset ilma-vesilämpöpumpun hankkimista Helsingin tai muun PK-seudun alueella, niin tältä sivulta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ilma-vesilämpöpumpun tilaamiseen!

PYYDÄ TARJOUS

Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskustannuksiin

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu sekä lisä- että päälämmönlähteeksi. Kaikki valikoimamme ilma-vesilämpöpumput toimivat nykyaikaista teknologiaa hyväksikäyttäen. Näin ne pienentävät pientalon lämmityskustannuksia jopa 70 %, kun pumppu asennetaan öljy- tai sähkölämmityksen tilalle tai rinnalle.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee tyypillisesti 8 000 € – 20 000 € välillä. Kun summasta vähentää kotitalousvähennyksen, niin maksettavaa jää 7 000 € – 18 000 €. Pumppu tuottaa teille n. 1 000 € – 2 000 € vuosittaisia lisätuloja pienempien energialaskujen muodossa 20-30 toimintavuotensa ajan, joten pumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin. Mihin sinä käyttäisit nuo rahat vuosittain?

Jos hankitte ilma-vesilämpöpumpun osamaksulla, niin kuukausittaisen osamaksun sekä jopa 70 % pienentyneen energialaskun yhteenlaskettu summa on useassa tapauksessa pienempi kuin tämän hetkinen energialaskunne.

Useissa tapauksissa ilma-vesilämpöpumppuun satsatut investoinnit voi kattaa 100 % pumpun tuomilla energiasäästöillä.

Ilma-vesilämpöpumpun 5 suurinta hyötyä kotitaloudelle

1) Laite on äärimmäisen ympäristöystävällinen, koska se käyttää lämmitykseen auringon lämmittämää ulkoilmaa. Ilma-vesilämpöpumppu pienentää omakotitalon lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä jopa 70 – 80 %. Se on sama asia, kuin 30 000 km vähemmän autoilua vuodessa.

2) Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskuluissa verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. Esimerkiksi 3000 euron sijaan lämmityskulu voi olla 900 euroa. Eli säästät 2100 euroa vuodessa! Se on paljon rahaa, eikö vain?

3) Pumppu kasvattaa kotinne arvoa. Yli 40 % lämmitysjärjestelmänsä lähitulevaisuudessa uusivista kotitalouksista harkitsee ilma-vesilämpöpumpun hankkimista (HSY:n tutkimus).

4) Ilma-vesilämpöpumppu ei vie paljon tilaa. Päälämmönlähteenä toimiessaan sisäyksikön koko on jääkaapin kokoinen ja sivulämmönlähteenä vain sähkökaapin kokoinen. Se sopii siis hyvin pannuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai tekniseen tilaan.

5) Asumismukavuutenne paranee, koska lämmönsäätely on helppoa nykyaikaisen laitteen avulla. Saat pidettyä vaivattomasti teille sopivan lämpötilan – ympäristöä ja energiaa säästäen.

Harkitsetko ilma-vesilämpöpumpun hankkimista Helsingin tai muun PK-seudun alueella? Ole yhteydessä paikallisiin asiantuntijoihimme! Hintamme ilma-vesilämpöpumpuissa ovat asennettuina alkaen 190 € / kk.

Ilma-vesilämpöpumpulla jopa 50% säästöt – Energiansäästöä Vlogi#4
Energiansäästöä kiinteistöön ilma-vesilämpöpumpulla
Forskullan kartanossa energiansäästöä ilma-vesilämpöpumpulla

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii?

Ilma-vesilämpöpumppu käyttää hyödykseen auringon lämmittämää ulkoilmaa, jonka se varastoi vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämmitysjärjestelmän lisäksi sillä voi lämmittää myös käyttövettä, minkä ansiosta säästösi kasvavat entisestään.

Talon seinustalla sijaitseva pumpun ulkoyksikkö kerää ulkoilmaa ilma-vesilämpöpumpun höyrystimen läpi, jolloin laitteen kylmäaine höyrystyy. Kun höyry puristetaan kokoon kompressorissa, niin sen lämpötila nousee merkittävästi. Näin syntyy lämpöenergiaa ja se varastoituu talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilma-vesilämpöpumput eivät sovellu sisäilman jäähdyttämiseen, vaan viilennykseen kannattaa hankkia ilmalämpöpumppu. Senkin voit tilata meiltä.

Millaisiin kiinteistöihin pumppu sopii?

Ilma-vesilämpöpumppu sopii käytännössä jokaiseen pientaloon, jossa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä lattian tai pattereiden kautta hoituvalla lämmönjaolla. Sen ehdoton etu maalämpöön verrattuna on, että porakaivoa tai maalämmön keruuputkistoja ei tarvita. Siksi ilma-vesilämpöpumppu on hyvä vaihtoehto myös maalämmölle, mikäli maalämpöpumppua ei voida asentaa kohteeseen. Järjestelmä sopii sekä uudis- että saneerauskohteeseen.

Nykyaikainen ilma-vesilämpöpumppu sopii Suomen olosuhteisiin erinomaisesti, koska Suomessa suurin osa (noin 85%) lämmitysenergiasta kulutetaan silloin kun ulkolämpötila on -15C – +10C. Ilma-vesilämpöpumppu on silloin todella energiatehokas lämmitysratkaisu.

Miksi valita LämpöYkkönen yhteistyökumppaniksi?

Olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin. Riippumattomana toimijana valikoimassamme on vain meidän hyväksi toteamia laitteita, joita käytämme myös itse. Saat hankittua ilma-vesilämpöpumpun asennettuna meiltä ”yhden luukun” -periaatteella, jolloin teet sopimukset sekä huolto- ja takuukirjat vain meidän kanssamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24 h vuoden jokaisen päivänä.

Olemme asentaneet lämpöpumppuja Hankoon, Utsjoelle ja tuhansiin suomalaisiin kotitalouksiin siltä väliltä. Siksi voit olla varma, että me löydämme sinun kotiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Ilma-vesilämpöpumput PK-seudulla saat:

Puutarhantie 20-24, 01300 VANTAA

Vaihde, ilmalämpöpumput 020 742 4101 (8,35 snt / puhelu + 17,17 snt / min)

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, niin kuulet, miten muut ovat hyötyneet ilma-vesilämpöpumpuista sekä palveluistamme. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Se on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Kartoituskäynnillä selvitämme, minkä kokoinen ilma-vesilämpöpumppu sopii kotiisi parhaiten, paljonko se maksaa ja millaisia säästöjä voit odottaa. Saat myös tarjouksen, jota voit harkita rauhassa.

Pyydä kartoituskäynti täältä ilman maksua tai jatkositoumuksia.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset