X

Ilma-vesilämpöpumpun Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella toimittaa, asentaa ja huoltaa LämpöYkkönen!

Oletko hankkimassa ilma-vesilämpöpumppua Jyväskylän alueella? Meiltä saat sekä laitteen, asennuksen että huollon yli 30 000 tehdyn asennuksen kokemuksella.

PYYDÄ TARJOUS

Saat ilma-vesilämpöpumpun avulla jopa 70 % vuosittaiset säästöt lämmityskustannuksissasi

Omakotitaloissa asuvat asiakkaamme ovat saaneet ilma-vesilämpöpumpuilla jopa 2000 € vuosittaisia säästöjä silloin, kun lämmitysmuoto on ollut puu-, öljy- tai sähkölämmitys.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee tyypillisesti 8 000 € – 20 000 € välillä, josta kotitalousvähennyksen jälkeen nettokustannukseksi jää 7 000 € – 18 000 €. Voit odottaa pumpun tuovan teille n. 1 000 € – 2 000 € vuosittaisia lisätuloja pienempien energialaskujen muodossa 20-30 toimintavuotensa ajan. Laitteen elinkaaren aikana tuo tarkoittaa n. 15 000 € – 30 000 € nettosäästöjä (näistä summista on siis vähennetty jo laitteen sekä asennuksen hinta).

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu sekä lisä- että päälämmönlähteeksi.

Osamaksulla ostettaessa ilma-vesilämpöpumpun tuomat kuukausittaiset säästöt ovat usein suuremmat, mitä osamaksun kuukausierä. Näin saat ilma-vesilämpöpumpun tavallaan ”ilmaiseksi”.

Pyydä tarjous täältä!

Ilma-vesilämpöpumpun 5 suurinta hyötyä sinulle ovat:

1) Laite on äärimmäisen ympäristöystävällinen, koska se käyttää lämmitykseen auringon lämmittämää ulkoilmaa. Näin se pienentää kotitaloudesta koituvia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

2) Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskuluissa verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. Esimerkiksi 3000 euron sijaan lämmityskulu voi olla 900 euroa. Eli säästät 2100 euroa vuodessa! Se on paljon rahaa, eikö vain? Jos lämmitys maksoi aiemmin n. 300 €/kk, niin nyt se maksaa n. 80 €/kk.

3) Pumppu kasvattaa kotinne arvoa. Yli 40 % lämmitysjärjestelmänsä lähitulevaisuudessa uusivista kotitalouksista harkitsee ilma-vesilämpöpumpun hankkimista (HSY:n tutkimus).

4) Ilma-vesilämpöpumppu ei vie paljon tilaa. Päälämmönlähteenä toimiessaan sisäyksikön koko on jääkaapin kokoinen ja sivulämmönlähteenä vain sähkökaapin kokoinen. Se sopii siis hyvin pannuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai tekniseen tilaan.

5) Asumismukavuutenne paranee, koska lämmönsäätely on helppoa nykyaikaisen laitteen avulla. Saat pidettyä vaivattomasti teille sopivan lämpötilan – ympäristöä ja energiaa säästäen.

Jos haluat ilma-vesilämpöpumpun Jyväskyläm alueella suoraan kotiisi asennettuna, niin ota meihin yhteyttä.

Laitteen ja asennuksen yhteishinta on alkaen 190 €/kk. Tarjoamme sinulle myös 24/7 asiakaspalvelun vuoden jokaisena päivänä, joten et jää laitteesi kanssa koskaan yksin. Voit olla meihin yhteydessä vaikka jouluaattoyönä – me vastaamme kyllä!

Pyydä tarjous täältä!

Ilma-vesilämpöpumpulla jopa 50% säästöt – Energiansäästöä Vlogi#4
Energiansäästöä kiinteistöön ilma-vesilämpöpumpulla
Forskullan kartanossa energiansäästöä ilma-vesilämpöpumpulla

Millainen toimintaperiaate ilma-vesilämpöpumpussa on?

Ilma-vesilämpöpumpun toiminta perustuu auringon lämmittämään ulkoilmaan. Pumppu kerää ilmaa ja varastoi sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kodin lämmitysjärjestelmän lisäksi kerätyllä lämmöllä voi lämmittää myös käyttövettä, minkä ansiosta säästösi kasvavat entisestään.

Talon seinustalla sijaitseva pumpun ulkoyksikkö kerää ulkoilmaa ilma-vesilämpöpumpun höyrystimen läpi, jolloin laitteen kylmäaine höyrystyy. Kun höyry puristetaan kokoon kompressorissa, niin sen lämpötila nousee merkittävästi. Näin syntyy lämpöenergiaa ja se varastoituu talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilma-vesilämpöpumput eivät sovellu sisäilman jäähdyttämiseen, vaan viilennykseen kannattaa hankkia ilmalämpöpumppu. Senkin voit tilata meiltä.

Sopiiko ilma-vesilämpöpumppu sinun kotiisi?

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu periaatteessa mihin tahansa pientaloon, jos siinä on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, joka toimii lattian tai pattereiden kautta kiertävällä lämmönjaolla. Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä vaihtoehto maalämmölle, mikäli maalämpöpumppua ei voida asentaa kotiisi esimerkiksi tontin maaperän tai sijainnin vuoksi.

Jos et tiedä, kannattaako sinun hankkia ilma-vesi- vai maalämpöpumppu, niin ole yhteydessä meihin. Me autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.

Myymme ainoastaan Suomen sääolosuhteisiin soveltuvia ilma-vesilämpöpumppuja. Suurin osa (noin 85%) kotitalouksien lämmitysenergiasta kulutetaan silloin kun ulkolämpötila on -15C – +10C. Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu toimimaan kaikista parhaiten juuri edellä mainituissa olosuhteissa.

Katso asiakkaidemme kokemuksia täältä.

Miksi valita LämpöYkkönen yhteistyökumppaniksi?

Olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin. Riippumattomana toimijana valikoimassamme on vain meidän hyväksi toteamia laitteita, joita käytämme myös itse. Saat hankittua ilma-vesilämpöpumpun asennettuna meiltä ”yhden luukun” -periaatteella, jolloin teet sopimukset sekä huolto- ja takuukirjat vain meidän kanssamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24 h vuoden jokaisen päivänä.

Olemme asentaneet lämpöpumppuja Hankoon, Utsjoelle ja tuhansiin suomalaisiin kotitalouksiin siltä väliltä. Siksi voit olla varma, että me löydämme sinun kotiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Ilma-vesilämpöpumput Jyväskylän alueelta saat:

Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä
Vaihde 020 742 4104
info@lampoykkonen.fi

Jyväskylän asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, niin kuulet, miten muut ovat hyötyneet ilma-vesilämpöpumpuista sekä palveluistamme. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpusta Jyväskylän kokeneimmilta toimijoilta – LämpöYkköseltä!

Voit myös kutsua meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Käynti on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Noin tunnin mittaisella kartoituskäynnillä selvitämme, minkä kokoinen ilma-vesilämpöpumppu sopii kotiisi parhaiten, paljonko se maksaa ja millaisia säästöjä voit odottaa. Saat myös tarjouksen, jota voit harkita rauhassa.

 

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset