X

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu tasasi lämmityksen vanhassa suojelukohteessa

Omakotitalo

Ilmalämpöpumppu tasasi lämmityksen vanhassa suojelukohteessa

Kun jyväskyläläinen Kari Toiviainen etsi sähkö- ja puulämmitteiseen 1930-luvulla rakennettuun ja suojelukaava-alueella sijaitsevaan kotiinsa ratkaisua parempaan lämmitykseen, löysi hän LämpöYkkösen Facebookin kautta. ”Tässä on kaksi 80 m2 -kokoista suorakaiteen muotoista tilaa, ja lämmön tasaisena pitäminen oli tässä se ongelma”, Kari kertoo, ja kuvailee videolla myös hieman tarkemmin myönteisistä aamuisista tunnelmistaan ilmalämpöpumpun käyttöönoton jälkeen.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset