Siirry sisältöön

Ilmalämpöpumppu viilentää ja lämmittää Packalénin suurta rivitaloasuntoa

Entinen vapaaottelija Teemu Packalén asuu puolisonsa ja heidän koiransa kanssa suuressa 250-neliöisessä rivitaloasunnossa Kaarinassa. Aiemmin asunnossa oli käytössä ilmalämpöpumput vain viilennystä varten, sillä kesäisin aurinko kuumentaa rivitaloa voimakkaasti. Nyt he päättivät päivittää järjestelmäänsä valitsemalla uuden, sekä viilennys- että lämmitystoiminnon tarjoavan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumppu tukee maalämpöä

Rivitalo on jo hieman vanhempi, ja se on kytketty maalämpöjärjestelmään. Asunto sijaitsee maalämpölinjan viimeisenä, mikä aiheuttaa sen, että lämmitysjärjestelmä ei aina ehdi reagoida tarpeeksi nopeasti äkillisiin lämpötilan laskuihin. Tästä syystä Packalén päätyi ratkaisuun, joka tarjoaa viilennyksen lisäksi myös lämmitystä, varmistaen asumismukavuuden kylminäkin päivinä. Erityisesti Packalén arvostaa uuden ilmalämpöpumpun kosteudenpoisto-ominaisuutta, joka parantaa kodin ilmanlaatua ja tekee siitä miellyttävämmän asua.

Asiakaslähtöistä ja jouhevaa toimintaa

Kävimme asentamassa Daikinin tyylikkään mattamustan ilmalämpöpumpun Kaarinaan helteisessä heinäkuussa. Pumppu löysi paikkansa avoimen ruokailutilan seinältä, josta se pääsee vapaasti puhaltamaan suureen osaan asunnosta. Ilmalämpöpumpun asennus sujui nopeasti ja mutkattomasti. “Asennusprosessissa keitin kahvit ja homma olikin jo melkein valmis“, Teemu kertoo. LämpöYkkönen on ollut Packalénin luottovalinta aiemminkin: “Suosittelen LämpöYkköstä! Palvelu on asiakaslähtöistä, nopeeta ja hyvää. Mutta ennen kaikkea lopputulos on täydellinen!”

Uuden ilmalämpöpumpun myötä asukkaat toivovat viileitä hellepäiviä ja lämpimiä pakkaspyrähdyksiä.

Lämpöykkönen