X

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumpulla eroon puulämmityksen raskaudesta ja epätasaisuudesta

Omakotitalo

Ilma-vesilämpöpumpulla eroon puulämmityksen raskaudesta ja epätasaisuudesta

Suomessa puulämmityskin on yhä voimissaan, mutta Peten kotiin vuosien puulämmittämisen jälkeen haluttiin saada muutos. ”Sehän oli pelkkää huoltamista koko ajan, ei muuta kuin selkä kipeenä sai olla, kantaa puita ja päivystää tuolla pannuhuoneessa. Siellä kun 80 asteeseen sai lämmitettyä, silloin oli ihan hyvä – siellä sai vahdata ja työntää puita pesään koko ajan”, Pete muistelee aikoja talossa ennen uuden ilma-vesilämpöpumpun käyttöönottoa.

Uuteen lämmitysmuotoon vaihtamisessa tärkein kriteeri Petelle oli ehdottomasti helppous. ”Jos ajatellaan, että ikää tulee tässä lisää, niin kaikki tämmöinen selälle käypä asia, niin se lämmityksen helppous, ja se, että on tasainen lämpö jatkuvasti, niin tämä on minusta se kaikkein tärkein tässä kohtaa”, Pete kertoo hankinnan taustoista. Videolla Pete kertoo hieman tarkemmin myös uuden lämmitysmuodon äänistä ja siitä, miksi valitsi ilma-vesilämpöpumpun maalämmön sijaan.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset