X

Rahoitus

Valitse arkeesi sopivin rahoitus

Kuukausieräsi voi olla pienempi kuin aiempi sähkölaskusi!

Haluatko joustoa lämpöpumppusi maksuun?​

Rahoituksen avulla siirrät eräpäivän jopa 6 kk päähän asennuksesta tai maksat energiatehokkaan lämmitys- tai viilennysratkaisusi sopivan kokoisina kuukausierinä.​

Rahoitusratkaisujemme avulla voit päivittää lämmitysmuodon nopeasti ja joustavasti. Samalla kuukausittaiset lämmityskulusi saattavat pienentyä merkittävästi, etenkin jos lämmität tällä hetkellä sähköllä tai öljyllä.

Kun maksat rahoituksella, kuukausieräsi (sis. sähkö ja pumpun takaisinmaksu) voi olla jopa pienempi kuin aiempi sähkölaskusi!

Kun sähkön ja öljyn hinnat ovat korkealla, lämpöpumppujen mahdollistamat säästöt kuukausittaisiin lämmitysmenoihin korostuvat. Samalla lämpöpumppujen takaisinmaksuajat tippuvat parhaillaan vain pariin vuoteen.

Valitse sinulle sopivin!​

Tiesitkö?

Kun sähkön ja öljyn hinnat ovat korkealla, lämpöpumppujen mahdollistamat säästöt kuukausittaisiin lämmitysmenoihin korostuvat. Samalla lämpöpumppujen takaisinmaksuajat tippuvat parhaillaan vain pariin vuoteen.

Osta nyt, maksa 6 kk päästä – OP osamaksu

Kun haluat siirtää lämpöpumppuhankintasi eräpäivän jopa 6 kk päähän, valitse rahoitusvaihtoehdoistamme OP osamaksu.

 

OP osamaksu mahdollistaa myös maksun erissä 6 kk – 10 vuoden aikajänteellä. OP osamaksu on Osuuspankin myöntämä kertaluotto.

 

Korko: OP Prime + marginaali 6,95%

Esimerkkejä OP osamaksu-rahoitusratkaisuista:

Maksat 18 kk ajalta vain tilinhoitomaksut – Lämpöraha

Jos etsit korotonta maksuaikaa enintään 1,5 vuoden ajalle, valitse Lämpöraha.

 

Lämpöraha on Resurs Bankin tarjoama rahoitus, jonka avulla voit maksaa uuden lämpöpumppuratkaisusi oman arkesi kannalta sopivan kokoisissa osissa 1,5 vuoden kuluessa asennuksesta. Maksuaika on koroton, ja ainut lisäkulu on pankin 3,90 € kuukausittainen käsittelymaksu.

 

Lämpöraha mahdollistaa myös 3 tai 5 vuoden mittaisen maksuajan – tällöin ensimmäisen 18kk:den vuosikorko on 0 % ja sen jälkeen jälkeen vuosikorko on 12,90 %*.

 

*Esimerkkisummalla 2050€ todellinen vuosikorko 18 kk on 2,24 % ja sen jälkeen 36–60 kk 16,26 %

Lämpöraha
Lasku 30-60 pv
Maksuvaihtoehdot
18 kk
36 kk
60 kk
Vuosikorko
0 %
0 %
12,90 %
Käsittelymaksu / kk
0 €
3,90 €
3,90 €
Vuosikorko
Käsittelymaksu / kk
Vuosikorko
Käsittelymaksu / kk
Vuosikorko
Käsittelymaksu / kk
12,90 %
3,90 €

Nordea Finance Joustorahoitus

Nordea Financen Joustorahoituksella mahdollistat lämpöpumppu- ja aurinkopaneeli-hankinnat sinulle sopivissa erissä ilman vakuuksia tai takaajia. Rahoitus on kampanjatuote ja voimassa rajattuihin malleihin!

 

Nyt jopa 50 kuukautta pelkällä tilinhoitomaksulla! Korko 0% + tilinhoitomaksu 12,50 €/kk

 

Nordea Joustorahoitusta voi hakea kaupan teon yhteydessä. LämpöYkkösen myyjä opastaa prosessissa.

Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1000 – 50 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

 

Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (10/2022) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 15,5 % ja luottohinta 5 403 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (10/2022) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 20,1 % ja luottohinta 5 515 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000–50 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

 

*) Tilin ylläpitoon liittyvä maksu on päivää kohden 0,01 prosenttia myönnetyn luoton määrästä, enintään kuitenkin 12,50 euroa, kun tilillä on velkasaldoa tai tapahtumia.

Nordea Joustorahoitus-kampanja

Avaamalla uuden Joustorahoituksen 8.8.–30.9.2023 saat ensiostolle jopa 50 kk maksuaikaa! 

 

Maksat korottomalta ajalta ainoastaan tilinhoitomaksun*. Halutessasi pidemmän maksuajan maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Joustorahoituksen muusta käytöstä maksat lyhennyksen, korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 % – 12,0 % -yksiköllä (vaihteluväli). 

 

Esimerkiksi:

Kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (06/2023) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,13 % ja luottohinta 5 465,84 €.


TAI


Kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (06/2023) + 12 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 22,80 % ja luottohinta 5 578,59 €.


Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu.


Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1000 – 50 000 euroa.  Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

*Tilin ylläpitoon liittyvä maksu on päivää kohden 0,01 prosenttia myönnetyn luoton määrästä, enintään kuitenkin 12,50 euroa, kun tilillä on velkasaldoa tai tapahtumia. 


LämpöYkkösen myyjä antaa Nordea Joustorahoituksesta lisätietoa ja voi kertoa prosessin kulusta ja käytännön asioista lisää. Voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön Pyydä tarjous -lomakkeen kautta tai soittaa myyntiimme.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset