X

Samsung ilmalämpöpumppu

Samsungin uuden sukupolven ilmalämpöpumput on kehitetty erityisesti pohjoismaista ilmastoa ajatellen.

Samsungin ilmalämpöpumpuissa on vakiona sisäänrakennettu Wi-fi kauko-ohjain, joten voit ohjata laitteita etänä oman älypuhelimesi sovelluksen avulla. Samalla sovelluksella voit seurata laitteen energiankulutusta ja saat hälytyksen kun suodatin on aika puhdistaa. Modernia mutta yksinkertaista!

Tällä sivulla voit tutustua Samsungin ilmalämpöpumppuihin ja ladata esitteet. Kun haluat tarkempaa tietoa siitä mikä laite sinulle sopisi, ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

 

  Samsung Smart Exclusive AR-09/12-HSSDP-WKN/WKX

  Samsung Smart Exclusive on nimensä mukaisesti Samsung ilmalämpöpumppujen huippumalli.

  Samsung Smart Exclusive ilmalämpöpumppu on Samsungin älykäs huippumalli.

  Katso lisätietoja tuotteesta verkkokaupasta

  Sen energiatehokkuus perustuu Samsungin uusimpaan innovaatioon, kolmiomaiseen muotoon, joka lisää ilmavirtausta, nopeuttaa lämpötilan säätöä ja tasoittaa lämmön jakautumista huoneessa.

  Ainutlaatuisesta tehostaan huolimatta Exclusive kuluttaa hämmästyttävän vähän energiaa ja kuuluu parhaaseen energialuokkaan A+++.

  Toimitukseen sisältyy integroitu ilmanpuhdistin, joka hyödyntää sisäilman puhdistuksessa ionisaatiota.

  Samsungin kauko-ohjaussovelluksen ansiosta voit säätää lämpötilaa ja ohjata laitetta älypuhelimellasi tai tabletilla, kun tilassa on toimiva internet-yhteys.

  Ilmalämpöpumppu : Ostajan opas

  Olit sitten uusimmassa nykyistä lämmitystä tai rakentamassa uutta kotia, saat oppaan avulla hyödyllistä tietoa ilmalämpöpumpun hankkimisesta.

  Olit sitten uusimmassa nykyistä lämmitystä tai rakentamassa uutta kotia, saat oppaan avulla hyödyllistä tietoa maalämmön hankkimisesta.

Pyydä tarjous >

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti

Jätä tarjouspyyntö ja voita Tesla käyttöösi viikoksi!

Arvomme kaikkien tarjouspyynnön jättäneiden kesken Teslan viikon ajaksi käyttöön syyskuulle 2022.