X

Tilaa ilma-vesilämpöpumppu Vantaan ja muun PK-seudun alueella suoraan kotiisi asennettuna LämpöYkköseltä

Oletko hankkimassa ilma-vesilämpöpumppua Vantaan tai muun PK-seudun alueella? Tältä sivulta löydät tarvittavat tiedot ilma-vesilämpöpumpun tilaamiseen!

PYYDÄ TARJOUS

Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskustannuksissa

Valikoimamme nykyaikaiset ilma-vesilämpöpumput pienentävät pientalon lämmityskustannuksia jopa 70 %, kun pumppu asennetaan öljy- tai sähkölämmityksen tilalle tai rinnalle. Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu sekä lisä- että päälämmönlähteeksi.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee tyypillisesti 8 000 € – 20 000 € välillä, josta kotitalousvähennyksen jälkeen nettokustannukseksi jää 7 000 € – 18 000 €. Pumppu tuottaa teille n. 1 000 € – 2 000 € vuosittaisia lisätuloja pienempien energialaskujen muodossa 20-30 toimintavuotensa ajan. Mihin sinä käyttäisit nuo rahat vuosittain?

Jos hankitte ilma-vesilämpöpumpun osamaksulla, niin kuukausittaisen osamaksun sekä jopa 70 % pienentyneen energialaskun yhteenlaskettu summa on useassa tapauksessa pienempi kuin tämän hetkinen energialaskunne.

Useissa tapauksissa ilma-vesilämpöpumppuun satsatut investoinnit voi kattaa 100 % pumpun tuomilla energiasäästöillä.

Ilma-vesilämpöpumpun 5 suurinta hyötyä kotitaloudelle

1) Laite on äärimmäisen ympäristöystävällinen, koska se käyttää lämmitykseen auringon lämmittämää ulkoilmaa. Ilma-vesilämpöpumppu pienentää omakotitalon lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä jopa 70 – 80 %. Se on sama asia, kuin 30 000 km vähemmän autoilua vuodessa.

2) Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskuluissa verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. Esimerkiksi 3000 euron sijaan lämmityskulu voi olla 900 euroa. Eli säästät 2100 euroa vuodessa! Se on paljon rahaa, eikö vain?

3) Pumppu kasvattaa kotinne arvoa. Yli 40 % lämmitysjärjestelmänsä lähitulevaisuudessa uusivista kotitalouksista harkitsee ilma-vesilämpöpumpun hankkimista (HSY:n tutkimus).

4) Ilma-vesilämpöpumppu ei vie paljon tilaa. Päälämmönlähteenä toimiessaan sisäyksikön koko on jääkaapin kokoinen ja sivulämmönlähteenä vain sähkökaapin kokoinen. Se sopii siis hyvin pannuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai tekniseen tilaan.

5) Asumismukavuutenne paranee, koska lämmönsäätely on helppoa nykyaikaisen laitteen avulla. Saat pidettyä vaivattomasti teille sopivan lämpötilan – ympäristöä ja energiaa säästäen.

Harkitsetko ilma-vesilämpöpumpun hankkimista Vantaan tai muun PK-seudun alueella? Ole yhteydessä paikallisiin asiantuntijoihimme! Hintamme ilma-vesilämpöpumpuissa ovat asennettuina alkaen 190 € / kk.

Ilma-vesilämpöpumpulla jopa 50% säästöt – Energiansäästöä Vlogi#4
Energiansäästöä kiinteistöön ilma-vesilämpöpumpulla
Forskullan kartanossa energiansäästöä ilma-vesilämpöpumpulla

Millaisiin kohteisiin pumppu sopii?

Ilma-vesilämpöpumppu sopii käytännössä jokaiseen pientaloon, jossa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä lattian tai pattereiden kautta hoituvalla lämmönjaolla. Sen ehdoton etu maalämpöön verrattuna on, että porakaivoa tai maalämmön keruuputkistoja ei tarvita. Siksi ilma-vesilämpöpumppu on hyvä vaihtoehto myös maalämmölle, mikäli maalämpöpumppua ei voida asentaa kohteeseen. Järjestelmä sopii sekä uudis- että saneerauskohteeseen.

Nykyaikainen ilma-vesilämpöpumppu sopii Suomen olosuhteisiin erinomaisesti, koska Suomessa suurin osa (noin 85%) lämmitysenergiasta kulutetaan silloin kun ulkolämpötila on -15C – +10C. Ilma-vesilämpöpumppu on silloin todella energiatehokas lämmitysratkaisu.

Miksi valita LämpöYkkönen?

Olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin. Riippumattomana toimijana valikoimassamme on vain meidän hyväksi toteamia laitteita, joita käytämme myös itse. Saat hankittua ilma-vesilämpöpumpun asennettuna meiltä ”yhden luukun” -periaatteella, jolloin teet sopimukset sekä huolto- ja takuukirjat vain meidän kanssamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24 h vuoden jokaisen päivänä.

Olemme asentaneet lämpöpumppuja Hankoon, Utsjoelle ja tuhansiin suomalaisiin kotitalouksiin siltä väliltä. Siksi voit olla varma, että me löydämme sinun kotiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Ilma-vesilämpöpumput Vantaalta saat meiltä!

Vaihde, ilmalämpöpumput 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, niin kuulet, miten muut ovat hyötyneet ilma-vesilämpöpumpuista sekä palveluistamme. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Maksuton kartoitus puhelimitse

Jätä soittopyyntö, teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Se on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Ilmalämpöpumppu on parhaita ja vaivattomimpia sijoituksia, joita voit tehdä. Se maksaa itsensä takaisin ja parantaa asumismukavuuttasi.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset