Siirry sisältöön

Sami sai 20 % säästöt energiankulutuksesta lämpöpumpun Älykäs ohjaus -palvelulla

Sami Lounasranta otti lämpöpumpun älykkään ohjauksen käyttöön löytääkseen pysyvän ratkaisun edullisen yösähkön tehokkaampaan hyödyntämiseen 120 neliöisen omakotitalonsa lämmityksessä. Älykäs ohjaus -palvelu on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi Samin kotona.

Sami rekisteröi palveluun omakotitaloaan lämmittävän Viessmann Vitocal 200-S ilma-vesilämpöpumpun. Hänen odotuksensa lämpöpumpun älykkään ohjauksen suhteen oli, että lämpöpumppu pystyisi ohjaamaan toimintaansa siten, että se hyödyntäisi halvinta pörssisähköä.

Pörssisähkö on palvelun käyttöönoton myötä osoittautunut Samille taloudellisesti edullisimmaksi vaihtoehdoksi.

Älykäs ohjaus -palvelu hyödyntää yösähkön siirtohinnoittelua ja hän myös itse ajastaa erilaisia laitteita toimimaan yöaikaan, kuten autonlatauksen sekä vedenlämmityksen. Tämä on osa hänen energiatehokasta lähestymistapaansa ja hän kertoo aikovansa pysyä pörssisähkössä tulevaisuudessakin. Yösähkön siirtohinnoittelu tukee tätä päätöstä, ja hän näkee sen tärkeänä osana energiatehokasta arkea.

Paljonko Älykäs ohjaus -palvelu toi säästöjä?

Käytännössä Sami huomasi lämpöpumpun Älykkään ohjauksen tuoneen noin 20 % säästöt ilma-vesilämpöpumpun energiankulutuksesta.*

Hän kertoo olleensa myös erittäin tyytyväinen palvelun helppouteen ja sen tuomaan vaivattomuuteen, kun palvelu automaattisesti optimoi lämpöpumpun toimintaa.

Palvelun käyttöönotto oli erittäin helppoa. Energiankulutuksen seurannan osalta koin palvelun käytön vaivattomaksi, mikä helpotti sen integroimista osaksi arkea. Myös asumismukavuus on säilynyt korkealla tasolla, ja lämpötilan vaihtelut ovat olleet huomaamattomia. Käytän palvelussa maksimaalista säästöasetusta (Maximum Savings) ja olen huomannut, että arjessa lämpötila pysyi miellyttävänä ilman suuria vaihteluita“, Sami kertoo.

Palvelun käyttöönotto oli erittäin helppoa.

Korkeasta tyytyväisyydestä palvelua kohtaan kertoo myös se, että kysyttäessä Sami kertoi olevansa erittäin pettynyt, mikäli Älykäs ohjaus -palvelu ei olisi jatkossa käytettävissä.

Kysyimme Samilta myös, mitä positiivinen energia hänelle tarkoittaa:

Positiivinen energia tarkoittaa minulle ekologisesti kestävää ja taloudellisesti edullista ratkaisua.”

Tällaisen lähestymistavan avulla hän pystyy vaikuttamaan ympäristöön positiivisella tavalla samalla kun säästää kustannuksissa.

LämpöYkkösen Älykäs ohjaus on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi Samin kotona. Hän toivoo, että palvelu jatkaa kehittymistään tarjoten entistä parempia mahdollisuuksia hyödyntää edullista pörssisähköä. Sami on ollut erittäin tyytyväinen LämpöYkkösen palveluihin ja suosittelee niitä lämpimästi muillekin.

*Toteutunut säästö vaihtelee asiakaskohtaisesti ja siihen vaikuttaa useat muuttujat kuten talon koko, asukkaiden määrä ja asukkaiden kulutustottumukset.

Kiinnostuitko aiheesta? LämpöYkkönen myy Älykäs ohjaus –palvelua osana huolenpitosopimusta.

Lue lisää Älykäs ohjaus -palvelusta ja tutustu Huolenpitosopimuksiimme!

Pyydä tarjous

Mikäli harkitset lämpöpumpun hankkimista, niin kaikista helpoiten pääset asiassa liikkeelle pyytämällä tarjouksen.

  • Täytä tämän sivun lomake
  • Soitamme sinulle 1–2 arkipäivän sisään (sesonkeina aika voi olla hieman pidempi)
  • Saat tarjouksen sähköpostiisi, voimme halutessasi myös keskustella tarjouksesta puhelimessa tämän jälkeen
  • Maksaa voit kerralla tai pienissä kuukausierissä alkaen 35 €/kk.

Saat myös pitkät takuut ja suuret säästöt lämmityskuluissa.

Pyydä tarjous, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista(Pakollinen)
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Lämpöykkönen