Nähdään kauppakeskus Myllyssä 6.–7.9!

Tervetuloa koko perheen tapahtumaan kauppakeskus Myllyyn 6.–7.9!

Haluamme välittää positiivista energiaa niin lämpöpumpuilla kuin hyvän mielen tapahtuminakin. Tällä kertaa saavumme kauppakeskus Myllyn tapahtuma-alueelle 6.–7.9. (Finnkinon pääty, Irti maasta -kiipeilykeskuksen sisäänkäynnin viereisellä parkkipaikalla)!

Paikan päällä voit nauttia mm. pomppulinnan riemusta ja taikuri Kristian Backmanin esityksistä. Vierailijoille tarjolla myös makkaratarjoilu sekä mahdollisuus voittaa arvonnastamme Viessmann Comfort -ilmalämpöpumppu!

Taikuri-mentalisti Kristian Backman viihdyttämään tapahtumavierailijoita esityksillään ja jakamaan ilmapalloeläimiä lapsivieraille. Esitykset pe 6.7. klo 17.00 & 18.00.

Pienimmät vierailijat viihtyvät varmasti maksuttomassa pomppulinnassa. Kerrallaan pomppimaan mahtuu 5–7 lasta (100–125 cm).

Viessmann showroom rekka kätkee sisäänsä Viessmannin tuotteita, joihin voit tutustua asiantuntijamme opastuksella.

Tarjoamme kaikille tapahtumavierailijoille makkaraa. Paistopisteestämme vastaavat TPS U13 -juniorijoukkue. He tekevät pisteellä varainkeruuta merkittävää Kanadan-turnaustaan varten.

Positiivista mieltä jaetaan myös perheen pienimmille tarkoitettuja heijastinliivejä jakamalla, tule sinäkin hakemaan lapselle tai lapsenlapselle oma!

Mikäpä sen parempaa kuin saada ilmapallo matkaan viikonloppuna hyvää mieltä ja iloa tuomaan. Nappaa omasi tapahtumastamme ja osallistu joutessasi myös Viessmann-ilmalämpöpumppu arvontaan!

Mikäli et pääse osallistumaan ja haluat kuulla lisää tuotteista ja palveluistamme, täytä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä.

Täytä yhteystietosi ja kerro tilanteestasi niin energiaratkaisumyyjä palaa pian asiaan kanssasi.

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista(Pakollinen)
Rahoitus
Markkinointilupa
Tietosuojaseloste(Pakollinen)