Siirry sisältöön
Panasonic

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ35

Fiksu, erityisesti ankariin pohjoismaisiin sääolosuhteisiin suunniteltu ratkaisu, joka pitää kotisi puhtaana, miellyttävänä ja viihtyisänä.

  • Huippuluokan energiatehokkuus: jopa A+++
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi
  • Tyylikäs muotoilu

2 329,87 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 2 329,87 .

Lähetettävissä heti

Osta asennettuna

Varaa tuotteen asennus haluamaasi osoitteeseen. Lue lisää

Hinta alkaen: 3 179,87 

Varaa aika

Fiksu, erityisesti ankariin pohjoismaisiin sääolosuhteisiin suunniteltu ratkaisu, joka pitää kotisi puhtaana, miellyttävänä ja viihtyisänä.

Enimmäislämmityskapasiteetti 3,60 kW -25 °C:n lämpötilassa
HZ-mallissa on poikkeuksellisen hyvä lämmityskapasiteetti silloinkin, kun ulkona on kylmää. Sen lämmitysteho ylittää nimellislämmityskapasiteetin ulkolämpötilan ollessa jopa -25 °C. Lämmityskapasiteetti on hyvä myösvieläkin matalimmissa ulkolämpötiloissa.

Erittäin energiatehokas laite täyttää kaikki tarpeet
Lippulaivamallimme luo poikkeuksellisen miellyttävän sisäilmaston missä vain ympäristössä matalin energiakustannuksin. Lämpöpumpputeknologia mahdollistaa tehokkaan lämmityksen ja mukavuuden ylläpidon vuoden ympäri energiatehokkaasti. Kolmannen osapuolen testi Tanskan teknologiainstituutissa DTI osoitti, että flagship mallilla oli huippu SCOP arvo, 5,69. Tämä tarkoittaa hyvää energiatehokkuutta.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Toimitusehdot (ilmalämpöpumpputilaus sisältäen asennuksen)

Toimitus sisältää sijoituksen suunnittelun asennuksen yhteydessä, laitteiston asennuksen, käyttöopastuksen ja teknisen tuen. Sisältää kilometrit 70 km lähimmästä toimipisteestä

Äänenpainetaso (min)

18 dB(A)

Asennuspaikka

Kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka

A+++

Etäohjaus

Kyllä

Kategoria

Ilmalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys ja viilennys

Lämmitysteho Max (kW)

7,90

Merkki

Panasonic

Nimellislämpöteho (kw)

4,20

Paino (kg)

11

Sähkösuodatus

Kyllä.

SCOP

5,30

SEER

8,50

Sisäyksikkö

CS-HZ35XKE

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

295 x 870 x 229

Takkatoiminto

Kyllä.

Toiminta-alue (°C)

-35C..+35C

Ulkoyksikkö

CU-HZ35XKE

Viilennysteho Max (kW)

4,00

Lämpöykkönen