X
AMBI-SHORAI-EDGE_BLACK

Paras ilmalämpöpumppu: Valikoimamme myydyimmät mallit top 10 - Suomen olosuhteissa voittamattomat valinnat

Mikä on se paras ilmalämpöpumppu? Tässä artikkelissa paljastamme LämpöYkkösen myydyimmät, suosituimmat ja Suomen olosuhteisiin parhaimmat mallit!

Ilmalämpöpumpun parhaus riippuu ennen kaikkea siitä, millaiseen tarpeeseen hankit laitetta. Valinnassa tulee huomioida mm. asunnon pinta-ala, äänenvoimakkuus ja se, käytätkö lämpöpumppua lämmitykseen vai jäähdytykseen. On myös kriteereitä, jotka erottavat parhaat ilmalämpöpumput muista. Parhaista ilmalämpöpumpuista löytyy edistyksellisiä teknologisia ominaisuuksia, jotka tekevät laitteesta tehokkaan ja taloudellisen.

Kokosimme tälle sivulle parhaimpia ilmalämpöpumppujamme:

Mitä ominaisuuksia parhaissa ilmalämpöpumpuissa on?

Ilmalämpöpumppujen kysyntä on viime vuosina kasvanut kovaa vauhtia, mikä on tuonut markkinoille uusia merkkejä ja valinnanvaraa eri hintaluokista. Kallein ilmalämpöpumppu ei ole aina paras, mutta toisaalta halvimmissa ilmalämpöpumpuissa on monesti karsittu tehokkuutta tai hiljaisuutta.

Nämä asiat yhdistävät parhaita ilmalämpöpumppuja:

Myös nämä ominaisuudet löytyvät monista myydyimmistä malleista:

Lue täältä, mitä ominaisuuksia kannattaa vertailla, kun olet hankkimassa ilmalämpöpumppua.

Parhaat ilmalämpöpumput: LämpöYkkösen suosituimmat mallit

Lista on aakkosjärjestyksessä. Parhaita ilmalämpöpumppuja on asennettu tuhansia niin omakotitaloihin, mökeille, kerrostaloihin, autotalleihin, rivitaloihin ja taloyhtiöihin.

Daikin Perfera

Daikin Perfera on hyvän hinta-laatusuhteen valinta lämmitys- ja viilennyskäyttöön. Sulavalinjainen ilmalämpöpumppu toimii hiljaisesti, älykkäästi ja energiatehokkaasti vuoden ympäri. Lämmitysteho toimii luotettavasti jopa silloin kun ulkona lämpötila on -25 °C, ja automaattinen takkatoiminto auttaa levittämään takan lämmön tasaisesti.

Top-ominaisuudet:

Daikin Stylish H

Daikin Stylish on sekä tyylikäs että erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen. Automaattinen takkatoiminto tehostaa lämmitystä, samalla kun tehokkaat sisäilmaa puhdistavat suodattimet poistavat sisäilmasta mm. pölyä ja hajuja.

Top-ominaisuudet:

Mitsubishi Heavy Industries Kazan

Se on moderni, hiljainen ja tehty kestämään kovia olosuhteita! Mitsubishi HI KAZAN on nimen omaan pohjoisen olosuhteisiin tarkoitettu ilmalämpöpumppu, joka lämmittää älykkäästi ja viilentää kodin mukavaksi.

 

Mitsubishin lippulaivamalli on varustettu tyylikkäällä ulkonäöllä, mutta se tarjoaa ennen kaikkea luotettavaa toimintaa jopa -20°C asteessa. Hyvän hinta-laatusuhteen ilmalämpöpumppu on suosittu valinta alle 150m² tiloihin.

Top-ominaisuudet:

Toshiba Seiya

Toshiba Seiya on Suomen suosituimpia viilentäviä ilmalämpöpumppuja. Kompaktin kokoinen ilmalämpöpumppu raikastaa ja viilentää sisäilman nopeasti ja niin hiljaisesti, että et edes huomaa ilmalämpöpumpun olevan päällä. Asetuksista voit valita hiljaisimman käyntiäänen sekä sisä- että ulkoyksikköön.

 

Seiya on varma valinta etenkin kerrostaloissa, joissa hiljainen äänitaso on äärimmäisen tärkeää.

Top-ominaisuudet:

Toshiba Polar

Toshiba Polar on hinta-laatusuhteeltaan parhaita ilmalämpöpumppuja pohjoisen ankariin olosuhteisiin. Moderni ilmalämpöpumppu on erittäin tehokas lämmittäjä jopa -35 °C pakkasasteessa, samalla kun takkatoiminto auttaa saamaan lämmityksestä parhaat tehot irti. Toshiba Polar on erinomainen valinta vuoden ympäri, sillä se viilentää myös hellepäivinä!

 

Toshiba Polar -mallisto sisältää kaiken, mitä tehokkaalta ilmalämpöpumpulta voi toivoa. Automaattinen takkatoiminto, hiljainen käyntiääni sekä tyylikäs muotoilu tekevät tästä varman valinnan moneen kotiin.

Top-ominaisuudet:

“Energiatehokkaan ilmalämpöpumpun viilennys ei maksa montaa euroa kesällä, eikä se syö lämmityskauden tuomia säästöjä.”

Toshiba Premium +

Toshiba Premium edustaa poikkeuksellisen vahvaa suorituskykyä Suomen talveen ja kesähelteisiin. Tässä tehoyksilössä on luokkansa korkein SCOP-arvo 5,3, mikä kertoo hyötysuhteesta eli siitä, kuinka tehokkaasti lämpöpumppu tuottaa sähköä.

 

Premium lämmittää jopa -35 °C paukkupakkasella, ja sulatustoiminto pitää huolen siitä, ettei ulkoyksikköön pääse kertymään jäätä. Kesähelteellä raikastaa ja viilentää asuntosi energiatehokkaasti. Moderni ilmalämpöpumppu poistaa huoneilman epäpuhtauksia tehokkaan plasmasuodattimen sekä ionisaattorin turvin.

Top-ominaisuudet:

Toshiba Haori DESIGN

Etsitkö sisustukseen sopivaa ilmalämpöpumppua? Toshiba Haoria kutsutaan markkinoiden tyylikkäimmäksi ilmalämpöpumpuksi, eikä suotta. Voit itse vaihtaa sisäyksikön kangasverhoilun, ja mätsätä sen mihin vain sisustukseen.

 

Elegantti Haori ei tarjoile vain silmänruokaa, vaan energiatehokasta lämmitystä ja viilennystä. Haorissa on sekä luokkansa korkein SCOP-arvo 5,3 että korkein energialuokka A+++, jotka tarjoavat kustannustehokasta lämmitystä ja viilennystä. Plasmaionisaattori pitää huolen siitä, että sisäilmasi pysyy raikkaampana.

Top-ominaisuudet:

Viessmann Vitoclima 200-S Comfort

Tämä ilmalämpöpumppu on erinomaisen hinta-laatusuhteen valinta lämmittämään ja viilentämään kotia. Energiatehokas malli yhdistää modernin ulkonäön, helpon käyttöliittymän ja älykkäät ominaisuudet.

 

Ilmalämpöpumpun käyttö ei voisi helpompaa olla, sillä monet toiminnot ja automaattiset valinnat helpottavat mm. ajastusta, etäohjausta sekä huoneilman lämpötilan vakiona pitämistä. Laite poistaa kosteuden automaattisesti, mikä pitää sisäilman mukavan raikkaana.

Top-ominaisuudet:

Vitoclima 200-S

Viessmann Vitoclima 200-S on parhaita edullisemman hintaluokan viilennykseen tarkoitettuja ilmalämpöpumppuja. Hiljainen toiminta, moderni muotoilu ja helppokäyttöinen kaukosäädin tekevät tästä sopivan valinnan moneen kotiin! Energiatehokkuudesta ei ole tingitty, sillä laitteessa on A++ energialuokka.

 

Kevyt, katseita kestävä ja erityisen hiljainen ulkoyksikkö käyttää uutta ekologista R32-kylmäainetta.

Top-ominaisuudet:

Panasonic HZ25

Yksi Panasonicin myydyimmistä malleista on erinomainen valinta suomalaisiin koteihin, sillä laite tarjoaa tehokasta lämmitystä jopa -35 °C pakkasessa ja yhä kovassa helteessä +35°C asteessa. Etäohjauksen ansiosta voit käyttää laitetta myös mökillä tai autotallissa. Tehokkaasti sisäilmaa puhdistava nanoteknologia pitää huoneilman puhtaampana ja viihtyisänä, samalla kun käyntiääni on niin hiljainen, että sitä tuskin huomaa.

Top-ominaisuudet:

Etsinnässä juuri sinulle se paras ilmalämpöpumppu?

Jos ilmalämpöpumpun valinta mietityttää, ota meihin yhteyttä ja katsotaan sinulle se sopivin ilmalämpöpumppu lämmitykseen tai jäähdytykseen – tai molempiin tarkoituksiin.

Olemme Suomen kokenein ilmalämpöpumppujen toimittaja yli 86 000 energiaremontin kokemuksella. Meiltä saat sekä energiaa säästävät lämpöpumput valmiiksi asennettuna, että huoltopalvelut, jotka mahdollistavat pitkäikäisen ja oikein toimivan laitteen.

Ota yhteyttä ja käydään läpi, millainen ilmalämpöpumppu on juuri sinulle se paras! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, ja voit olla yhteydessä kaikkiin lämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä.

Saat myös pitkät takuut ja suuret säästöt lämmityskuluissa.

 

Pyydä tarjous täältä, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Outlet-tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Outlet-lämpöpumpputarjoukset!