Arvonnat

Täältä löydät kootusti järjestämämme arvonnat. Osallistuminen on vaivatonta – löydät kunkin arvonnan tiedot ja osallistumisohjeet klikkaamalla haluamaasi arvontaa. Muistathan lukea säännöt huolellisesti. Onnea arvontaan!

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat tilanneet LämpöYkkösen uutiskirjeen kyseessä olevan arvontakuukauden aikana.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvonnan palkintona on Viessmann Comfort 35 -ilmalämpöpumppu. Palkinto on arvoltaan 1249 €. Asennus ei sisälly palkintoon. Palkinto on lunastettava viimeistään 4 viikon kuluessa siitä, kun voittajaan on otettu yhteyttä tai se arvotaan uudelleen.

Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan osoitteessa lampoykkonen.fi sekä LämpöYkkösen sosiaalisen median kanavissa. LämpöYkköseltä otetaan yhteyttä arvonnan voittajiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai puhelimitse, aina kuukausittain suoritettavan arvonnan jälkeen, joka kuun ensimmäinen (1.) päivä.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Voittoa ei voi siirtää toiselle henkilölle ja se tulee lunastaa kuuden kuukauden sisään voitosta.

Tietoja käytetään LämpöYkkösen arvontaan osallistumista varten.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Meta:n sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Meta:an. Annat tietosi LämpöYkkösen käyttöön etkä Meta:lle.

Tietosuojan kuvaus: