X

Rahoitus

Valitse arkeesi sopivin rahoitus

Kuukausieräsi voi olla pienempi kuin aiempi sähkölaskusi!

Haluatko joustoa lämpöpumppusi maksuun?​

Rahoituksen avulla siirrät eräpäivän jopa 6 kk päähän asennuksesta tai maksat energiatehokkaan lämmitys- tai viilennysratkaisusi sopivan kokoisina kuukausierinä.​

Rahoitusratkaisujemme avulla voit päivittää lämmitysmuodon nopeasti ja joustavasti. Samalla kuukausittaiset lämmityskulusi saattavat pienentyä merkittävästi, etenkin jos lämmität tällä hetkellä sähköllä tai öljyllä.

 

Kun maksat rahoituksella, kuukausieräsi (sis. sähkö ja pumpun takaisinmaksu) voi olla jopa pienempi kuin aiempi sähkölaskusi!

 

Kun sähkön ja öljyn hinnat ovat korkealla, lämpöpumppujen mahdollistamat säästöt kuukausittaisiin lämmitysmenoihin korostuvat. Samalla lämpöpumppujen takaisinmaksuajat tippuvat parhaillaan vain pariin vuoteen.

Valitse sinulle sopivin!​

Tiesitkö?

Kun sähkön ja öljyn hinnat ovat korkealla, lämpöpumppujen mahdollistamat säästöt kuukausittaisiin lämmitysmenoihin korostuvat. Samalla lämpöpumppujen takaisinmaksuajat tippuvat parhaillaan vain pariin vuoteen.

Osta nyt, maksa 6 kk päästä – OP osamaksu

Kun haluat siirtää lämpöpumppuhankintasi eräpäivän jopa 6 kk päähän, valitse rahoitusvaihtoehdoistamme OP osamaksu.

OP osamaksu mahdollistaa myös maksun erissä 6 kk – 10 vuoden aikajänteellä. OP osamaksu on Osuuspankin myöntämä kertaluotto.

Korko: OP Prime + marginaali 6,95%

Esimerkkejä OP osamaksu-rahoitusratkaisuista:

18 kk korotonta maksuaikaa – Lämpöraha

Jos etsit korotonta maksuaikaa enintään 1,5 vuoden ajalle, valitse Lämpöraha.

 

Lämpöraha on Resurs Bankin tarjoama rahoitus, jonka avulla voit maksaa uuden lämpöpumppuratkaisusi oman arkesi kannalta sopivan kokoisissa osissa 1,5 vuoden kuluessa asennuksesta. Maksuaika on koroton, ja ainut lisäkulu on pankin 3,90 € kuukausittainen käsittelymaksu.

 

Lämpöraha mahdollistaa myös 3 tai 5 vuoden mittaisen maksuajan – tällöin ensimmäisen 18kk:den vuosikorko on 0 % ja sen jälkeen jälkeen vuosikorko on 12,90 %*.

 

*todellinen vuosikorko 18 kk 2,24 % ja sen jälkeen 26–60 kk 16,26 %

Lämpöraha
Lasku 30-60 pv
Maksuvaihtoehdot
18 kk
36 kk
60 kk
Vuosikorko
0 %
0 %
12,90 %
Käsittelymaksu / kk
0 €
3,90 €
3,90 €
Vuosikorko
Käsittelymaksu / kk
Vuosikorko
Käsittelymaksu / kk
Vuosikorko
Käsittelymaksu / kk
12,90 %
3,90 €

Korko Handelsbanken Prime 2,738 % + marginaali 1,95 % – Ecster-rahoitus

Kun tarvitset pitkän, jopa 10 vuoden maksuajan energiaratkaisullesi, valitse Ecster-rahoitus.


Kun tapaat LämpöYkkösen edustajan henkilökohtaisesti, voitte yhdessä hakea lämpöpumppuhankinnallesi edullista maksuaikaa Ecster-rahoitusta hyödyntämällä. Päätöksen rahoituksesta saat saman tien.

Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 26,92 % ja maksettava kokonaismäärä 1702,68 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 17,74 % (3/2023).

 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 141,89 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

 

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden
tarjoukset!

Ilmalämpöpumppuja ja asennuksia saatavilla alkuvuodelle!