Siirry sisältöön

Pörssisähköllä suurimmat säästöt lämmityskustannuksiin

Olli valitsi pörssisähkön sen joustavuuden vuoksi ja sen myötä lämpöpumpun tekoälypohjainen Älykäs ohjaus -palvelu on tuonut hänelle huomattavia säästöjä energiakustannuksissa. Palvelun käyttöönoton myötä myös lämmityksen hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet 40 %:lla.

Palvelun helppokäyttöisyys ja säästämisen vaivattomuus viehättävät

Ollin 90 neliöistä kotia lämmittää ilma-vesilämpöpumppu, jonka toiminnan optimoimiseksi hän otti käyttöönsä LämpöYkkösen Älykäs ohjaus -palvelun. Hän kertoo olleensa erittäin tyytyväinen palvelun tuomiin säästöihin sekä vaivattomuuteen lämpöpumpun toiminnan säätämisessä sähkön hinnan mukaan.

Koen palvelun käytön olleen äärimmäisen vaivatonta, sillä se ei vaadi jatkuvaa huomiota.

Palvelun käyttöönotto oli Ollille erittäin helppoa, eikä sen käyttäminenkään vaadi varsinaisia toimenpiteitä. Aika ajoin voi selaimesta halutessaan tarkistaa Älykkään ohjauksen tuomia säästöjä.

Myös asumismukavuus on säilynyt korkealla tasolla. Olli kertoo käyttäneensä palvelussa Balanced-asetusta, eikä hän ole kokenut asumismukavuuden heikentyneen palvelun tuomista suurista säästöistä huolimatta.

Kokemukset pörssisähköstä positiivisia – jopa 40 % säästö lämmityskustannuksista

Kiinteähintaisen sähkösopimukseni päätyttyä uudet tarjotut sopimukset tuntuivat kalliilta, joten päätin kokeilla pörssisähköä, sillä halpoja päiviä näytti olevan usein. Ajattelin, että tarvittaessa pääsen pörssisähköstä nopeasti eroon. Toistaiseksi kokemukseni pörssisähköstä ovat olleet positiivisia, joten aion pysyä siinä jatkossakin”, Olli kertoo.

Suurimmat säästöt kotinsa lämmityksestä Olli onkin saanut pörssisähköllä, jopa 40 % säästö energiankulutuksesta on ylittänyt odotukset. Hän huomasi Älykäs ohjaus -palvelun käyttöönoton jälkeen myös lämmityksen hiilidioksidipäästöjen pienentyneen 40 %, mikä myös on merkittävä asia.

LämpöYkköseltä olen saanut avun ja ratkaisun ongelmiin

Olli kertoo olleensa tyytyväinen LämpöYkköseltä saamaansa palveluun ja olevansa kiitollinen, että tällainen palvelu on kehitetty. Lämpöykköseltä olen saanut tarvittaessa nopeasti avun ja ratkaisun ongelmiin.

”Kiitos, että tällainen palvelu on kehitetty.”

Kysyimme vielä Ollilta, mitä positiivinen energia tarkoittaa hänelle:

”Jokaisella ihmisellä pitäisi olla positiivista energiaa levittää ympäristöönsä. Talon lämmityksessä se voisi tarkoittaa tehokkaasti tuotettua, vähäpäästöistä ja kustannuksiltaan edullista energiaa, jota on saatavilla riittävästi.”

*Toteutunut säästö vaihtelee asiakaskohtaisesti ja siihen vaikuttaa useat muuttujat kuten talon koko, asukkaiden määrä ja asukkaiden kulutustottumukset.

Kiinnostuitko aiheesta? LämpöYkkönen myy Älykäs ohjaus –palvelua osana huolenpitosopimusta. Lue lisää Älykäs ohjaus -palvelusta ja tutustu Huolenpitosopimuksiimme!

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)