X

Verkkokauppa - Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta merkittävästi. Tee nyt tilaus verkkokaupasta. Tilauksen jälkeen soitamme sinulle toimituksesta. Helppoa ja nopeaa!

Voit myös kysyä apua laitevalinnassa alhaalla olevasta chatista tai soittamalla numeroon 020 742 4101!

TARJOUKSIA

TOSHIBA SEIYA+ 13

1289,00 €

1199,00 €

TOSHIBA AURORA 35

1539,00 €

1 399,00 €

TOSHIBA POLAR 25

1759,00 €

1 619,00 €

DAIKIN STYLISH 30

2199,00 €

1 969,00 €

Kaikki ilmalämpöpumput

Rajaa

Miksi valita ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumput viilentävät sisäilmaa kesällä ja lämmittävät sitä talvella. Energiatehokkuutensa ansiosta ilmalämpöpumppu pienentää talvipakkasten aiheuttamia suuria lämmityskuluja jopa 20 % – 30 %.

Myös asunnon viilennys on kesäisin edullista. Viilennys kustantaa kesähelteillä keskimäärin ainoastaan 0,5 – 1 euroa vuorokaudessa. Se on jäätelöpuikkoa edullisempi viilennyskeino kesän kuumimmillakin helteillä!

Vaikka energiatehokkuus on yksi ilmalämpöpumpun ehdottomia etuja, niin siitä huolimatta asiakkaamme nostavat toistuvasti esiin pumpun parhaana puolena jotain aivan muuta: pumppu on nostanut asumisviihtyvyyden sellaiselle tasolle, josta ei halua luopua. Nappia painamalla voit muuttaa kotisi lämpötilaa nopeasti ja edullisesti, eikä esimerkiksi puita tarvitse polttaa jatkuvasti.

Huomaathan, että ilmalämpöpumppu tarvitsee aina rinnalleen päälämmönlähteen, kuten öljy- sähkö- tai puulämmityksen, vaikka se vähentääkin niiden tarvetta.

Voit keskustella sinulle sopivasta lämmitys- tai viilennysratkaisusta ja pyytää tarjouksen puhelimitse p. 020 742 4101 tai täyttämällä alla olevan tarjouspyyntölomakkeen. Jättäessäsi tarjouspyynnön, otamme yhteyttä mahdollisimman pian mikäli tarvitsemme tarkennusta tarjousta varten.

Asiakkaidemme kokemuksia

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Cyber Week -tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja auttaa sopivan ratkaisun valinnassa.​

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso Cyber Week -lämpöpumpputarjoukset!