X
Täysin mustat yksikide aurinkopaneelit katolla

Aurinkopaneelit: tuota puhdasta energiaa kannattavasti

Aurinkopaneelien avulla saat uusiutuvaa energiaa suoraan omaan käyttöösi, säästät sähkölaskussasi ja nostat kotisi arvoa sijoituksella, joka tuottaa pitkäaikaista arvoa.

 

Meiltä saat aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna omakotitaloon ja vapaa-ajan asuntoosi eri puolilla Suomea.

Omavaraisempaa energiaa lähes kaikkiin kodin sähkön tarpeisiin

Aurinkopaneelit ovat käytännössä uusiutuvaa energiaa tuottava hiljainen voimala, joka toimii katollasi.  Aurinkosähköjärjestelmä koostuu aurinkopaneeleista ja invertteristä, joka muuttaa sähkön verkkokelpoiseksi.

 

Aurinkosähköjärjestelmän akustojen avulla voit puolestaan varastoida energiaa ja käyttää sitä joustavasti myös auringon laskettua.

 

Voit hyödyntää aurinkosähköä käytännössä kaikissa kodin askareissa, joissa tarvitset sähköä. Erityisen kannattavaa on käyttää aurinkosähköä käyttöveden lämmitykseen, lattialämmitykseen, viilennykseen sekä sähkö- ja hybridiautojen lataukseen.

Aurinkopaneelien keskimääräinen tuotto on 10-30 % sähkön tarpeestasi, kun järjestelmä on mitoitettu ja sijoiteltu optimaalisesti.

Parhaina tuottokuukausina kesä-, heinä- ja elokuussa on mahdollista täyttää kaikki kodin sähkön tarpeet aurinkoenergialla.

Tiesitkö?

Voit seurata aurinkosähkön tuottoa ja kulutusta myös mobiilisovelluksella.

Miksi hankkia aurinkopaneelit?

1.

Leikkaa sähkölaskuasi ja nosta omavaraisuuttasi

Aurinkosähkön säästöt syntyvät siitä, kun voit korvata ostettua energiaa itse tuottamallasi sähköllä. Tätä kautta kuukausittainen sähkölaskusi pienenee. Samalla säästät myös sähkönsiirron kuluissa.

2.

Pienennä asumisen hiilijalanjälkeä

Aurinkopaneelien tuottama sähkö on uusiutuvaa ja päästötöntä energiaa, jota ei voi ylikuluttaa kuten ehtyviä luonnonvaroja. Aurinkosähkön hiilijalanjälki on moneen muuhun energiamuotoon verratessa pienimpiä.

 

Suuri osa suomalaisen hiilijalanjäljestä muodostuu kodin energiavalinnoista, joten aurinkoenergian avulla voit pienentää asumisen päästöjä konkreettisesti ja pitkään vaikuttavalla tavalla.

3.

Puhtaan energian sijoitus

Aurinkopaneelijärjestelmä tarjoaa vakaata tuottoa vuodesta toiseen, ja järjestelmä alkaa maksamaan itseään takaisin nopeasti.

 

Aurinkosähkö tarjoaa turvaa etenkin aikoina, kun sähkön hinnat vaihtelevat. Jos tuotat aurinkosähköä yli tarpeidesi, voit myydä ylimääräisen sähkön verkkoon tai varastoida sen akustoihin.

4.

Nosta kiinteistösi arvoa

Aurinkopaneelit nostavat vanhankin omakotitalon arvoa lähes varmuudella, kun ne on asennettu laadukkaasti ja huollettu oikein. Aurinkosähköjärjestelmä parantaa talon energiatehokkuutta ja omavaraisuutta, mikä on tärkeä myyntivaltti asuntomarkkinoilla.

5.

Varastoi energiaa ja käytä sitä joustavasti

Kun hankit aurinkosähköjärjestelmän akustot, voit käyttää niihin varastoitua energiaa myös valoisan ajan ulkopuolella ja hyödyntää itse tuotettua sähköä maksimaalisesti.

Tiesitkö?

Arvioiden mukaan aurinkosähkö on tulevaisuudessa yksi halvimpia energiamuotoja.

Miksi hankkia aurinkopaneelit LämpöYkköseltä?

Aurinkopaneeleita valitessa ei ole kyse vain laitteista. Laadukkaasti asennetut, oikein mitoitetut ja huolletut paneelit varmistavat parhaan tuoton ja vastineen investoinnillesi.

Vain ensiluokkaista teknologiaa

 

Tarjoamme teknisesti korkealaatuisia, kansainvälisen Tier 1-luokituksen täyttäviä aurinkopaneeleita.

Kaikki valmiiksi puolestasi

 

Varmistamme, että saat juuri sinun taloosi sopivan järjestelmän, joka on valmiiksi asennettu ja käyttövalmis.

Kattava takuu

 

Kannamme vastuun työnjäljestämme, ja tarjoamme kaikkiin tuotteisiimme sekä asennukselle kattavan takuun.

Huoltopalvelu

 

Kun paneelit tai invertteri kaipaavat huoltoa tai tarkastusta, me autamme. Voimme myös laajentaa järjestelmää tarpeidesi muuttuessa.

Et jää yksin

 

Voit olla meihin yhteydessä myös asennustyön jälkeen. Vakavaraisena toimijana olemme vielä vuosienkin päästä kumppanisi, kun kaipaat neuvoja kodin energiavalintoihin.

Energiatehokkuuden asiantuntija

 

Meillä on kokonaisvaltainen ymmärrys kodin energiatehokkuuden hallinnasta. Olemme toimineet energia-alalla yli 15 vuotta ja toteuttaneet yli 86 000 energiaremonttia Etelä-Suomesta Lappiin.

Tiesitkö?

Sähköauton lataus aurinkopaneelien kautta on fiksua! Voit käyttää puhdasta energiaa suoraan autoilusi tarpeisiin. Meiltä saat myös yhteensopivan latausaseman, joka on tehokas ja turvallinen ratkaisu sähköauton lataukseen.

Lataa ostajan opas

Lataa maksuton aurinkopaneelien ostajan opas ja tiedät, mitä ottaa huomioon, kun olet hankkimassa aurinkosähköjärjestelmää.

Rahoitus tarjoaa joustoa hankintaan

Rahoituksen ansiosta voit maksaa hankintasi joustavasti erissä tai siirtää eräpäivää kuukausia eteenpäin.

Usein kysyttyä aurinkopaneeleista

On tärkeää varmistaa, että aurinkopaneeleilla on ulkopuolinen tae laadusta.

Tier 1 on kansainvälisesti tunnustettu ja riippumaton luokitus, joka myönnetään ainoastaan aurinkopaneelien valmistajille, jotka ovat taloudellisesti vakaita ja jotka voivat tarjota tuotteilleen 20–30 vuoden takuun.

Käytämme vain Tier 1 -luokituksen aurinkopaneeleita, jotka ovat markkinoiden luotettavimpia. Mikäli tarpeesi muuttuvat myöhemmin, voimme laajentaa asentamaamme järjestelmää. Myymämme akustot ovat turvallisia ja täyttävät vaaditut sertifikaatit ja testauskäytännöt.
Paremmin kuin monet uskovat!

Suomessa parhaat tuottokuukaudet sijoittuvat maalis-lokakuun ajalle ja tarkemmin kesäkuukausille. On tärkeää huomata, että tuotto perustuu päivänvaloon, joten paneelit toimivat myös silloin, kun aurinko ei paista niihin suoraan.

Aurinkopaneelit toimivat Etelä-Suomesta Lappiin saakka. Etelä-Suomen auringon kokonaissäteilymäärä on lähes sama kuin Pohjois-Saksassa. Auringon vuotuinen säteilymäärä vaakasuoralle pinnalle on Helsingissä noin 980 kWh/m2 ja Sodankylässä noin 790 kWh/m2 Ilmatieteen laitoksen testivuoden mukaan. (Lähde: Motiva).
Aurinkopaneelien mitoituksessa tulee huomioida mm. katon pinta-ala, katolla sijaitsevat rakenteet ja huoltokohteet sekä suuntaus. On tärkeää mitoittaa järjestelmä vastaamaan tulevaisuuden tarpeistasi: oletko aikeissa vaihtaa lämmitysjärjestelmää tai haluatko ladata myös sähköautoa aurinkoenergialla?

Aurinkopaneelien määrää sinun ei kuitenkaan tarvitse pähkäillä yksin, sillä käymme paikan päällä laskemassa, mikä määrä paneeleita on sinun tarpeisiisi sopiva.
Aurinkopaneelimme sopivat erilaisille kattotyypeille, niin omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin. Lämmitysjärjestelmäsi voi olla lähes mikä vain, ja paneelit ovat erityisen hyvä valinta suorasähkön tai öljylämmityksen tueksi.

Tarjoamme OnGrid-aurinkopaneeleita, jotka soveltuvat kohteisiin, jotka on jo liitetty sähköverkkoon.
Voit hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien asennustyön osuudesta, mikä on rahanarvoinen etu verotuksessa – kysy lisää verottajalta! Kotitaloudet voivat hakea myös ARA:n energia-avustusta 2020-2023.
Akustojen avulla saat enemmän irti aurinkosähkön tuotannosta. Voit varastoida akustoon energiaa, joka muutoin menisi myyntiin, ja käyttää sen kotisi sähkön tarpeisiin valoisan ajan ulkopuolellakin. Voit myös ladata akustot sähköverkossa ja hyödyntää energiaa silloin, kun se on pörssisähkön tuntihintojen perusteella kannattavinta.
Mikäli aurinkopaneelit tuottavat sähköä enemmän kuin omiin tarpeisiisi, voit myös myydä ylijäämäsähkön verkkoon, kun teet sopimuksen energiayhtiön kanssa.
Useimmiten aurinkopaneelien asentaminen omakotitaloon ei vaadi erillisiä lupia, mutta on hyvä varmistaa asia oman kunnan rakennusvalvonnalta. Lupavaatimukset voivat vaihdella kuntien välillä.

Aurinkopaneelien asentaminen voi vaatia toimenpideluvan kunnan rakennusvalvonnalta, mikäli lopputulos vaikuttaa merkittävästi kaupunkikuvaan tai ympäristöön, tai jos kohde on esimerkiksi suojeltu.
Aurinkopaneeleita ja aurinkosähköjärjestelmää tarvitsee tarkastaa ja huoltaa kuten muitakin kodin sähkölaitteistoja. Olennainen osa jatkuvaa huoltoa on puhtaanapito ja koko järjestelmän silmämääräiset tarkastukset.

Meiltä saat myös aurinkopaneelien huoltopalvelun ja neuvontaa, mikä varmistaa laitteiston pitkää elinkaarta ja turvallisuutta.

 Positiivista energiaa yhdessä

Kanssamme olet tekemässä konkreettisia valintoja hiilineutraalin tulevaisuuden eteen. Tavoitteenamme on tuottaa uusiutuvaa energiaa yhdessä asiakkaidemme kanssa yhden ydinvoimalan verran vuoteen 2030 mennessä.

-LÄMPÖYKKÖNEN

Kuinka asennus etenee?

1.

Ota meihin yhteyttä täyttämällä tämän sivun lomake tai täytä aurinkopaneelien hintalaskuri, josta saat alustavan tarjouksen kohteeseesi.

2.

Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Etäkartoituksen aikana asiantuntijamme varmistaa, että tarjouksemme on räätälöity kohteeseenne. 

3.

Asiantuntijamme tulee vierailulle paikan päälle, ja kartoittaa työmaahan liittyviä seikkoja sekä varmistaa tarjouksen.

4.

Asennamme järjestelmän sovittuna ajankohtana, siistimme jälkemme ja saat käyttöopastuksen. Asennus vie 1–2 päivää.

5.

Tekninen tukemme on tavoitettavissa asennuksen jälkeen.
  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirje ja saat hyödyllistä tietoa kodin energiatehokkuudesta ja kuulet tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Outlet-tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Outlet-lämpöpumpputarjoukset!