Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistaminen ammattilaisen toimesta on panostus terveelliseen, turvalliseen ja tehokkaaseen sisäilmaan. Se auttaa myös säästämään rahaa pitkällä aikavälillä ja voi parantaa kiinteistön arvoa.  

Mistä tiedän, että ilmanvaihtokanavat tarvitsevat puhdistusta? 

  • Kosteus ei poistu märkätiloista 
  • Sisäilma tuntuu raskaalta ja tunkkaiselta 
  • Hajut jäävät leijumaan sisätiloihin  

Ilmanvaihtokanavien puhdistus tulisi tehdä 5–10 vuoden välein, mikäli kodissasi on koneellinen ilmanvaihto. Painovoimaisessa ja huippuimurilla toimivissa järjestelmissä riittää puhdistus noin 10 vuoden välein.  

Jätä ilmanvaihtokanavien puhdistus ammattilaisten tehtäväksi 

LämpöYkkönen on kokenut talotekniikka-alan toimija, ja ammattilaisemme osaavat huoltaa kotisi ilmanvaihtokanavat asianmukaisesti.  Seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti, ja sitä mittaava asentajiemme NPS-luku on talotekniikka-alan keskiarvoon verrattuna poikkeuksellisen korkea, yli 90. Voit siis luottaa siihen, että huollamme kotisi ilmanvaihtokanavat ammattitaidolla ja asiakastyytyväisyyttä vaalien. 

Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistuttaminen ammattilaisella on tärkeää useista syistä:

Likaiset ilmanvaihtokanavat sisältää pölyä ja muita sisäilman epäpuhtauksia, jotka leviävät ilmaan. Puhdistamattomiin ilmanvaihtokanaviin saattaa ajan saatossa muodostua homeitiöitä, jotka voivat aiheuttaa hengitystieongelmia, erityisesti astmaa tai allergioita sairastaville.

Likaiset kanavat voivat rajoittaa ilmavirtojen liikkumista, mikä heikentää ilmanvaihdon tehokkuutta. Tämä voi johtaa epämiellyttävään tai tunkkaiseen sisäilmaan.

Puhtaat kanavat mahdollistavat ilmanvaihtojärjestelmän optimaalisen toiminnan. Tämä voi pienentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia, koska järjestelmän ei tarvitse tehdä ylimääräistä työtä ilmankierron takaamiseksi.

Likaiset ilmanvaihtokanavat voivat olla kodissasi suuri tulipaloriski, sillä kerääntyneet pölyt ja roskat voivat syttyä tuleen. Puhdistamaton liesituulettimen hormi on suuri tulipaloriski. Se suositellaankin puhdistamaan jopa vuoden välein.

Säännöllinen puhdistaminen vähentää kulumista ja lisää ilmanvaihtojärjestelmän elinikää. Tämä säästää rahaa pitkällä aikavälillä, koska kanavien korjaaminen tai vaihtaminen voi olla kallista.

Ammattilaisillamme on tarvittava koulutus, kokemus ja varusteet suorittaakseen puhdistuksen asianmukaisesti ja turvallisesti.

Pyydä tarjous kotisi sisäilman raikastamisesta:

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista(Pakollinen)
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)