LämpöYkkösellä on vuosien kokemus ilma-vesilämpöpumppujen asennuksesta ja huollosta Oulussa. Asiantuntemuksellamme varmistamme, että saat korkealaatuisen ja luotettavan lämmitysjärjestelmän, joka on suunniteltu juuri sinun kohteeseesi.

Miksi ilma-vesilämpö?

Ilma-vesilämpöpumppu kerää ulkoilmasta lämpöenergiaa ja lopulta siirtää sen rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Ilma-vesilämpöpumppujen energiansäästöpotentiaali on kirinyt maalämpöä kiinni, ja nykyään parhailla pumpuilla voi säästää lämmityskuluista jopa 60-70% sähkö,- tai öljylämmitykseen verrattuna. 

Ilma-vesilämpöpumppu pienentää myös lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä jopa 70 %, mikä vastaa 30 000km bensiiniautolla.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus Oulussa

Asennamme ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -periaatteella, emmekä jätä asiakasta hankinnan jälkeen yksin, vaan huolehdimme lämpöpumpun huollosta ja energiatehokkuudesta sen koko elinkaaren ajan. Myymme ja asennamme tunnetuimpia ilma-vesilämpöpumppumerkkejä: Viessmann, Toshiba, Samsung, Jäspi ja Daikin.

Toimi näin, jos haluat ilma-vesilämpöpumpun asennettuna Oulun seudulle:

 1. Pyydä tarjous lomakkeella tai soita numeroon 020 742 4100.
 2. Sovimme kanssasi kartoituskäynnin ajankohdan.
 3. Teemme mitoituslaskelman ja tarjouksen kartoituksen perusteella.
 4. Ilma-vesilämpöpumppu asennetaan ja annamme käyttöopastuksen. Asennus vie noin 2 päivää.
 5. Nauti lopputuloksesta!
 6. Tarjoamme ilma-vesilämpöpumpullesi elinkaaripalvelut: 24/7 asiakaspalvelu, tekninen tuki ja huoltopalvelu.

Ilma-vesilämpöpumpun hinta Oulussa

Tyypillisesti omakotitalon ilma-vesilämpöpumppuprojekti Oulun seudulla on hinnaltaan asennettuna noin 8000- 15 000 euroa, riippuen kohteesta. Uudiskohteen rakentamisen yhteydessä asennettu ilma-vesilämpö on hinnaltaan yleensä edullisempi.

Ilma-vesilämpöpumpun ja sen asennuksen hintaan vaikuttaa mm.:

 • Purkutöiden laajuus
 • Pumpun merkki, malli ja kompuran koko
 • Hybridi- vai täysjärjestelmä
 • Hybridin kytkentäpaketti
 • Asennustöiden laajuus (sähköt, muut LVI-kytkennät)

Ilma-vesilämpöpumpun huolto Oulussa

Huollamme Oulussa ja lähialueilla kaiken merkkiset ilma-vesilämpöpumput, myös muiden toimijoiden asentamat. Ilma-vesilämpöpumpun ensihuolto olisi hyvä tehdä viimeistään 2 vuoden kuluttua sen asennuksesta. Tämän jälkeen tulisi tehdä tarkastus- ja optimointihuolto säännöllisesti muutaman vuoden välein.

Miksi ilma-vesilämpöpumppu kannattaa huoltaa muutaman vuoden välein?

Säännöllisellä huollolla ja optimoinnilla varmistat, että ilma-vesilämpöpumppu toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla. Epäpuhtaudet tai komponenttien kulumat voivat heikentää laitteen suorituskykyä ja lisätä energiankulutusta. Optimoimalla järjestelmä esimerkiksi vuodenaikojen mukaan voidaan varmistaa, että se toimii tehokkaasti kaikissa olosuhteissa.

Kun ilma-vesilämpöpumppu toimii optimaalisesti, se kuluttaa vähemmän energiaa, mikä pienentää lämmityksen sähkölaskua. Pitämällä laite hyvässä kunnossa, vältetään myös kalliit korjauskustannukset, jotka saattavat syntyä yllättävistä laiterikoista. Säännöllinen huolto voi pidentää ilma-vesilämpöpumpun käyttöikää, mikä tarkoittaa pidempää ajanjaksoa ilman suuria investointeja uusiin laitteisiin.

Säännöllinen huolto auttaa ennakoimaan ja ehkäisemään mahdollisia vikoja ennen niiden eskaloitumista suuremmiksi ongelmiksi. Tämä vähentää riskiä yllättävistä laiterikoista, jotka voivat aiheuttaa merkittäviä häiriöitä lämmitykseen. Toimintavarmuus on erityisen tärkeää talvikuukausina, jolloin lämmitystarve on suurin ja järjestelmän täytyy toimia luotettavasti.

Kun ilma-vesilämpöpumppu toimii tehokkaasti, se käyttää vähemmän sähköä, mikä vähentää lämmityksen hiilidioksidipäästöjä jopa 70 %.

Monet ilma-vesilämpöpumppujen asentajat vaativat säännöllistä huoltoa lisätakuiden ehtona. Säännöllinen huolto varmistaa, että lisätakuu pysyy voimassa ja voit hyödyntää sen tarjoamat edut, jos lämmitysjärjestelmässä ilmenee vikoja.

Toimi näin, jos haluat ilma-vesilämpöpumpun huollon Oulun seudulle:

 1. Jätä huoltopyyntö lomakkeella tai soita numeroon 020 742 4100.
 2. Teemme huoltotarjouksen tietojesi perusteella.
 3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme sinulle sopivan huoltoajan.
 4. Ilma-vesilämpöpumppu huolletaan ja toimitamme sinulle huollosta raportin.
 5. Nauti lopputuloksesta!

Ilma-vesilämpö­pumpun huoltohinta Oulussa

Tarjoamme Oulun seudulla ilma-vesilämpöpumpuille tarkastus- ja optimointihuoltoa hintaan 399 euroa. Huolto sisältää kattavasti säätöjen optimoinnin, laitteen kunnon tarkastuksen, sihdin puhdistuksen ja tarvittaessa nesteiden ja paineiden lisäykset. Huollon tavoitteena on pidentää laitteiston elinkaarta, lisätä asumismukavuutta sekä parantaa laitteen hyötysuhdetta. Teemme ilma-vesilämpöpumpuille myös korjaushuoltoja sekä tarkastuskäyntejä.

Ilma-vesilämpöpumpun korjaushuollon hintaan vaikuttaa mm.:

Pienet viat, kuten tiivisteiden tai suodattimien vaihto, ovat yleensä edullisempia kuin suuret viat, jotka vaativat laajempaa korjausta tai komponenttien vaihtoa. Esimerkiksi ilma-vesilämpöpumpun kompressorin vaihto on usein kalliimpaa kuin pienemmän osan, kuten anturin, vaihtaminen.

Ilma-vesilämpöpumpun varaosien hinta vaihtelee komponentin mukaan. Jos tarvittavat varaosat ovat harvinaisia tai vaikeasti saatavilla, niiden hankkiminen voi lisätä kustannuksia.

Ilma-vesilämpöpumpun korjaustyön kestoon vaikuttaa vian laajuus ja monimutkaisuus. Pitkät ja monimutkaiset korjaukset vaativat enemmän työaikaa ja ovat siten kalliimpia.

Jos sinulla on voimassa oleva huoltosopimus, jotkin korjaukset saattavat sisältyä sopimukseen tai niistä voi saada alennusta.

Korjausten kysyntä voi vaihdella vuodenajan mukaan. Esimerkiksi talvikuukausina, kun lämmitysjärjestelmien käyttö on korkeimmillaan, ilma-vesilämpöpumpun korjaushuollot voivat olla kalliimpia korkean kysynnän vuoksi.

Jos ilma-vesilämpöpumppu on vielä takuun piirissä, takuu voi kattaa kaikki tai osan korjauskustannuksista, mikä pienentää asiakkaan maksettavaa osuutta.

Eri huoltoliikkeiden hinnat voivat vaihdella. On hyvä vertailla eri toimittajien hintoja ja palveluja ennen päätöksen tekemistä. Tunnettujen ja kokeneiden huoltoliikkeiden hinnat voivat olla korkeampia, mutta ne voivat tarjota luotettavampaa ja laadukkaampaa palvelua.

Lämpö­Ykkösen toimipaikka Oulussa

Asiakaskokemuksia Oulun seudulta:

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta tai huollosta Oulun seudulla!

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista(Pakollinen)
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)