Siirry sisältöön
Panasonic

Ilmalämpöpumppu Panasonic CZ25

Panasonicin CZ-mallisto on Panasonicin ilmalämpöpumppujen suosituin malli.

  • Edullinen ja hiljainen!
  • Ylläpito-ominaisuus: 8-15 °C
  • Hiljainen sisäyksikkö: 22 dB(A)

1 472,49 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1 472,49 .

Lähetettävissä heti

Osta asennettuna

Varaa tuotteen asennus haluamaasi osoitteeseen. Lue lisää

Hinta alkaen: 2 322,49 

Varaa aika

CZ25 ilmalämpöpumppu on nyt entistä parempi, kiitos uuden joustavan ylläpitolämmön ominaisuuden (8-15 °C). Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan kesämökille, metsästysmajalle, autotallille, työmaatoimistolle tai varastolle. Peruspumppu, joka sisältää kaiken tarpeellisen, soveltuu erinomaisesti pieniin koteihin ja tiukkaan budjettiin. CZ25 on edullinen ja hiljainen vaihtoehto myös kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Toimitusehdot (ilmalämpöpumpputilaus sisältäen asennuksen)

Toimitus sisältää sijoituksen suunnittelun asennuksen yhteydessä, laitteiston asennuksen, käyttöopastuksen ja teknisen tuen. Sisältää kilometrit 70 km lähimmästä toimipisteestä

Äänenpainetaso (min)

Asennuspaikka

Energialuokka

A+

Etäohjaus

Kategoria

Käyttö

Lämmitysteho Max (kW)

Merkki

Nimellislämpöteho (kw)

Paino (kg)

Sähkösuodatus

SCOP

SEER

Sisäyksikkö

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

Takkatoiminto

Toiminta-alue (°C)

Ulkoyksikkö

Viilennysteho Max (kW)