LämpöYkkönen asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Kokonaisuudessaan kokemusta on kertynyt jo yli 100 000 energiaremontista, sisältäen ilmalämpöpumppuasennukset. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia asia, ja tyytyväisyyttä mittaava NPS-lukemamme 78 onkin jatkuvasti korkealla tasolla.

Ilmalämpö­­­­­­pumpun asennus Helsinki

Asennamme ilmalämpöpumput Helsingissä avaimet käteen -periaatteella. Emme jätä asiakasta hankinnan jälkeen yksin, vaan huolehdimme lämpöpumpun huollosta ja energiatehokkuudesta tarvittaessa sen koko elinkaaren ajan. Myymme ja asennamme Helsingissä laajan valikoiman tunnettuja ilmalämpöpumppumerkkejä: Toshiba, Daikin, Mitsubishi, Viessmann, Panasonic ja Samsung. Löydät suosituimmat ilmalämpöpumppumme täältä.

Toimi näin, jos haluat ilmalämpöpumpun asennettuna Helsingin seudulle:

 1. Pyydä tarjous lomakkeella tai soita numeroon 020 742 4100.
 2. Teemme tarjouksen sopivasta ilmalämpöpumpusta tietojesi perusteella. Tarvittaessa teemme ilmaisen kartoituskäynnin.
 3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme sinulle sopivan asennusajan.
 4. Ilmalämpöpumppu asennetaan ja annamme käyttöopastuksen. Asennus kestää muutaman tunnin.
 5. Nauti lopputuloksesta!

Ilmalämpö­­pumpun hinta Helsingissä

150 neliöiseen ja sitä pienempään asuntoon laadukkaan lämmityskäyttöön tarkoitetun ilmalämpöpumpun hinta on 2000–3000 euroa asennettuna. Edullisimmat laadukkaat viilennyspumput alle 100 neliön tilaan ovat noin 1600–2000 euroa asennettuna. 

Ilmalämpöpumpun ja asennuksen hintaan vaikuttaa mm.:

 • Lämpöpumpun käyttötarkoitus (lämmitys, viilennys vai molemmat) 
 • Lämmitettävän tai viilentävän alueen koko 
 • Putkivetojen pituus 
 • Seinämateriaali (vaatiiko erillistä timanttiporausta) 

Ilmalämpö­pumpun huolto Helsinki

LämpöYkkönen huoltaa Helsingissä kaiken merkkiset ilmalämpöpumput, myös muiden toimijoiden asentamat. Ilmalämpöpumpun suositeltu huoltoväli on ammattilaisen tekemissä perusteellisissa puhdistushuolloissa 2–4 vuotta. Tarjoamme Helsingin alueella ilmalämpöpumpuille Basic-puhdistushuoltoja sekä Premium-puhdistushuoltoja.

Näiden lisäksi teemme ilmalämpöpumpun korjaushuoltoja sekä tarkastuskäyntejä ja myymme varaosia.

Ilmalämpöpumpun säännöllisen huoltamisen hyödyt:

 • Tehokkuuden ylläpito: Säännöllinen huolto auttaa varmistamaan, että ilmalämpöpumppu toimii optimaalisesti. Puhdistuttamalla säännöllisesti ammattilaisen toimesta suodattimet ja lämpöpumpun muut osat, poistetaan rasvalika, pöly ja muut epäpuhtaudet, jotka pienentävät ilmalämpöpumpun tehokkuutta sekä huonontavat sisäilman laatua.
 • Säästöt energiakustannuksissa: Tehokkaasti toimiva ilmalämpöpumppu kuluttaa vähemmän energiaa lämmitykseen ja viilennykseen.
 • Pumpun elinkaaren pidentäminen: Huolehtimalla ilmalämpöpumpusta säännöllisesti sen osat pysyvät kunnossa pidempään.
 • Vähentynyt korjaustarve: Säännöllinen huolto auttaa havaitsemaan pienet viat ennen kuin ne muuttuvat suuremmiksi ongelmiksi. Näin vältetään odottamattomat ja kalliit korjaukset, koska mahdolliset ongelmat voidaan korjata ennen kuin ne pahenevat.

Näin saat ilmalämpöpumpun huollon Helsingin seudulle:

 1. Jätä huoltopyyntö lomakkeella tai soita numeroon 020 742 4100.
 2. Teemme huoltotarjouksen tietojesi perusteella.
 3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme sinulle sopivan huoltoajan.
 4. Ilmalämpöpumppu huolletaan ja toimitamme sinulle huollosta raportin.
 5. Nauti lopputuloksesta!

Ilmalämpö­pumpun huolto­hinta Helsingissä

Helsingin alueella tarjoamamme Basic-puhdistushuollon hinta on 349 euroa. Huolto kattaa sisäyksikön syväpuhdistuksen; suodattimien ja kennon syväpuhdistus sekä laakereiden tarkastaminen. Premium-puhdistushuollon hinta on 399 euroa, ja se on entistäkin kattavampi, sisältäen sisäyksikön ja ulkoyksikön huollon.

Ilmalämpöpumpun korjaushuollon hintaan vaikuttaa mm.:

 • Vian laatu ja laajuus: monimutkaiset ongelmat, kuten kompressorin tai elektronisten osien viat, voivat olla kalliimpia.
 • Ilmalämpöpumpun ikä ja malli: vanhempien laitteiden osat voivat olla kalliimpia tai vaikeammin saatavilla. Siksi kannattaakin iäkkään ilmalämpöpumpun kohdalla pohtia kokonaan uuden asentamista, jos korjauskustannus kasvaa kohtuuttomaksi.
 • Sesonkiaika: korjausten kysyntä on yleensä korkeampi sesonkiaikoina, kuten kesällä ja talvella, mikä voi nostaa hintaa.
 • Takuun ja huoltosopimusten kattavuus: Jos pumppu on takuun alainen, osa tai kaikki korjauskustannukset voivat olla katettuja. Huoltosopimukset voivat myös sisältää alennuksia tai kattavia korjauspalveluita tietyin ehdoin.
 • Yleisimpiä korjausta vaativia vikoja ovat puhallinmoottorin vaihto 400-700 euroa (sis. työn ja tarvikkeet), sekä puhallinrummun vaihto 300-400 euroa (sis. työn ja tarvikkeet).

Asiakas­kokemuksia Helsingin seudulta:

Pyydä tarjous Helsingin alueelle asennet­tavasta tai huollettavasta ilmalämpö­pumpusta!

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista(Pakollinen)
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)