Siirry sisältöön
Nibe

Nibe F1226 8kW

Yleistä

NIBE F1226 on oiva maalämpöpumppu omakoti- ja rivitalojen lämmitykseen. Energialähteenä voidaan käyttää mm. kalliota, pintamaata tai lähellä olevaa vesistöä. Väliinasennetulla lämmönvaihtimella voidaan jopa pohjavettä käyttää energianlähteenä. Lisäksi tarvitaan myös lisävaruste EXC40.

9 391,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 9 391,00 .

Lähetettävissä heti

Nibe maalämpöpumput on suunniteltu niin omakotitalojen kuin kiinteistöjenkin lämmitykseen. Lämpöpumput ovat äärimmäisen käyttäjäystävällisiä sekä asennuksen että käytön kannalta. Nibe maalämpöpumput edustavat alansa huippua uuden sukupolven tekniikallaan ja edeltäjiään taloudellisemmalla käytöllä.

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Äänenpainetaso

Min. 44 dB(A)

Asennuspaikka

Omakotitalo

EAN
Energialuokka

A+++

Etäohjaus

Lisävaruste

Kategoria

Maalämpöpumput

Käyttö

Lämmitys

Käyttöveden tuotto
Kompressorin tyyppi

On / off

Kylmäaine

R407C

Lämmitysteho Max (kW)
Merkki

Nibe

Nimellislämpöteho (kw)

8,0

Paino (kg)

225

Sähkösuodatus
SCOP

4,70

SEER
Sisäyksikkö
Sisäyksikön mitat

korkeus 1800mm, leveys 600mm, syvyys 620mm

Suositusneliöt min
Suositusneliöt max
Takkatoiminto
Toimintaalue
Tyyppi
Ulkoyksikkö
Varaaja

Kyllä

Varaajan tilavuus (l)

180

Varaajan tyyppi

RST

Viilennysteho Max (kW)
Ylläpito-ominaisuus
Lämpöykkönen