Siirry sisältöön
Daikin

Ilmalämpöpumppu Daikin Emura N, musta

Etsitkö lämmitysratkaisua, jossa yhdistyvät paras suorituskyky ja suunnittelu? Daikin Emura on muodon ja toiminnan tasapainoinen yhdistelmä

  • Palkittua muotoilua
  • Testattu Lapin olosuhteissa
  • WiFi vakiona

2 423,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2 423,00 .

Lähetettävissä heti

Osta asennettuna

Varaa tuotteen asennus haluamaasi osoitteeseen. Lue lisää

Hinta alkaen: 3 273,00 

Varaa aika

Haluatko ilmalämpöpumpun, jossa yhdistyy suorituskyky ja muotoilu? Daikin Emura N on lämpöpumppu, jossa yhdistyvät täydellisesti muoto ja toiminta. Se on alusta loppuun Daikinin omien asiantuntijoiden muotoilema ja suunnittelema. Kaunis ja älykäs design sopii sinun sisustukseesi.

Älykäs lämpöanturi
Daikin Emuran älykäs lämpöanturi analysoi ensin lämpötilan huoneen eri osissa. Sen jälkeen lämmintä ilmaa puhalletaan ensin tasaisesti koko huoneeseen ennen vaihtamista puhalluskuvioon, joka tasoittaa lämpötiloja huoneen eri osissa.

Coanda-ilmiö
Nauti mahtavasta asumismukavuudesta. Ilmavirtaus optimoidaan Coanda-ilmiötä hyödyntämällä lämmönjaon tasoittamiseksi, olipa kyse lämmityksestä talvella tai jäähdyttämisestä kesähelteellä.

3D-ilmavirtaus
3D-ilmavirtajärjestelmä käyttää automaattisesti ohjattavia vaaka- ja pystysuuntaisia säleikköjä lämpimän ilman ohjaamiseksi tasaisesti suuriinkin tiloihin, nurkkia myöten.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Toimitusehdot (ilmalämpöpumpputilaus sisältäen asennuksen)

Toimitus sisältää sijoituksen suunnittelun asennuksen yhteydessä, laitteiston asennuksen, käyttöopastuksen ja teknisen tuen. Sisältää kilometrit 70 km lähimmästä toimipisteestä

Äänenpainetaso (min)

20 dB(A)

Asennuspaikka

Kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka

A++, A+++

Etäohjaus

Kyllä

Kategoria

Ilmalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys ja viilennys

Lämmitysteho Max (kW)

7,1

Merkki

Daikin

Paino (kg)

12

SCOP

5,17

SEER

8,75

Sisäyksikkö

FTXTA30AB

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

305 x 900 x 212

Takkatoiminto

Kyllä.

Toiminta-alue (°C)

-31 – 46

Ulkoyksikkö

RXTJ30A

Viilennysteho Max (kW)

4,6

Lämpöykkönen