Siirry sisältöön

Ilmalämpöpumppu Panasonic TZ35

Uusi TZ, älykästä mukavuutta pienessä yksikössä.

  • Sisäänrakennettu WLAN ja ääniohjaus
  • Erittäin hiljainen!: 20 dB(A)
  • Korkeat energiasäästöt

1 253,30 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1 253,30 .

Lähetettävissä heti

Hiljainen ympäristö ja rauhoittava ilmapiiri 20dB(A)
Olemme onnistuneesti valmistaneet yhden markkinoiden hiljaisimmista ilmastointilaitteista. Panasonic Inverter -ilmastointilaitteen sisäkäyttöääni on hiljennetty, kun Inverter jatkuvastti muuttaa tulotehoaan tarkempaa lämpötilasäätöä varten.

WLAN yhteensopiva Voice Assistant -palvelujen kanssa
Valinnaisen CZ-TACG1-laitteen ja Panasonic Comfort Cloud -sovelluksen avulla, voit käyttää älypuhelinta hallitaksesi kaikkia toimintoja jopa 200 yksikössä, tarkastella energiatilastoja, määrittää kehittyneitä ajastuksia sekä antaa muille käyttäjille erilaisia käyttöoikeuksia. Tämä toimii ja
Amazon Alexan kanssa.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Toimitusehdot (ilmalämpöpumpputilaus sisältäen asennuksen)

Toimitus sisältää sijoituksen suunnittelun asennuksen yhteydessä, laitteiston asennuksen, käyttöopastuksen ja teknisen tuen. Sisältää kilometrit 70 km lähimmästä toimipisteestä

Äänenpainetaso (min)

20 dB(A)

Asennuspaikka

Kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka

A++

Etäohjaus

Kyllä

Kategoria

Ilmalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys ja viilennys

Lämmitysteho Max (kW)

5,10

Merkki

Panasonic

Nimellislämpöteho (kw)

4,00

Paino (kg)

8

SCOP

4,60

SEER

6,80

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)

290 x 779 x 209

Takkatoiminto

Ei

Toiminta-alue (°C)

-10°C – +43°C

Ulkoyksikkö

CU-TZ35WKE

Viilennysteho Max (kW)

3,90