Suuri lämpöpumppuarvonta

Meille positiivinen energia tarkoittaa myös hyvän eteenpäin jakamista!

Järjestämme vuosittain useita arvontaja, joiden palkintoina on huippuluokan tuotteita ja palveluita.

Osallistu vuosittaiseen Suureen lämpöpumppuarvontaan, jonka voittaja arvotaan aina huhtikuussa!

Arvomme osallistuneiden kesken laadukkaan ilmalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun! 

Ilmalämpöpumppuarvonnassa palkintona pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu Toshiba Haori Nordic Design 25 -ilmalämpöpumppu ja ilma-vesilämpöpumppuarvonnassa energiatehokas Viessmann 222-S (8,5kw) -ilma-vesilämpöpumppu. 

Osallistu suureen lämpöpumppuarvontaan! 

Arvomme osallistuneiden kesken laadukkaan ilmalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun! 

Ilmalämpöpumppuarvonnassa palkintona pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu Toshiba Haori Nordic Design 25 -ilmalämpöpumppu ja ilma-vesilämpöpumppuarvonnassa energiatehokas Viessmann 222-S (8,5kw) -ilma-vesilämpöpumppu. 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua 1.4.2023–31.3.2024 välisen ajan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvonnan palkintoa on Viessmann 222-S (8,5kw) ilma-vesilämpöpumppu tai Toshiba Haori Nordic Design 35 -ilmalämpöpumppu. Voitto ei sisällä asennusta eikä asennustarvikkeita.

Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan osoitteessa lampoykkonen.fi/arvonta sekä LämpöYkkösen Facebook ja Instagram sivuilla. LämpöYkköseltä otetaan yhteyttä arvonnan voittajiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai puhelimitse, 14.4.2024 mennessä.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Tietoja käytetään LämpöYkkösen arvontaan osallistumista varten.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen käyttöön etkä Facebookille.

Arvonta päättyy 31.3.2024. Voittajalle ilmoitetaan arvonnan voitosta puhelimitse tai sähköpostilla 14.4.2024 mennessä. Julkaisemme voittajan nimen myös kotisivuillamme osoitteessa www.lampoykkonen.fi/arvonta sekä Facebook-sivuillamme www.facebook.com/lampoykkonen.

Voittoa ei voi siirtää toiselle henkilölle ja se tulee lunastaa kuuden kuukauden sisään voitosta.

 

Arvonnassa annettuja tietoja käytetään LämpöYkkösen arvontaan osallistumista varten voimassa olevan lainsäädännön ja tietosuojaselosteemme mukaisesti, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Mikäli osallistuja on arvonnan yhteydessä tilannut LämpöYkkösen uutiskirjeen, osallistujan tiedot siirretään LämpöYkkösen uutiskirje- ja markkinointirekisteriin, josta tiedot poistetaan rekisteröidyn pyynnöstä.

Rekisterinpitäjänä toimii LämpöYkkönen Oy. Rekisterinpitäjän ja rekisteriin liittyvän yhteyshenkilön yhteystiedot sekä tietosuojan kattavampi kuvaus on tietosuojaselosteessa.

  • 2023 Petri Vasama, Tampere: Toshiba Haori Nordic Design 25 ilmalämpöpumppu

  • 2023 Tarja Kalima, Vantaa: Viessmann 222-S (8,5kw) ilma-vesilämpöpumppu

  • 2022 Laura Pekkanen, Petäjävesi: Toshiba Premium+ 25 -ilmalämpöpumppu

  • 2022 Merja Heikkilä, Hyvinkää: Viessmann 222-S ilma-vesilämpöpumppu

  • 2021 L Sippola, Toshiba Premium ilmalämpöpumppu

  • 2021 K Leppanen, Viessmann 333-G inverter maalämpöpumppu

  • 2020 Markku Oksanen, Viessmann 333-G inverter maalämpöpumppu

  • 2020 Timo Ryynänen, Toshiba Premium ilmalämpöpumppu

  • 2019 Niilo Luhtaniemi, Toshiba Premium ilmalämpöpumppu

  • 2019 Perhe Hagman, Viessmann 333-G maalämpöpumppu

Osallistun lämpöpumpun arvontaan(Pakollinen)
Hyväksyn arvonnan säännöt(Pakollinen)
Hankinnan ajankohtaisuus
Hankinnan ajankohtaisuus

Mikäli arvonnan voittaja on ostanut ilmalämpö- tai maalämpöpumpun arvonnan aikana, hänelle hyvitetään ostetun tuotteen hinta
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)