X

Rahoitus

Näin LämpöYkkönen hankintasi edullisesti erissä!

Voit valita useasta maksuvaihtoehdosta itsellesi sopivimman. Nyt uutena etuna saat myös Finnair Plus -pisteitä, kun käytät Aktiiviraha-korttia maksamiseen.

Kun tilisi on avattu, pääset hyödyntämään Aktiivirahan erikoismaksuehtoja.

Jos sinulla on jo jokin Handelsbanken Rahoituksen kortti, voit suoraan hyödyntää maksuehtoja.

Kerrot vain LämpöYkkönen myyjällesi, että haluat hyödyntää jotain alla mainittuja maksuehtoja.

Voit vertailla oheisilla laskureilla, mikä maksuajan pituus ja kuukausierä olisi sinulle sopivin:

Maksu erissä 6kk

Maksu erissä 12kk

Toimi näin:

  1. Ole yhteydessä LämpöYkkönen myyjääsi ja sovi kaupoista. Huomaa, että myös huolloissa voit hyödyntää etua. Hae sitten Aktiiviraha-korttia sähköisesti klikkaamalla tästä linkistä.
  2. Saat päätöksen postitse kotiin muutaman päivän kuluttua
  3. Kun on maksun aika, kerro myyjälle, että sinulla on Aktiiviraha-kortti valmiina ja haluat hyödyntää maksuaikaetua. Saat allekirjoitettavaksi ostotositteen, josta näkyy myyjän kanssa sopimasi maksuehto ja kk-erä. Palautat lomakkeen myyjälle allekirjoitettuna. Siitä muutaman päivän kuluttua osto kirjataan ja saat laskun ensimmäisestä erästä muutaman viikon päästä.

Mahdollisille kortilla tehtäville lisäostoille Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 e/kk ja vuosimaksu 30 e toisesta vuodesta alkaen, Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 25,67 % (1/2018), kun nimelliskorko on 12,56 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti