X
AMBI-SHORAI-EDGE_BLACK

Toshiba Polar

Toshiba Polar on hinta-laatusuhteeltaan paras pohjoisen olosuhteisiin sopiva ilmalämpöpumppu

Toshiban DESIGN-tuoteperheeseen kuuluvat Toshiba Polar White ja Toshiba Polar Black ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät periksiantamattomasti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Polar-ilmalämpöpumppu on luottokumppanisi, kun etsit modernia mutta mutkatonta laitetta tuomaan arkeesi elämisen helppoutta.

Ihastu pohjoisen olosuhteisiin räätälöityyn Toshiba Polariin:

1.

Toshiba Polar tarjoaa taattua lämpöä myös ääriolosuhteissa. Se lämmittää energiatehokkaasti ulkolämpötilan ollessa jopa -35°C.

2.

Paras mahdollinen energialuokka (A+++) sekä korkea SCOP-arvo (5,1) takaavat sähkön säästön ympäri vuoden.

3.

Ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten tulisijan lämpöä tasaisesti levittävä takkatoiminto ja kätevä sulatustoiminto tekevät Polarista aidosti Suomen sääolosuhteisiin soveltuvan.

4.

Toshiba Polar ei häiritse kodin rauhaa. Toimiessaan järjestelmän tuottama ääni on vain noin 19 dBA, eli hiljaisempi kuin tietokoneen hurina.

5.

Olipa valintasi klassisen vaalea Polar White tai rohkeasti tummanpuhuva Polar Black, molemmat mallit istuvat linjakkaasti sisustukseen kuin sisustukseen. Moderni mattapinta ja näkymättömät putkiaukot tekevät Polarista tyylikkään valinnan kaikkiin sisätiloihin.

Toshiba Polar White

Älykäs mutta mutkaton Toshiba Polar White tuo arkeen elämisen mukavuutta. Toshiban kehittämän edistyksellisen invertteriteknologian ansiosta Polar White toimii aina optimaalisella teholla lämmitystarpeen mukaan. Tällöin sisälämpötila pysyy vakiona, vaikka ulkolämpötila vaihtelisi.

 

Selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä hallitset helposti sekä laitteen perustoimintoja että moderneja mukavuutta edistäviä ominaisuuksia, kuten unitoiminto, hiljainen tila ja takkatoiminto.

Toshiba Polar Black

Toshiba Polar Black tarjoaa kaiken mitä sen valkoinen sisaruskin ja vielä vähän enemmän. Intuitiivisen älysovelluksen* avulla optimoit mukavuutesi säätämällä jäähdytys- tai lämmitystasoa milloin tahansa – riippumatta siitä missä olet. Sovelluksella tarkistat lämpötilan ja ohjaat laitettasi etänä helposti myös ollessasi liikkeellä.

 

Laitteen tyylikäs mattapinta ja linjakas muotoilu sekä sulautuvat sisustukseen että kääntävät katseet. Rohkea sisustaja asentaa mustan Polar Blackin näkyvälle paikalle!

 

* WiFi-ohjaus saatavilla lisävarusteena myös Polar Whiteen.

Tutustu Toshiba Polarin teknisiin huippuominaisuuksiin

Toshiba Polar on sinun valintasi, jos…

Toshiba Polar asennettuna LämpöYkköseltä

Vaivattomin vaihtoehto on hankkia Toshiba Polar asennettuna meiltä. Saat laitteen avaimet käteen periaatteella: suunnittelemme ilmalämpöpumpun sijainnin yhdessä kanssasi, teemme asennustyöt ja annamme lopuksi opastuksen laitteen käyttöön sekä sen omatoimiseen huoltoon.

Rahoituksen avulla hankit Toshiba Polarin joustavasti

Haluatko huolettomuutta ja joustoa ilmalämpöpumppusi maksuun? Rahoituksen avulla voit siirtää maksun eräpäivää eikä sinun ei tarvitse maksaa Toshiba Polarista hankintahetkellä mitään.

 

Erilaisten rahoitusratkaisujemme avulla voit päivittää lämmitysmuodon kätevästi.

 

Valitse sinulle sopiva rahoitus:

Asennuksen jälkeen tarjoamme teknisen tuen koko Toshiba Polarin elinkaaren ajaksi. Et jää yksin opaskirja kädessä pohtimaan, kuinka laite toimii ja kuinka sitä säädetään eri tilanteissa ja vuodenaikoina. Voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos mikään ilmalämpöpumpun toiminnassa ihmetyttää.

Pyydä tarjous Toshiba Polarista

Näin helposti se sujuu

 

Jos harkitset Toshiba Polarin hankkimista, pääset helposti asiassa liikkeelle jättämällä meille tarjouspyynnön. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Lisäksi saat pitkän takuun ja suuren säästön lämmityskuluissa.

 

Pyydä tarjous Toshiba Polarista, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset